Poster |
Message |
fleetwood |
PT CRUISER
kuna plaanis pereauto vålja vahetada,jåi silma pt cruiser.laheda vålimusega elukas.tahaks nyyd hea meelega teada selle auto plusse ja eelkøige miinuseid,et kas ikka on møtet sebima hakata.. |
12.10.2007 at 14:42 |
|
mth |
PT CRUISER
kirjutades otsingusse sisse 'pt cruiser' leian teema, kus on juba seda teemat arutatud.
vajuta |
12.10.2007 at 14:44 |
|
fleetwood |
PT CRUISER
tånud.pøhimøtteliselt on nii,et ikka ise peab jårgi proovima ja aru saama... |
12.10.2007 at 14:59 |
|
reimo |
PT CRUISER
Käisin suve algul ühte proovimas. Oli 1,6 manuaal, vist ´04 (äkki isegi´05), läbisõit vist mingi ca 40 000. Põhiline mis mind häiris, oli tagaosast tulevad kobinad-kolinad. Mu tol ajal värskelt maha müüdud ligi 8 aastat vana Fiat Brava oli tunduvalt vaiksem ja ´93 Jeep on sellega võrreldav. Aga Jeebil veel ka enamus kruvisid tagapolstritest puudu. Minul tuli selle asemel mõni aasta vanem diisel Volvo, jõudu rohkem ja TUNDUVALT mugavam, ainult välimus on tavaline...
12.10.2007 at 16:22 |
|
90Deville |
PT CRUISER
Kui koju kunagi jöuad,helista,annan sulle söita sellega.Pehmelt öeldes,paras pask on.Välimus on hea(minu meelest),aga müra on minu jaoks liiga palju,edasi ei lähe ja petrooliumi joob ka liiast nisikse käki kohta.Samas,köigega pidavat harjuma...
Indrek
13.10.2007 at 12:08 |
|
lundve |
PT CRUISER
quote: 90Deville: Kui koju kunagi jöuad,helista,annan sulle söita sellega.Pehmelt öeldes,paras pask on.Välimus on hea(minu meelest),aga müra on minu jaoks liiga palju,edasi ei lähe ja petrooliumi joob ka liiast nisikse käki kohta.Samas,köigega pidavat harjuma...
Indrek
nojah,poomisega harjub ka
pole jah suuremasi auto
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
13.10.2007 at 13:15 |
|
Kodanik2 |
PT CRUISER
Elav näide sellest, kui disainer tegi efektse välimuse ja siis pidi insener hakkama tehnikat aretama.Näide: mootori rihma rulliku vahetuseks näeb tehas ette mootori maha võtmist ja originaalosana mootori rinna vahetust. |
23.10.2007 at 18:47 |
|
|