Poster |
Message |
ivo1972 |
vajaks abi Astro...
tere! vajaksin abi astro AWD 94a tagasilla joonistega, oleksin väga tänulik kui keegi saaks mulle mailile saata taga silla joonised.Tuttav lubas vahetada laagrid ja vaadata tagasilla üle aga ta ei julge seda lihtsalt lahti lammutada ilma joonisteta. Ette tänades. Abi palun mailile ivo299@hot.ee
08.10.2007 at 18:19 |
|
Astro-97 |
vajaks abi Astro...
quote: ivo1972: tere! vajaksin abi astro AWD 94a tagasilla joonistega, oleksin väga tänulik kui keegi saaks mulle mailile saata taga silla joonised.Tuttav lubas vahetada laagrid ja vaadata tagasilla üle aga ta ei julge seda lihtsalt lahti lammutada ilma joonisteta. Ette tänades. Abi palun mailile ivo299@hot.ee
aga miks ....partsudesse ei vii? kujutan ette seda tuttavat koos oma joonistega seal silda lahkamas..
las ikka asjatundjad tegelevad sellega, omal rahulikum pärast sõita
08.10.2007 at 19:56 |
|
ivo1972 |
vajaks abi Astro...
quote: ASTRO-87: quote: ivo1972: tere! vajaksin abi astro AWD 94a tagasilla joonistega, oleksin väga tänulik kui keegi saaks mulle mailile saata taga silla joonised.Tuttav lubas vahetada laagrid ja vaadata tagasilla üle aga ta ei julge seda lihtsalt lahti lammutada ilma joonisteta. Ette tänades. Abi palun mailile ivo299@hot.ee
aga miks ....partsudesse ei vii? kujutan ette seda tuttavat koos oma joonistega seal silda lahkamas..
las ikka asjatundjad tegelevad sellega, omal rahulikum pärast sõita
viiks küll aga järjekorrad nati pikad,tuttav on autoremondi lukksepp ja arvas et saaks 2 päevaga asja korda ajada kui joonised oleks.
08.10.2007 at 20:04 |
|
Astro-97 |
vajaks abi Astro...
arvas....
ja mis su pädev lukksepp siis arvab kui sild hiljem undama hakkab ja veel hullem, nt 100 pealt töölepingu lõpetab
ok. lihtsalt tiba norin...
peace.
08.10.2007 at 21:47 |
|
ROKIPEER |
vajaks abi Astro...
kas siit abi ei leia |
09.10.2007 at 06:14 |
|
ivo1972 |
vajaks abi Astro...
quote: ROKIPEER: kas siit abi ei leia