register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kellel kogemusi, mida teha...  
Poster Message
jyr21

Kellel kogemusi, mida teha...
...kui täna parklas on keegi pannud oma stangenurga minu stangega kokku, ilmselt pöörde tegemisel. Plastik ei ole katki vaid kraabitud ja õnneks mitte just sügavalt (vähemalt minu arvates). Aga kraabitud on üsna laialt ja pikalt. Loomulikult on nägemata seda võimatu öelda aga kas selliseid kraapimisi on võimalik näiteks välja poleerida vms.? Igatahes tuju rikkus küll ära, krt :( Ehk oskab keegi soovitada mõnda tublit töömeest kes Tallinnas tegutseb.

Ette tänades, Jüri
16.11.2007 at 14:36
Occassion

Kellel kogemusi, mida teha...
quote:
jyr21: ...kui täna parklas on keegi pannud oma stangenurga minu stangega kokku, ilmselt pöörde tegemisel. Plastik ei ole katki vaid kraabitud ja õnneks mitte just sügavalt (vähemalt minu arvates). Aga kraabitud on üsna laialt ja pikalt. Loomulikult on nägemata seda võimatu öelda aga kas selliseid kraapimisi on võimalik näiteks välja poleerida vms.? Igatahes tuju rikkus küll ära, krt :( Ehk oskab keegi soovitada mõnda tublit töömeest kes Tallinnas tegutseb.

Ette tänades, Jüri

Poleerida pole võimalik välja siis kui alt juba teine värv paistab (või plastik osa).
Ehk aga saab seda kindlasti parandada kui veidi pahteldada ja siis uuesti üle värvida.
16.11.2007 at 15:27
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kellel kogemusi, mida teha...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.