register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : miski vrakk Pärnu maanteel  
Poster Message
reo
miski vrakk Pärnu maanteel
Et siis Pärnu mnt-l peale Tammsaare risti, vist "experdi" poe õue peal on miski tumesinine autovrakk ilmatuma ammust ajast. Mööda sõites alati mõtlen, et peaks lähemalt vaatama aga pole nagu pihta saanud, aed ümber kah. Teab äkki keegi millega tegu on ja miks ta seal "külmetab ega söö midagi"?
03.04.2002 at 23:25
wax

Kunagi ammu oli siin sellest juttu kah. Kui mälu ei peta, siis oli see Buick, mis rahapuuduse tõttu poolikuks projektiks jäänud... ;)
04.04.2002 at 09:20
Marx

Seisab teine seal juba eelmise sajandi lõpust :)

See on ilmselt kunagi väga ilus auto olnud, aga selle taastamiseks ju kulub terve varandus, seal nagu peale kere ju midagi pole.
Ilmselt suht mõttetu projekt ;)
04.04.2002 at 11:48
Jansa
See on selle kummitöökoja omaniku oma.
Miski paar aastat tagasi tahtis ta 35k selle kere eest.
:)
04.04.2002 at 13:03
Vanaisa

Moderator
noh, tegelikult tuleks leida üks korralik doonor (=mootor+kast+sillad) ja ülejäänu on ainult fantaasia küsimus...
Muidugi 35 kilo raha ei maksaks selle eest never.
04.04.2002 at 13:10
LaSa

Moderator
eile just Kaljuga vaidlesime, et kumb värv sobiks paremini sellele asjale selga, kas roosa või helesinine :D
Igatahes superülbe kruiser oleks ku asi korda teha!
04.04.2002 at 15:38
reo
Järgisin wax'i vihjet ja otsisin vana boardi topicu pealkirjade järgi läbi (search seal miskipärast ei toiminud). Selle isendi kohta ei hakanud miskit silma, küll aga leidsin ühe teise Buicki, millest siin hiljuti juttu oli :)http://pub8.ezboard.com/fv8boardautod.showMessage?topicID=202.topic :)

Kui praegusel subjektil midagi muud peale raua säilinud ei ole, siis tõesti 35k on liig mis liig.

Jansa, mis kummitöökojast jutt käib, kas sealsamas õuel midagi?
Mõned kuud tagasi Viljandi mnt alguses ühe kummitöökoja ees ja sees nägin ebaharilikult suurt USA-autode kontsentratsiooni. Miski sinakashall Caddy ja valge Caprice lisatulega (police ???) ja sees paistis ühes boksis veel kaks kandilist keret.
Ise käisin seal täitsa vastuvõetava hinnaga (olin valmis rohkemgi maksma :love)ilma mootorita '79 torot piidlemas. Mees kes asja näitas (mitte auto omanik, vist töökoja boss) hakkas aga nii imelikku (pehmelt öeldes) juttu suust välja ajama, et tegi ettevaatlikuks. Pärast ta selle auto endale vist saigi.:*(
04.04.2002 at 18:29
Jansa
Kummitöökoda on seesama hoone, mille kõrval Buick seisab. Experdi väravast pöörad sisse ja kohe paremale. AS NBT oli nimeks neil vist, Pirelli kummide maaletooja. Aastat 5-6 tagasi vedeles seal hulgem usaraudasi, muuhulgas ka 74 Caddy hearse ja (vist) 67-68 Dart, veneaegsete nr-tega, kah sellesama bossi omad (Andres eesnimeks tal).
Caddy rändas venemaale, mis Dartist saanud, ei tea, üldisel konditsioonil polnud vigagi (53-e jagaja jms v.a.).
See Andres on küll suht imeliku ja ülbe jutuga muidu. :)
04.04.2002 at 22:42 Last edited 04.04.2002 at 22:44 by Jansa
Toro 79
quote:
reo: Järgisin wax'i vihjet ja otsisin vana boardi topicu pealkirjade järgi läbi (search seal miskipärast ei toiminud). Selle isendi kohta ei hakanud miskit silma, küll aga leidsin ühe teise Buicki, millest siin hiljuti juttu oli :)http://pub8.ezboard.com/fv8boardautod.showMessage?topicID=202.topic :)

Kui praegusel subjektil midagi muud peale raua säilinud ei ole, siis tõesti 35k on liig mis liig.

Jansa, mis kummitöökojast jutt käib, kas sealsamas õuel midagi?
Mõned kuud tagasi Viljandi mnt alguses ühe kummitöökoja ees ja sees nägin ebaharilikult suurt USA-autode kontsentratsiooni. Miski sinakashall Caddy ja valge Caprice lisatulega (police ???) ja sees paistis ühes boksis veel kaks kandilist keret.
Ise käisin seal täitsa vastuvõetava hinnaga (olin valmis rohkemgi maksma :love)ilma mootorita '79 torot piidlemas. Mees kes asja näitas (mitte auto omanik, vist töökoja boss) hakkas aga nii imelikku (pehmelt öeldes) juttu suust välja ajama, et tegi ettevaatlikuks. Pärast ta selle auto endale vist saigi.:*(
Kes seda torot müüa pakkus
18.04.2002 at 22:14
reo
Omanik oli üks naisterahvas Rakverest, müügiga tegeles üks ka siin foorumis figureerinud härra Pärnust ja auto, nagu ma juba ütlesin oli Tallinnas kolmanda inimese käes. Nii, et paras soust:)
Sinu aliasest oletan, et tegemist äkki sama auto nüüdse omanikuga, sest kui palju neid toro'sid siin ikka liigub (siis oli too valge, keretööd pooleli, suuresti laiali kistud. Puudu oli kindlalt mootor, mitmete sõlmede suhtes oli erinevatest allikatest erinev teave)? On siin küll veel kodanik rza, kellel signatuuri kohaselt vist ka '79 350 diisel oli???
18.04.2002 at 23:19
urmas
quote:
reo: Järgisin wax'i vihjet ja otsisin vana boardi topicu pealkirjade järgi läbi (search seal miskipärast ei toiminud). Selle isendi kohta ei hakanud miskit silma, küll aga leidsin ühe teise Buicki, millest siin hiljuti juttu oli
Sellest on mul pilte igast asendist. Süda tigub verd, kui juhtumit meenutan.
18.04.2002 at 23:45
Toro 79
Mina olengi uus omanik selle pärast ma tahtsingi teada kes seda müüb.
Mis sõlmedest ja mis teavet sa siis said.
19.04.2002 at 10:38
reo
Nagu maintud, oli see mõned kuud tagasi, nii, et vaevalt keegi praegu tagaselja su autot müüb. Vähemalt mina seda ei väida;).
Panen sulle privasse mõne sõna kui olen oma vanad märkmed välja kaevanud. Samas, kui sa juhtumisi oled hr Toivo T, siis vaevalt mul sulle midagi uut ja huvitavat öelda on :D
Igatahes congrats sulle minu poolt, loodetavasti näeb isendit mingil ajal ka liikvel kuskil:).
19.04.2002 at 11:21
partel

quote:
reo: Nagu maintud, oli see mõned kuud tagasi, nii, et vaevalt keegi praegu tagaselja su autot müüb. Vähemalt mina seda ei väida;).

Onu Sid ei maga..
19.04.2002 at 11:25
reo
quote:
partel:
Onu Sid ei maga..
Möhh? Kes???
19.04.2002 at 12:04
LaSa

Moderator
Ernie abx :D
19.04.2002 at 12:07
partel

Kohtunik: Kohtualune, kus te käisite!?
Onu Sid: Austatud kohus, ma müüsin teie maja maha..
19.04.2002 at 12:40
reo
:D
19.04.2002 at 14:17
rza
"PALUN MITTE SÜÜDISTADA
MIND VÕÕRA AUTO MÜÜMISEL"

Oli mul jah selline auto,
(`80 Toro VIN 1G3AZ57N5BE338041)reg.nr.57 RZA
mis on hetkel ühe sõbra oma ja ootab kokkupanemist
(peale värvimist).

Müünud pole ma seda siin kunagi!:devil

19.04.2002 at 18:14
reo
quote:
rza: "PALUN MITTE SÜÜDISTADA
...Müünud pole ma seda siin kunagi!:devil
Võibolla väljendusin sogaselt??? aga üle lugedeski tundub, et jutt oli erinevatest autodest ja erinevatest inimestest. Vabandan, kui tundsid vihjet endale :(.
Ütlen igaks juhuks veel otse välja, et rza ei olnud kõnealuse ilma mootorita '79 valge toro müüja:)
BTW kunagi kaugelt silmanurgast tundus, et nägin kahes toonis värvitud (miski hall tumedama lillaga vist) III gen torot. Muidugi võisin ka valesti tuvastada, rohkem ei ole trehvanud. Oli see äkki sinu oma?
19.04.2002 at 19:00
Toro 79
Ma eiole Toivo T ja tunneks nende märkmete vastu suurt huvi
25.04.2002 at 13:28
kalev35

1949 Lincoln Convertible

http://www.classiclincolns.com/wp/wp.htm

18.11.2005 at 13:27
kadjakas
Nojah, väga tore, aga mis sellest sinisest jurakast sai?
21.11.2005 at 09:25
saloon
Maha müüdi -20000eek ja auto oli komplektne (puuduolevad osad olid soomes merekonteineris).
25.12.2005 at 12:25
kadjakas
Loodame, et uus omanik näitab tema vastu üles suuremat austust.
27.12.2005 at 11:24
tqhq.ee foorum : Autod : miski vrakk Pärnu maanteel  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.