register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kust leiaks ühe suure velje?  
Poster Message
Joel

Kust leiaks ühe suure velje?
Oleks tarvis ruumikujunduslikuks elemendiks ühte suurt velge (vähemalt 20x10 tolli). Uus peaks olema, kasutamisjälgedeta. USAst tellida ühte velge vist eriti ei tasu. Ehk on kellelgi miskit vedelemas?

08.01.2008 at 18:13
antennimees

Ebays müüakse üksikuid velgesi $1 alghinnaga ja enamus nendest jääbki müümata. Üks siin. Olen isegi samal põhjusel neid jälginud aga veel siiski on ostmata jäänud.

08.01.2008 at 20:35
Maik

Vähe OT,aga keski siin kuskil ajas kodarvelgi taga?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/20-OG-WIRE-WHEELS-20-500_W0QQitemZ250204146636QQihZ015QQcategoryZ43960QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

09.01.2008 at 09:35
anryo
Mina ei julgeks küll sellise müüja käest midagi osta, kellel ühtegi toimunud tehingut siiani pole. Seda enam, kui asju selgelt alla turuhinna pakutakse!!!

09.01.2008 at 10:58
Sören
quote:
anryo: Mina ei julgeks küll sellise müüja käest midagi osta, kellel ühtegi toimunud tehingut siiani pole. Seda enam, kui asju selgelt alla turuhinna pakutakse!!!

parem on jah etevaatlik olla. üks võimalus on see, et tehakse lihtsalt tünga, aga lisaks võivad tulla üllatused näiteks ulmelisest shippingutasust. tolle antennimehe poolt postitatud veljeoksjoni puhul oli shipping $75 isegi local pickup puhul (st kui ise järgi lähed maksad $75 transa eest). ka selle kodarvelgede oksjoni puhul rõhutatakse, et shipping not included ja helistage neile, et transa hinda saada.

10.01.2008 at 05:57 1 edit. Last edited 10.01.2008 at 05:59 by Sören
hunt

Ma võtaks ühendust veljemüüjatega - neil kindlasti mõni vananenud mudeli velje kasutult kusagil nurgas seismas.

10.01.2008 at 10:50
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kust leiaks ühe suure velje?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.