Poster |
Message |
hunt |
Kauplemine USA automüügiplatsil
Kuidas on kellelgi kogemusi kas isiklikult kohal olles, või neti teel kaubeldes- kas ja kui palju on saanud hinda alla tingida ?
- ei saa üldse
- sai 5%
- oli hea ilm, sai 10 %
- nagu araabia turul, sain ''lõdva lõuaga'' hinna poole peale kangutatud
15.01.2008 at 06:01 |
|
Taavi |
Nii meil kui mujal sõltub palju pakutavast autost.
Kui on väga heas korras auto, vähe sõitnud, igatpidi värske ja normaalse hinnaga juba kuulutuses - siis ei saa üldse.
Kui "lõdva lõuaga" saad megasoodustuse kaubeldud - siis tõenäoliselt oled endale soetanud täieliku sara, mida keegi teine ei tahtnud.
Kõik muud variandid jäävad sinna vahele |
15.01.2008 at 14:27 |
|
mambr |
Olen seal kohal olles (Floridas) ostnud 5 autot (Merkur Scorpio, Chevy Iroc Z28, Voyageri, Nissan Pulsari ja Cadillaci) ja täpselt nagu meil: kord saab tingida, kord mitte!
15.01.2008 at 17:44 |
|
Erkki |
Olen täheldanud, et kauplemine pole USA levinud. Olen küsinud ja reeglina olen saanud eitava vastuse koos selgitusega, et ega nad prahti ei müü. Kvaliteedil on oma hind ja sellest ei tingita. Kasutan ise sama põhimõtet. Kauplemine on omane rohkem lõunapoolsematele loodusrahvastele.
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
16.01.2008 at 00:43 |
|
partel |
Hei, Hunt!
Ilmselt oled ostmas 6 sek 2000+ hj Outlaw Pro Modi'i, mis on pehmelt öeldes tervitatav asi.
Tingimisest, et üks fänn müüb teisele mõistliku hinnaga, mida seal tingida on?
16.01.2008 at 11:39 |
|
hunt |
Pärtel, kui ma sellist ka kogemata ostaks - siis kindlasti mitte platsilt.
16.01.2008 at 15:58 |
|
CarMax |
Usa autoplatsidel kauplemine on imelihtne...lihtsalt pead tundma turgu nii hästi, et suudad myyjale selgex teha mix ta selle auto sulle imeodavalt ära peab andma. Automyyjad on seal väga head inimesetundjad ja kui sinu näost on näha kui palju sa tegelikult oled nõus selle eest välja käima, siis ei saa sa mingisugust alet. Usun, et telefoni teel on võimalik hind juba väga õigex tingida, enne pead muidugi väikese uurimistöö tegema vin numbri järgi, siis juba tead mida ostma hakkad ja palju asi väärt on.
16.01.2008 at 22:01 |
|
|