register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Ford windstar  
Poster Message
_siim_
Ford windstar
oskab keegi sellist bussi kommenteerida,tegemist siis 1995 Ontarios ehitatud fordiga - millel 3,8 liitrine, sama mis Mustangil, mootor - seega mitte tavapärased 150 hp vaid ligi 200.AXOD-E kast vahetatud AXOD kastiga(minule jäi see arusaamatuks)
üks inimene soovis hetkel käibeloleva riisi vastu vahetada,uurisin ja nagu eestis rohkem sellist versiooni keegi ei pakugi,
http://www.minupildid.ee/main.php/users/windstar/windstar.jpg.html
27.02.2008 at 08:32
DevilDeVille

Ford windstar
Autoleht sellisest aparaadist täitsa asise jutu kirjutanud, ehk on abiks.

27.02.2008 at 15:38
viva
Ford windstar
Endise Windstari inimesena ütlen ainult üht, peaasi et kast töötaks. Ülejäänu on kukepea :)
Muidu hea ja mugav bussike.

27.02.2008 at 15:45
ROKIPEER

Ford windstar
Ka mul ühel heal sõbral igapäevaselt istumise all, ja olen ka ainult kiidusõnu kuulnud.
Tehnika pidi hää vastupidav olema jne.
27.02.2008 at 17:58
mambr
Ford windstar
Hea ja vastupidav see masin küll ei ole, kui just taksojuhi stiili ei harrasta. Sõitja peab suht pensionäri rahulikkusega olema. Mootor on nõrk ja uimane (ise sõidan ja fännan 3800 Pontiac Trans Sporte), kütusekulu suurem kui võiks sellelt litraažilt loota, kast ei andesta täistallaga kiirendusi, maanteel möödasõit on kohutav elamus (käigu vahetab hilja alla ja siis on pöörded jubedad)... Minul oli 97a Wind, auto oli üldiselt heas seisukorras, aga vaatamata sellele oli teda juba liiga palju Tartu Top Partsis remonditud (mitte hooldatud), kast oli vahetatud väidetavalt 36000km sõitnud kasti vastu, aga käitumine oli väga vale ja ekspert (reaalselt AXOD-E kaste remonud) ütles, et seda kasti nende sümptomite järgi enam pikalt pole jne... Ühesõnaga, mina panin selle auto seina äärde ja sõitsin teise masinaga, et ta enne müüki lõplikult ei laguneks.

27.02.2008 at 20:06
corylus
Ford windstar
Mina olen küll oma 96.a Windstariga väga rahul.
02.03.2008 at 19:59
muuseas
Ford windstar
sõidan juba sellise autuga 2 aastat ja küll ei oska midagi halba öelda. Masin on soe, mugav, suur ja ka varuosad pole kallid. Kui tahad midagi väga täpselt teada siis helista. Ja ei ole need kastid ka midagi nii sitad kui kirjutatakse. Kardab ainult trepilist kruusateed. Ühesõnaga hea auto julgen soovitada.

Max
5029968
02.03.2008 at 22:20
tqhq.ee foorum : Autod : Ford windstar  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.