register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Schumacher Naaseb F1  
Poster Message
topline

Schumacher Naaseb F1
http://sport.postimees.ee/090108/esileht/sport/305271.php?michael-schumacherist-saab-ferrari-kolmas-soitja

Kes ei tea siis http://www.formula1.com/teams_and_drivers/hall_of_fame/7/

Kui schumacher kas voi uhe stardi voi ametliku treening soidu teeb siis on onn minu ouel. Nimelt sai usus ,et se mees ei suuda F1 -st eemal olla William Hillis pandud panus 50/1 et Schumacher enne 2009 aastat naaseb .
09.01.2008 at 20:45
amatöör

Schumacher Naaseb F1
hakkan siis uuesti f1-te vaatama :)
Kui tuleb,siis kast vedelat leiba minu poolt sinule!:)

09.01.2008 at 21:03
mart050
Schumacher Naaseb F1
natuke OT,
Sai ka hetk tagasi korraks kvalifikatsiooni vaadata.See uus kommentaator on ikka väga väga....pole sõnu lihtsalt.Vabamäe&co oli kohati väga naljakas aga samas vahest oli isegi huvitav kuulata siis see uus tegelane võiks üldse vait olla.See monotoonne möla on rohkem häiriv kui kaasatõmbav.See küll puhtalt minu arvamus aga ma usun,et ma pole ainuke,kes selle pärast kanalit vahetab.
Siis ma kannatan selle mula ära,kui Schumacher stardis on;)

History: 89´G20 Sherrod, 94´E150 Mark III, 95´G20 D Starcraft GT, 93´G20 D Starcraft GT, 92´E150 Chateu, 92´Le Baron LX, 03´Sebring LX, 99´ Montana LX, 92´Bonneville SSE, 97´ Grand Prix GTP Supercharged
26.04.2008 at 14:38 1 edit. Last edited 26.04.2008 at 14:39 by mart050
alarmees
Schumacher Naaseb F1
Tõesti, kuigi infol ja info hulgal polnud vigagi siis see esitamis viis vajaks tõsist ravi. Õnneks võistluspäeval on enamus ohje Kalev Kruusi käes.
26.04.2008 at 18:25
diesel
Schumacher Naaseb F1
oponeerin ja võtan sõna.
oh püha müristus. no milleks seda veel vaja on. püsigu parem edasi pensionil.
viivuks sattusin kvalifikatsiooni nägema ja mulle komentaator küll istus. vaatamist segavat mõttetut mulinat polnud. au ja kiitus.
26.04.2008 at 20:27
ivoalaska

Schumacher Naaseb F1
Natukene OT aga kas keegi on juhtunud vaatama Soome pealt vormelit? Seal küll kommentaatorid viimase peal, elavad võistlusele kaasa ja kommentaarid on vürtsitatud mõnusa huumoriga, hoopis lahedam vaadata minu arust. Eriti kui mõni somm sõidab kõrgemal kohal, siis sealsed vennikesed on nagu lõhkemas, kui kaasa elavad. Eestis see kommenteerimine üldse kuidagi lahjavõitu, mitte ainult vormelis (kusjuures vormeli kommenteerijad minu arust ühed parimad eestis), näiteks korvpalli enam ei suuda üldse vaadata, sest seal kommentaatorid ajavad sellist lolli ja uimast iba, et lausa paha hakkab....jubedad teoreetikud ja ennustajad on pukki pandud millegipärast alati!
26.04.2008 at 20:34
vr_

Schumacher Naaseb F1
Krt kas selelst monotoonsest jutust või sellest, et täna isegi boksis mööd aseismisega ei tegeletud.. siis jäin ma ilusasti magama võistluse esimese veerandi järel... ja kuidagi uniselt kuulsin presssika ära ja sealt siis ka esikolmiku tulemuse..

ja juba mitmendat sõitu niimoodi..

27.04.2008 at 19:07
foke

Schumacher Naaseb F1
quote:
vr_:
...isegi mitmendat aastat:)
väga lõdvestav taustaheli - viuuu-viiii-vuiii-iiiiiii - pühapäevaseks lõunauinakuks
27.04.2008 at 19:51
wagoneer
Schumacher Naaseb F1
quote:
vr_: Krt kas selelst monotoonsest jutust või sellest, et täna isegi boksis mööd aseismisega ei tegeletud.. siis jäin ma ilusasti magama võistluse esimese veerandi järel... ja kuidagi uniselt kuulsin presssika ära ja sealt siis ka esikolmiku tulemuse..

Kurjam häbi tunnistada,aga endalgi nii juhtunud on. Ja pärast naine küsib,et kes võitis :D millepeale siis vutt vutt kiirelt arvutisse vaatama :D

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
27.04.2008 at 20:41
Indrek_S

Schumacher Naaseb F1
pigem tahaks teada, kes pole diivanil lesides formeli saatel tukastama jäänud

27.04.2008 at 20:42
Madman

Schumacher Naaseb F1
Klaar ja Vabamäe olid minu arust küll parimad kommenteerijad mis olla saab, ma ei saa üldse aru miks nad nii palju kriitikat said. Kui sõit ka veel huvitav, mis eelmine aasta juhtus ikka suht tihti siis ei saanud magamisest küll juttu olla. Vaatasin just plaadilt 2 eelmise aasta vihmaga sõidetud sõitu üle, täitsa hea vaheldus praegusele monotoonsele jutule, olgugi et midagi nagu valesti ei ütle aga kommentaator peaks ikka hingega asja juures olema et pärast sõitu ikka pea märg oleks.

27.04.2008 at 20:54
Wolle

Schumacher Naaseb F1
Peab tunnistama, et isegi paadunud fännina tundus tänane (eelmised olid kuidagi paremini korraldatud) ülekanne minule natuke imelik. Pausid olid valel ajal, tekst oli imelik ja uimane, sõitjate tundmist ei olnud ÜLDSE!. Isegi mina, telerist jälgija (eelmine aasta ka kohapeal Belgias) sain aru, et need nimed mis kommentaator seal välja reklaamis (õnnetuste osalised) olid valed!

Aga hooaeg tundub tulevat mitmekülgne seega.. loodame parimat.

Ford. At least they circled the problem.
27.04.2008 at 21:40
tfr

Schumacher Naaseb F1
See nimedega puussepanemine oli ikka üsna häiriv jah. Nagu see Coulthardi ja Glocki puksimine, kus ta jahus pikalt-pikalt Trullist, kuigi ekraanil oli Glocki nimi must-valgelt all kirjas.
27.04.2008 at 21:45
Lembit
Schumacher Naaseb F1
Tänane kommentaar oli allpool igasugust arvestust. Huvitav, kas kusagilt mõnda inglisekeelset audiot välja ei püüaks. Saaks TV3 hääle maha keerata.
27.04.2008 at 22:33
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Schumacher Naaseb F1  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.