register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : "Sprodikanal" kalev   1 2  
Poster Message
madis
"Sprodikanal" kalev
Kodanikud, ma ei ole eriline spordifänn, kuid kas ülekanne Macao võistlustelt tähendabki seda et mingi jorsid mölisevad Pärnu pargis ? Või ongi, nagu K-stiilile kohane, kava ja sisu teineteisest sõltumatud nähtused ?
19.11.2007 at 10:47
Andrus
"Sprodikanal" kalev
kõige rohkem häirib see suur ebakvaliteetne logo, mis on keset ekraani löödud.
19.11.2007 at 16:06
vvt

"Sprodikanal" kalev
Ei pea olema palju fantaasiat taipamaks selle asja põhjust - ohleldamatu JOKK K-reklaam järgmiste valimise eel. Ja juriidiliselt igati korrektsed reportaazid eksimatu Tallinna linnavõimu toetuseks. :kill

19.11.2007 at 17:08
anryo
"Sprodikanal" kalev
Ei pea olema palju fantaasiat taipamaks, et iga uus asi võtab sisse töötamiseks aega.

19.11.2007 at 17:12
peep

Moderator
"Sprodikanal" kalev
Mina soovin ainult edu kanalile, kes näitab autosporti ilma reklaamipausideta...mõistes, et see ei saa igavesti jätkuda ehk momendil on vaataja olla privileeg. Kui näidatakse midagi ebahuvitavat, siis vahetan kanalit, kuna valikut on. Loodetavasti suudavad nad asja käima tõmmata.
19.11.2007 at 17:52
Jesper

"Sprodikanal" kalev
Minuarust on see virisemine ja K-teematamine kohatud, samahästi võiks teha teema Orsent TV (mis asus enne digi-tv kavas Kalev Spordi koha peal) või muu sarnase kohta. Teleka vaatamine pole ju kohustuslik, pigem peaks kõikvõimalikud autospordiürituste korraldajad nüüd vutt-vutt diili tegema tormama, et suvel sealt ka omamaist programmi näha oleks (jah, ma mõistan et videoülekande tegemine on kallis raske maa külmand jne).

Mul küll ei olnud aega seda F3 ülekannet vaadata, aga kui järgmisel hooajal Asmeri sõite näidatakse, misiganes klassi ta siis liigub, siis see on ju ainult positiivne. Sunniks ehk ka peamiselt liinis "suusatamine-jooksmine-asjadeviskamine" tegutsevat ETV-d natuke omamaisele autospordile tähelepanu pöörama.
19.11.2007 at 18:38
Jansa
"Sprodikanal" kalev
Samas toob see välja ka selle, et kõigi külakoomikute peale pole siiski mõtet eetert raisata. Juhtusin ükspäev peale mingile korvpalli Balti xx liigale- publikut oli Kalevi hallis ca 15, mäng sellele vastav. Kasutasin oma õigust kanalit vahetada üsna kiiresti.
19.11.2007 at 19:03
mart154

"Sprodikanal" kalev
quote:
Andrus: kõige rohkem häirib see suur ebakvaliteetne logo, mis on keset ekraani löödud.

ebakvaliteetne küll, aga vähemalt laiekraani puhul asub ta täpselt õiges kohas :)
IMHO ainus telekanal, mille logo ei ole laiekraani peal poolenisti nurgataga...
19.11.2007 at 19:05
madis
"Sprodikanal" kalev
Ma pidasin silmas et Macao ASEMEL näitas mingeid Pärnu tüüpe linnas hängimas. Saatekava ei vasta eriti sisule.
No ja pildi ning heli kvaliteet.. sorri, isegi Orsent on normaalsem. "Sissetöötamine" my ass, televisioon on ammu leiutatud. Ilmselt probleem selles, et päris tehnikud ei taha sinna K**** oma nina toppida.
Ohjeldamatu kiitmine käib muidugi asja juurde, küll on Nõmmel toredad suusahüppevõimalused jne.

Ega ma seda sodi ei vaatagi, lihtsalt imestan et mis kuradi vägi seda asja

- teeb
- rahastab
- vaatab

19.11.2007 at 20:40
Silwer
"Sprodikanal" kalev
quote:
mart154:
quote:
Andrus: kõige rohkem häirib see suur ebakvaliteetne logo, mis on keset ekraani löödud.

ebakvaliteetne küll, aga vähemalt laiekraani puhul asub ta täpselt õiges kohas :)

Ma kahtlustan et see vilets pildikvaliteet on mul ka selle pärast et vaatan seda 4:3 ekraaniga teleriga...

19.11.2007 at 21:26
mms
"Sprodikanal" kalev
quote:
madis: Ma pidasin silmas et Macao ASEMEL näitas mingeid Pärnu tüüpe linnas hängimas.
Enne ülekande algust oli mäletamist mööda ekraanil vabandus et "satelliitside häire tõttu ei saa ülekannet teha" vms. Mis tegelt proble oli, tont teab.
Aga sõbrad, mis siin ikka viriseda - ei pea ju vaatama kui ei taha. Minusugusele mitte erilisele spordifännile on seal küll ühtteist huvitavat juba olnud.
Aga kas kehvapoole pilt pole mitte sagedusega seotud - stv kaablis oli sagedus miski xx,25 Hz. Kas telekas hertsi murde üldse teha oskab??

19.11.2007 at 21:46
Sgrafito
"Sprodikanal" kalev
Teades servast mismoodi seda kanalit tehniliselt tehakse siis ... pildi kvaliteet on tingitud ikka otseselt kasutatavate seadmete kvaliteedist ja nende seadeparameetritest. Lihtsalt ei ole nad kõikke tehnikat (eriti just satelliitvastuvõtjaid) kätte saanud ja peavad natuke consuumer asju kasutama :). Lisaks tekitavad neil kerget arusaamatust mõisted PAL ja NTSC (Not The Same Color :)). Aga kül nad õpivad ja arenevad

Sgraf@suusaviskajamisiganes kanal
19.11.2007 at 21:54
Raceboy

"Sprodikanal" kalev
quote:
Sgrafito: Lisaks tekitavad neil kerget arusaamatust mõisted PAL ja NTSC (Not The Same Color :)). Aga kül nad õpivad ja arenevad

Sgraf@suusaviskajamisiganes kanal

Kui nii elementaarsed asjad juba üle mõistuse käivad, huvitav kuidas nad profi-vastuvõtjatega hakkama saavad? :)

19.11.2007 at 22:03
mart154

"Sprodikanal" kalev
quote:
Silwer:
quote:
mart154:
quote:

Ma kahtlustan et see vilets pildikvaliteet on mul ka selle pärast et vaatan seda 4:3 ekraaniga teleriga...

Ohei :)
LCD-ga on veel hullem... :)
20.11.2007 at 00:03
Incerror

"Sprodikanal" kalev
Elioni DigiTv-s on pilt nigu prillikivi ja ma ei saa aru mis teil rahvuskapitali vastu on?
See eestlane peab ikka pops olema ja ei ole ju ise võimeline valitsema! Ma arvan ka, et Vene kanalid on palju paremad,
sest nemad ju oskavad elada :evil
20.11.2007 at 00:33
Ropka
"Sprodikanal" kalev
STV kaablis pidi ka see kanal pesitsema...no minu tv-tuuner seda küll kuidagi ei leia, milles konks on?
20.11.2007 at 08:05
Pedaal
"Sprodikanal" kalev
quote:
Ropka: STV kaablis pidi ka see kanal pesitsema...no minu tv-tuuner seda küll kuidagi ei leia, milles konks on?
minul tuli ta ise kanalile kus oli enne ESPN spordikanal ?
aga jah kava ei läeh küll pildiga kokku ja samuti on pildi kvaliteet nigel
eriti fun on aga kommentaatorite töö/text.
20.11.2007 at 09:13
CoachMan

"Sprodikanal" kalev
Aga selle F3 sõidu näitasid nad ikkagi täies pikkuses ja üsna korraliku kvaliteegiga ikkagi pühapäeval ära. Küll täiesti suvalisel ajal s.t. saatekava järgi pidi miskit muud olema ja sattusin täiesti juhuslikult peale. Aga mõned plusspunktid nad selle eest igatahes minu käest said.
20.11.2007 at 11:40
Andrus
"Sprodikanal" kalev
quote:
Ropka: STV kaablis pidi ka see kanal pesitsema...no minu tv-tuuner seda küll kuidagi ei leia, milles konks on?

täitsa olemas. Pilt ise on täitsa ok, aga see logo virvendab pidevalt väga imelikult.
20.11.2007 at 11:59
PlyVal64
"Sprodikanal" kalev
Eile õhtul oli see suur plärakas kadunud, kohati viskas vesimärgiks.
Iseenesest on K-S kanalina väga kõva. Esimene "meestekanal", kus sekka viskab ka naistele toredaid alasid. Näiteks iluvõimlemist ja kujundujumist. Seda kohe tõsiselt.
Vaadanud seda esimesest päevast peale ja eile sai põgusalt ka Kiiveriga räägitud. Ta ju nüüd meediastaar (mida kõike silmadega teha oskab :D). Ütles, et algus jah üle kivide-kändude, noored poisid, alles õpivad. Aga minu arust läheb asi iga päevaga muudkui paremaks! Kui nad lõpuks reziipulti nuppude alla suudavad vaheklippe progeda ja seal nuppude taga istuja neid õigel hetkel muljuda, saab varsti päris hea olema. Muuseas, mõnikord tunneb isegi minutilisest reklaamipausist puudust. Spordiga seotud reklaamist, võistlustest, vahenditest jne aga ka tulevaste saadete tutvustustest.
Ainus asi, mis eile häiris, oli see telemäng 10-võistlus. Mõte hea aga diskori ohjeldamatu jutuvada pani kõrvad sitavett jooksma. Nii tihedat teksti pole vaja. Iseenesest võiks dragi alakomitee juba vaikselt Kalev Meediaga asju ajama, pole see maikuu enam mägede taga;)
20.11.2007 at 16:40
Indrek_S

"Sprodikanal" kalev
Ma ei tea, mida te jahute, kuid mina vaatasin eelmisel pühapäeval Macau etappi otse ja ilusasti. aeg kippus ainult veidi hiline olema

23.11.2007 at 21:50
dodge
"Sprodikanal" kalev
Põhimõtteliselt ei tarbi ühtegi produkti, mille taga tean olevat hr. Kruudat.
24.11.2007 at 01:23
Vanaisa

Moderator
"Sprodikanal" kalev
quote:
dodge: Põhimõtteliselt ei tarbi ühtegi produkti, mille taga tean olevat hr. Kruudat.
vaene mees - millest sina siis elad :D:D:D

24.11.2007 at 01:52
tfr

"Sprodikanal" kalev
Tahaks ka näha, what the fuzz is all about.
Aga ZuumTV näitab KalevSproti kanalil aint logo :(
24.11.2007 at 12:50
Valmet

"Sprodikanal" kalev
quote:
dodge: Põhimõtteliselt ei tarbi ühtegi produkti, mille taga tean olevat hr. Kruudat.
Õige! Samast rahakotist jagatakse raha ka ühenduse "ühtne venemaa" Eesti osakonda. Näidaku või motosporti, mina ei vaata seda enne kui kruuda meie poole üle ei tule.

24.11.2007 at 17:21
tqhq.ee foorum : Vaba teema : "Sprodikanal" kalev   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.