register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : K: Cadillac Seville   1 2  
Poster Message
Sillakas
K: Cadillac Seville
Kuna juba pikemat aega on silmanurgast jälgitud muskelautot Armani ülikonnas ehk siis Cadillac Seville'i mõttega soetada see endale esimeseks sõiduriistaks siis loodan teie hea nõu peale. Huvi pakuvad siis just 95-...isendid mille hind jääb 70 000-80 000 kanti. Huvitab kõik mis kellelgi selle auto kohta head/halba lausuda on. Tekkinud on paar küsimust millele pole suutnud vastust veel leida. Nimelt kas stabiilsuskontroll, veojõukontroll jne kuuluvad standardvarustusse? Bose'i helisüsteem on neil kõigil? Mida tuleks erilise tähelepanuga jälgida autot soetades ja millele erilist tähelepanu pöörata peale ostu? Mis tundemärkide järgi aru saada vigasest plokikaanetihendist? Milliseid müügiplatse tuleks vältida?
20.11.2007 at 22:37
Vanaisa

Moderator
alusta siit
http://www.motorera.com/cadillac/index.htm
http://www.cadillac.pri.ee/phpBB//index.php

20.11.2007 at 22:42 1 edit. Last edited 20.11.2007 at 22:43 by Vanaisa (Moderator)
Sillakas
Eesti cadillac klubi sai läbi lapatud suhteliselt põhjalikult eile
20.11.2007 at 22:48
Vanaisa

Moderator
njah, esimeselt lingilt saad enamuse vastuseid kätte. siis varustuse kohta.
Vigase tihendi tuvastad proovisõidul - pead pikalt sõitma ja lihtsalt soojaks ajamisest ei piisa alati - ikka tõsiseid kiirendusi ja koormust vaja mootorile anda.
Siis kas paisupaagis keeb, temp. läheb kõrgeks, vedelik kaob jne.
Mikimaal kontrollitakse ka, kas jahutusvedelikus on väljalaskegaase - meil pole selliseid testreid kohanud....

20.11.2007 at 23:43
cipo
Selline tester peaks olema Saksa Autos.

21.11.2007 at 08:53
Soul
tere!

oman seville STSi juba mõnda aega ja tunnistan ausalt, mitusada tuhat maksvad bmwd ja mersud tunduvad mulle peale stsi soetamist hoopis teistsugused. ütleme nii,et kui enne vaatasin neid,kui tõsiselt mugavaid autosid, kui inimesele tehtud autosid jne, siis täna vaatan neid nii nagu enne,aga selle arvamusega, et seda kõike ja lisa boonuseid,saab ka 5x odavamalt, seville näol nimelt!
ma ei tea palju sa stsis istund oled,aga nö vana kooli ameerikalikust (ülipehmeid tugitoole ja taga nahkdiivan millesse upud) sa sealt ei leia. kõik lisad,mis olema peaksid, on peal, vähemalt minu autol, vihmasensoritest kuni istme,peegli ja ma ei tea veel, mis mäludeni, igast TC'd ja mis kõik veel. lisaks kõige parem, pole vaja diagnostis käia, auto suudab seda ise täiesti eduliselt teha! minu autol on veel eelmise omaniku poolt Bose aknast välja visatud ja asendatud high-fi friikidele kohasemate seadmetega (mille eest ma olen talle väga tänulik)
Endiselt ütlen ka seda, et 1500km läbinuna selle autoga on minu keskmiseks kütusekuluks 11 ja natuke peale 100km kohta! Tegemist ei ole kulgemisega,kus kõigil jalus koguaeg oled ja tegemist ei ole ka närvilise tallamisega.

Kokkuvõtteks ütleks ma ühe oma sõbra sõnad,kes elus väga paljude autodega sõitnud, kes kord istus mu autosse ja isegi proovimata sõita,veetis seal hetke, ronis autost välja ja ütles, nojahh, see on ju CADILLAC!

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
21.11.2007 at 18:58
mambr
Vanaisa: Mikimaal kontrollitakse ka, kas jahutusvedelikus on väljalaskegaase - meil pole selliseid testreid kohanud....
Tartus Autoringis ka võimalus sellist asja kontrollida. Lastakse töösooja auto paisupaaki mingit gaasi ja see muudab heitgaaside juuresolul värvi.

Aga STS on tõesti auto, milles istumistki naudid. Vahel raske ja närvilise suvise tööpäeva keskel vaja pisut liikuda, istunud oma jahedasse ja väga vaiksesse STSi on tunne nagu oleks koju jõudnud: istud mugavas, jahedas ja ümbritsevast mürast isoleerituna ning mõtled, et päev ei olegi nii hull! Haigelt jõhker liikumine sellise pereauto kohta + kõik muu, mis olemas. Kehva on jah see Bose stereo. Imelik kohe, aga sama aasta CHR Stratustes on tümakas mõnusam (Infinity Stereo ja kõllid). Aga see ei ole peaaegu et miinuski, sest saksa seeriaautost ei leia sedagi...

24.11.2007 at 20:45 1 edit. Last edited 26.11.2007 at 19:19 by mambr
Vanaisa

Moderator
pean ütlema, et ajasin just pikema otsa peal oma uue Eldo kurjaks ja kurjam, N* on ikka minek päris tore.
Aga testrid, mida mikis kasutatakse on mingid lihtsad papipulgad, mille torkad radiaatorisse ja siis vastavalt kas muudab värvi või ei - mingi paar taala tükk.
Vat kui sellist toredat kraami keegi shop meil maale tooma hakkaks....

Sest N* pidi olema selline mootor, kus jahutusvedelik kunagi karterisse ei lähe, kui tihend läbi.

25.11.2007 at 01:19
mingi mees
troost autos selline tester olemas
20.12.2007 at 23:45
mambr
To Sillakas. Oled sa omale Cady leidnud? Mulle saabus üks 97a ja ideaalses korras. Tule vaata üle... Tõesti ei saa auto kallal norida ja ma arvan, et ka hinna :)

21.12.2007 at 17:28
Sillakas
Kas keegi oskab öelda mis suurusjärku kindlustusmakse jääb?
29.01.2008 at 00:40
anti

If.ee maksekalkulaator.
29.01.2008 at 10:01
Soul
Sõltub ikka suuresti kus arvel...

Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
29.01.2008 at 16:33
mambr
ja mis on sinu riskigrupp. Vahe võib eri isikutel ja eri maakondades olla 10X ja rohkemgi!

29.01.2008 at 17:07
Sillakas
Kalkulaatori järgi tuli küll päris palju. Elukohaks on Rapla. Riskigrupp 0,4
29.01.2008 at 17:13 1 edit. Last edited 29.01.2008 at 17:15 by Sillakas
Vanaisa

Moderator
Kui juba kindlustus kõri kinni tõmbab, siis ära seda autot osta. Mis siis juhtub, kui sama raha pead välja käima amordi või geneka eest?

29.01.2008 at 18:04
DevilDeVille

kirjuta elukohaks viljandi maakond, saad odavamaks asja. aga jah, Vanaisal õigus, kui kindlustus hapniku nulli tõmbab, on mõistlik mingi olematu kW japs osta.

29.01.2008 at 18:22
Soul
peale 160kw ei ole vist enam vahet palju neid seal on, sellest makse ei suurene (võin ka miskit valesti mäletada muidugi) mina oma 1,4se riskigrupiga saan tugevalt alla 3k aasta eest hakkama ja ei kurda eriti. vähemalt a 2007 oli nii. Aga jah eelkõnelejatel õigus, kui kindlustuse suurus juba peavalu tekitab siis ei ole see auto sinu jaoks, bena, ära vajuvad osad jne

Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
29.01.2008 at 18:34 1 edit. Last edited 29.01.2008 at 18:35 by Soul
Sillakas
Ei karda, et hinge kinni tõmbab, lihtsalt tahaks osata arvestada. Eriti kuna Seville tundub kindel valik olevat.
29.01.2008 at 18:41 1 edit. Last edited 29.01.2008 at 18:45 by Sillakas
kuripiiritus

kindlustust parem siit kõõritada. http://www.e-kindlustus.ee näeb kohe kõik pakkumised ära.

29.01.2008 at 19:16
Gabriel

Mul riskigrupp 0,6 millegagi vist ja pärnumaa ,kaisma vald on 4 kuud 5 sotti kopikatega.
29.01.2008 at 23:03
Sillakas
Kuidas auto roostekindlusega lood on?
30.01.2008 at 17:39 1 edit. Last edited 30.01.2008 at 17:39 by Sillakas
Vanaisa

Moderator
quote:
Sillakas: Kuidas auto roostekindlusega lood on?
väga head.

30.01.2008 at 17:57
Soul
To Sillakas:

Lihtsalt puhtast uudishimust küsin, et kui kaua sa stsi juba vaadanud, uurinud ja puurinud oled? Tundub et terve igaviku ja seda mitte üldse paha pärast öelduna.
Kas poleks lihtsam ära osta see auto ja kui ikka peale mõna aega veeremist tundub et pole see millest unistasid, siis see on kõigest auto, st lükka müüki ja asi tahe. Kui aga tundub et on see auto mida tahtsid siis on ju kõik 5 pluss?
Mina uurisin enne oma STSi ostmist selle auto kohta umbes 2h internetist ja eelmise omaniku käest proovisõitu tehes ja nii see omanik ka vahetus, kui asi ikka mulle tõsiselt meeldib siis mul suht kama kas võtab 3L vähem bena või rohkem, kas kindlustuse makse on 1k suurem või väiksem jne ja kui ühel hetkel tundub et tahaks miskit uut, või hakkab üle jõu käima, siis müüki ja omadega rahul. Usu mind, osta ära ja tunned end oluliselt paremini kui unetuid öid interneti arvarustes surfates ja üritades välja mõelda, mis üks või teine asi maksab jne.

Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
30.01.2008 at 18:14
Sillakas
tasa sõuad, kaugele jõuad. Eks siin ole mõned ajad veel oodata kuni ostuks läheb, seni hea aega sisustada uurides.
30.01.2008 at 18:39 1 edit. Last edited 30.01.2008 at 18:42 by Sillakas
tqhq.ee foorum : Autod : K: Cadillac Seville   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.