Natuke huumorit vol 29Ära aja hirmu nahka, mul just kadusid nr 10 ja 8 kuhugi ära
Samas huvitav oleks teada, mis loom neid nr 10 ja 13 lehtvõtmeid sööb, mul on need juba kolmandad, samas kui ülejäänud kohver on kenasti algne
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
quote:Jesper: ...Samas huvitav oleks teada, mis loom neid nr 10 ja 13 lehtvõtmeid sööb...
Kui teada saad mis loom see on ning kuidas nottida, siis anna teada. Vaevlen siin sama pudulojusega.
Minu variandil on komme ka otsast tükke näksida. Mõnikord võtme asemel pool silmust läinud.
Jätan tavaliselt need pooleldi söödud võtmed põrandale, et kui järgmist võtit tuleb võtma, siis söögu see lõpuni, aga ei, ikka on see kõige uuem jälle läinud...
____________________________ '84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
quote:Jesper: ...Samas huvitav oleks teada, mis loom neid nr 10 ja 13 lehtvõtmeid sööb...
Kui teada saad mis loom see on ning kuidas nottida, siis anna teada. Vaevlen siin sama pudulojusega.
Minu variandil on komme ka otsast tükke näksida. Mõnikord võtme asemel pool silmust läinud.
Jätan tavaliselt need pooleldi söödud võtmed põrandale, et kui järgmist võtit tuleb võtma, siis söögu see lõpuni, aga ei, ikka on see kõige uuem jälle läinud...
Kuram, mul on ta eriti ahneks läinud. Näksab nr 8-t ka.
Korra paari nädala tagant sõidan üksi Tallinn-Tartu maanteel, kus igavuse peletamiseks võtan netist viimaseid osad Rahva Omakaitsest. 2 h kaob suht kiiresti aga tähelepanu hajub küll korralikult. Samas tean inimesi, kes keeleõppe plaate kuulavad ja järele loevad. Selle kõrval on tavaline raadio ohutu (va. Kuku raadio)
Natuke huumorit vol 29Mis mõttes lõpuks ometi ? Ammu juba teada et ajakirjanikud ei oska tõlkida, tekstist aru saada ega enda artikleid enne avaldamist üle lugeda.
Ma lisaks sellele, et kui sõitu alustad, siis tee enne juba ülekanne s*guorganitele ära võimaliku rikkumise eest ja mustavalgekirju saua võiks kah juba õigesse kohta juureni ära toppida, siis pole enam vaeva ja ajakulu
Sama artikkel siin Rootsi ajalehes räägib telefoni hands-free kohustuslikuks tegemisest, mingist raadiost ega gpsist pole sönagi.
Palju önne, oinast ajakirjanik.
Tegelikult pole isegi rääkida vaja- ma ei saa aru milleks meil siis käed otsas on?