Poster |
Message |
toruaff |
:( lõppes vist mu vanni elu
Täna ommiku siis tänu ühele kiirustavale naisterahvale lõpetati mu kalli vanni elukene (((.
Sild mootor ja rääkimatta keredetailidest said lõpliku põntsu (kahelt autolt muideks) õnneks pold ise süüdi
jääb üle loota kindlustusfirmade eatahtlikusele ja kiirusele rahaasjade ajamises.
paneks pildi kahh aga ei tonka seda asja ästi |
04.10.2007 at 11:23 |
1 edit. Last edited 04.10.2007 at 11:26 by toruaff
|
kulac |
Kas see roheline mis Suur sõjamäe alguses õnnetult murupeale vajutati? |
04.10.2007 at 12:26 |
|
atomic |
kasutaja lehel ju näha et roheline http://www.zone.ee/minuvannikene/index_website/
quote: kulac: Kas see roheline mis Suur sõjamäe alguses õnnetult murupeale vajutati?
|
04.10.2007 at 12:44 |
2 edits. Last edited 04.10.2007 at 12:44 by atomic
|
220TEI |
Paha oli vaadata jah, sõitsin isegi mööda kui parasjagu teisaldama asuti.
Vaatasin et tuttav number,siis sain aru, et ongi Sinu roheline, mis eelmisel varakevadel koos minu vaniga toodi. |
04.10.2007 at 14:40 |
|
toruaff |
oli jah suursõjamäel.... Üks tädi küttis hooga esirattasse ja kuna ratas kinni kiilus kaldus vastas suunda ja siis tuli teine tädi ja pani oma seatiga veel ühe kõva paugu samasse kohta. Tõenäoliselt on ikkagist romula mats . vähemalt pärast esimest ülevaatust põhja alla. Mootoripadjad juba nihkunud ja tõenäoliselt kõik muu kahh.
Kahju vannist.
ei tea mis kindlustus teeb riistaga kui peaks välja ostma? kas siis hulga juppe müüki pannakse vä?
|
04.10.2007 at 15:36 |
1 edit. Last edited 04.10.2007 at 15:38 by toruaff
|
tfr |
quote: toruaff:ei tea mis kindlustus teeb riistaga kui peaks välja ostma? kas siis hulga juppe müüki pannakse vä?
Kindlustus müüb ta odavalt maha.
Keegi ostab selle odavalt ära ja lööb odavalt üles.
Ja varsti on ta auto24.ee-s müügil
"Väga heas korras, hästi hoitud, eelmine omanik oli kirikuõpetaja"
|
04.10.2007 at 16:16 |
|
toruaff |
kirikuõpetaja ... irwww jee |
04.10.2007 at 17:37 |
|
astro94 |
quote: toruaff: õnneks pold ise süüdi
jääb üle loota kindlustusfirmade eatahtlikusele ja kiirusele rahaasjade ajamises.
Loodan et süüdlase kindlustus ei ole Salva.Nendega heatahtlikusele loota küll ei saa.
04.10.2007 at 17:50 |
|
PlyVal64 |
Toruaff, kui auto on seda väärt, siis on Sinul õigus rusikad püsti nõuda auto täielikku taastamist. Sinnamaani, kui taastamine läheb maksma samapalju, kui tuleks maksta välja ostmisel. Ainult siis, kui taastamismaksumus ületab oluliselt selle "turuhinna", ainult siis pead nõustuma pakutava rahaga.
See siis juhuks, kui raharöövlid kavatsevad hakata napakaid summasid pakkuma ... ja seda nad hakkavad igal juhul tegema. Muidugist 1997 VAN hinnad "kõiguvad" jubedalt, 120-310K eeku Üldiselt seda õigust inimesed ei tea. Mõnel puhul ... ja USA-raud on raudselt üks nendest... saab auto peale remonti parem, kui ta oli enne pauku. Sest remondil saab lõpmatult peetida... Ühesõnaga, kahju vannist ja jõudu asjaajamisel! Ja otsi kohe eos omale hea spetsialist, kes juba soojenduseks kindlustusele nende kohustused selgeks teeb. Üldiselt nad arvavad endast liiga palju, mõni harv kord välja arvata.
Priit, just võitleb kindlustusega. Ja sealne "otsus" oli pehmelt öeldes naljakas, PlyVal64'likult väljendudes kivipallurlike ajudega idioodi kokkukirjutet möga. LKF alati abiks. |
04.10.2007 at 17:59 |
|
DevilDeVille |
kui on Salva seapeedid, siis võin omi kogemusi jagada kuidas raisad üles rivistada tuleb. toimib muide.
04.10.2007 at 18:30 |
1 edit. Last edited 04.10.2007 at 18:30 by DevilDeVille
|
Pedaal |
ei tea kuidas nüüd kuid 4...5 aastat tagasi olen olnud salvas nii kannataja kui ka süüdlasena ja pole olnud kordagi probleeme
lisaks sai käidud moraalseks toeks paaril korral veel töökaaslastel ja ka siis sai asi korda
viimane vaidlus salvaga sai peetud sel aastal kui meil oli olemas poliis kuid ei olnud arvet ja muidugi oli see maksmata ja loll oleks arvate et ei olnud avariid - süüdi kah veel
taheti välja nõuda igasugu summasid ja millsed keerulised juristi kirjad meile tulid kuid mina oma talupoja mõistusega suutsin nad ikka sirgeks rääkida ja tõestada oma õigust
ehk jah kokkuvõtteks tuleb ajada oma jonni ja seda teha häälekalt ja pidevalt |
04.10.2007 at 19:03 |
|
ervin |
quote: DevilDeVille:
kui on Salva seapeedid, siis võin omi kogemusi jagada kuidas raisad üles rivistada tuleb. toimib muide.
anna siis nõu. ma siin parasjagu kaklen kasko pärast (küll mitte salva omadega) ja oleks tarvis natuke neid mõjutada. |
04.10.2007 at 19:39 |
|
Koit |
üks kogemus salvaga...nimelt paarutas paar aastat tagasi mulle maja ees seisvale voyale üks vene rahvusest vanataat otsa...pamperil olid väiksed mõlgid, aga kohe pärast seda keeldus mu auto käivitumast, miski vist põrus lahti või midagi sellist...kuna vanamehe autro oli salva kunde, läksin sinna...ja peale avalduse kirjutamist ja jutuajamist ei toimunud midagi....niikuinii läks just samal hetkel kogemata miski katki, nemad ei pea midagi maksma...ja nii jäigi...RESPECT!!!!
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
04.10.2007 at 19:52 |
|
ERAK |
tunnen kaasa Toruaff'le Van'i pärast...loodan, et kindlustus pricib klotsi ja saad van'i korda või teise USA'ka asemele soetada
...täna hommikul läks pahasti ka siinse kasutaja tunk T/A 'ga. Samuti keeras mingi tädike ette ja nüüd on auto korralikult katki ...
aga, eks soovikorral pajatab tunk ise sellest...
rehvide müük |
04.10.2007 at 20:22 |
1 edit. Last edited 04.10.2007 at 20:25 by ERAK
|
Indrek_S |
ka mulle jäi tööle minnes see avarii ette.
a vaadake asja positiivset külge...kaks riisikat on kah maha kantud
04.10.2007 at 20:31 |
|
toruaff |
üks vist oopis sakslane ja teine itaaliast vist .. aga nohh ikkagist üks kahe vastu
tegelt on süüdlase kindlustus vist Inges oopis.
Ma ästi ei kujuta ausaltõeldes ette kust kohast näiteks uus spoileri ring võetakse?
aga eks varsti näha on
|
04.10.2007 at 21:04 |
1 edit. Last edited 04.10.2007 at 21:14 by toruaff
|
Valmet |
quote: toruaff: üks vist oopis sakslane ja teine itaaliast vist ..
Kuidas Sa neil vahet teed? Töömahu, sumpsiotsa, teljevahe vöi mille järgi?
05.10.2007 at 14:58 |
|
Astro-97 |
avariidest veel...
täna sõitsin rahumäele ja nägin miskit musta corvettet esiosa pauguga, kõik padjad ka lahti... seisis teine seal GM keskuse aias Tammsaare teel
keegi siinsetest?
05.10.2007 at 18:01 |
|
Pedaal |
|
05.10.2007 at 20:59 |
|