register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Värdjatest vargapoisid...E: Veljed käes!!!, asi korras.  
Poster Message
mats36
Värdjatest vargapoisid...E: Veljed käes!!!, asi korras.
Tervist, olen uus kuid ikkagi seda saiti jälginud jne...kuid asja juurde:
Nonii...jõudis ka aeg minu kätte, et mult JÄLLE rööviti midagi. Seekord rüüstati garaazis Eldo ära, minu 97 Devile originaalveljed koos talvekatega läksid...NB! Palun, ükskõik kes, näeb kuskil müügil Deville originaalvelgi koos või ilma talve rehvidetta, VÕTKE MINUGA ÜHENDUST! Ehk aitate röövlitel persest kinni haarata ja asjad tagasi saada. Suured suured tänud inimesele kes äkki näeb neid kuskil müügis vms! Eldol peksti veel bensupaaki auk sisse, et bensiini saada. Pmst üritati ära ajada autot, kuna see korpus mis juhtmeid kaitseb all, oli puruks kisutud. Ei julge enam kuhugi autot jätta. Ahjaa, raadio pisteti ka põue. Igastahes, kõige suurem mure on need Deville originaalveljed ja talverehvid mis olid umbes väärtuses 14-16 000.- Veelkord, suured tänud kui keegi juhuslikult satub peale!

Siin siis pilt ka veljest, mul olid aint ära tuhmunud:

E: Email on: ice007_26@hotmail.com (poisi oma).
06.07.2008 at 18:27 2 edits. Last edited 09.07.2008 at 20:50 by mats36
Valmet

Kus kandis asi juhtus? Ma ei küsi asjata. Minu venna eldot rüüstati kah ja kõrvalt kaatrist läks bensu. Ühiseks siis bens ja autot mitte säästvad varastamis võtted. Meil pätid käes ja osa kahju juba hüvitatud. Mul poleks kahju pättide kordinaate anda.

07.07.2008 at 21:40
Vanaisa

Moderator
Kas teil mitte pole ka väga sarnased Eldod? 89 ja 90 aasta omad?

07.07.2008 at 22:10
mats36
Ma asun Jõelähtmel Loo-l, kui ei tule tuttav ette siis Lagedi juures. Hetkel pole politseilt veel tulnud ühtegi teadet.

89 ja 90 peaksid olema sarnased küll, ainult vist rool oli teine ja 90 Eldol taga need pikad helkuriribad.
07.07.2008 at 22:11 1 edit. Last edited 07.07.2008 at 22:12 by mats36
Vanaisa

Moderator
kuidagi veider, et kahte sarnast autot taheti ära ajada - neid pole meil selle kerega ju rohkem, kui mingi 5...6 tk.

Edit teie omadele lisaks üks vana sinine, continental kitiga ja siis see must http://usaraud.ee/?id=5_5_20_467 , mis Narvas ringi vurab?
Ja vist oli paar tükki veel kogu riigi peale....
Nimetage mind paranoia küüsis olevaks aga silmatorkavamat autot varastamiseks annab otsida....

07.07.2008 at 22:14 1 edit. Last edited 07.07.2008 at 22:17 by Vanaisa (Moderator)
mats36
Egas jah...meil siin lihtsalt vist taheti mu auto ära ajada ja kuskile hunnikusse sõita kadeduse pärast.
07.07.2008 at 22:15 2 edits. Last edited 07.07.2008 at 22:35 by mats36
mats36
Sain kätte...SUURED SUURED TÄNUD kasutaja bonanza-le, kes aitas mul need tagasi saada!
09.07.2008 at 20:49
ahjutarvik
quote:
mats36: Sain kätte...SUURED SUURED TÄNUD kasutaja bonanza-le, kes aitas mul need tagasi saada!

äkki valgustad teisi kah kuidas asi toimus,oleks huvitav teada!
09.07.2008 at 21:13
ervin
quote:
ahjutarvik:
quote:
mats36: Sain kätte...SUURED SUURED TÄNUD kasutaja bonanza-le, kes aitas mul need tagasi saada!

ei ole tarvis kõigil kõike teada :D
09.07.2008 at 22:08
_siim_
milleks selline sõjakas toon?
teistelt abi palutakse küll,aga kui teised midagi küsivad....
09.07.2008 at 22:14
V8voge

quote:
siim_pallav: milleks selline sõjakas toon?
teistelt abi palutakse küll,aga kui teised midagi küsivad....

minu meelest ei ole siin üldse tegemist sõjaka tooniga.....
09.07.2008 at 22:26
Valmet

Et ei olnud samas kandis, meie juhtum Keila rajoonis. Lahe on see, et kaks usaraua varast on suudetud tabada.
Edit: Eldo 90 aasta oma vist jah.

09.07.2008 at 22:39 1 edit. Last edited 09.07.2008 at 22:48 by Valmet
Polderon
quote:
ervin:
quote:
ahjutarvik:
quote:

ei ole tarvis kõigil kõike teada :D
Jah, foorumis halamisest piisab, kes neid "vastu puud jooksnuid", "tagasi ostetud" ja muid seiklusi siin politsei hirmus ikka seletada raatsivad.
Niinimetatud pealekaebamine ja selle tunnistamine pole ka kuigi popp veel.
Resultaat on aga tore, ükskõik siis mis viisil see saavutati :)
09.07.2008 at 22:46
mats36
Asi oli nii, kasutaja bonanza võttis minuga meili teel ühendust ja teatas, et tal on võibolla mingit infot mu velgede kohta. Siis sealt asi arenes, et ta sõbra noorem vend oli rääkinud, et leidsid Maardu järve äärest võsast need vist. Bonanza andis kontaktandmed. Helistasin, leppisin ajad kokku ja küsiti 2 000.- velgede eest. Mõni minut hiljem sain kõne ühelt oma sõbralt, kes lubas need veljed mulle tasuta ära tuua. Niiet lugu lõppes õnnelikult ikkagist :D
10.07.2008 at 08:40
gets
Mina teataks nendest rahaküsijatest politseisse. Kui just ise ei varastanud, siis 100% teavad, kes või mis. Las politsei uurib. Mitmed kodanikud, keda tunnen on niiviisi erinevaid asju omale tagasi ostnud, et oh tuttava tuttav tunneb vot mingit pätipoissi ja selle kaudu saaksin oma asja tagasi "osta". Ja on rahul sellega. Milleks peaks omaenda asju uuesti ostma??? Kui juba keegi tunneb kedagi, kes tunneb mõnda informeeritud "pätti", siis sealt annab edasi urgitseda ja varasteni jõuda. Andke politseile võimalus tööd teha, muidu on niisama virin, et istuvad lihtsalt mune laiaks ja ei tegele kuritegudega :).
10.07.2008 at 10:24
mats36
Meil siin Loo politsei on nii või naa sihuke :D Tulevad kuriteopaigale, tolmutavad natuke näpujälgi, lähevad minema, unustavad asja ära ja lähevad viina jooma :D
10.07.2008 at 10:34
Koit

Täpipealt. Endal õnnestus mõned aastad tagasi üks töökaaslane pulkade taha saata. Tõi kah asjad "sümboolse" hinna eest tagasi. Andsin asja võmmi ja sealt hakkas igavene uhke lumepall veerema, krae ise oligi "tööde" tellija ja suurema osa kaubast saatis kuidagimoodi venemaale, väiksema osa müüs tuttavatele ja tuttavate tuttavatele head inimest mängides tagasi, et umbes nagu tema oleks viimasel hetkel saanud oma raha eest asjad veel tagasi osta ja palun maksa nüüd mulle tagasi selline ja selline hind, siis saad ka asjad. Niiet, igatahes, asi võmmi, kaotada pole midagi!!!

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
10.07.2008 at 10:34
taaniel
Unustage ära mehed. Ärge lahmige tühja üldistustega.
Tegu oli lihtsalt paljude kokkujuhtumistega.

10.07.2008 at 11:00
ervin
kuulge mendihakatised, te sõna "vaevatasu" olete kunagi kuulnud?
10.07.2008 at 11:12
jaju

oleneb kellele vaevatasu maksta ;)
aga üldiselt on see teema lõppenud ju, peamine et teema algataja siit abi sai ja asjad lahenesid.

Aamen
Jaju :P
10.07.2008 at 11:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Värdjatest vargapoisid...E: Veljed käes!!!, asi korras.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.