Uus ja parem süüteküünal?Austraallased on leiutanud leegiheitjataolise süüteküünla, kus elektrood on viidud küünla kere sisse, kus see survestatud segu süütab, mille leek siis omakorda läbi nelja kanali, neljas suunas põlemiskambrisse paiskub ja eeldatavalt paremini ja puhtamalt küttesegu ära põletab. mehed, minge juba süüdet varasemaks keerama :
Uus ja parem süüteküünal?IMHO on süüteküünla juures üheks oluliseks punktiks see, et elektroodid "varjaks" võimalikult vähe segu sädeme eest.
Selles osas kaotab Greenfire kõigile muudele mulle teadaolevatele küünaldele.
Kui hästi toimib selle Greenfire küünla sees oleva ruumi "läbipuhe" värske kütteseguga - ei oska isegi mitte ette kujutada, aga lihtne see küll ei saa olla.
17.06.2004 at 14:50
deathdog
Uus ja parem süüteküünal?Selliseid asju saab siis uskuda kui seisad düno kõrval kui katset tehakse ......ja mina olen nõus kohe turbonaatorit katsetama ....aga tingimusel et kui kohe lubatud ulemust ei ole siis maksavad nii 5x hinna tagasi
STOP...
playing around with spark plugs that feature Iridium electrodes, Platinum electrodes, Copper electrodes, fine wire electrodes, split electrodes, ring electrodes or multiple electrodes and get serious with silver electrodes! Silver is the best electrical and thermal conductor of any metal. This makes Nology Silver™ the best spark plugs in the world. Period!
eks igaüks kiidab seda mida toodab
olavi
Minu arvamus: säde on säde.
Ära levita valearusaama. Hõbe on siiski parem elektrijuht. Kulda kasutatakse sellepärast, et ta on tunduvalt korrosioonikindlam, kui hõbe.
Edit: Kui ei usu, et hõbe on kõige parem soojus ja elektrijuht mine tudeeri mõnda keemiaõpikut.