register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Chrysler sebring  
Poster Message
mattu
Chrysler sebring
Tervist.sooviks osta 2001 aasta sebringut.Sooviks teada tüüpvigu ning hoolduse ja remondi kohta.mida kindlasti peaks vaatama ja kontrollima ja kus kontrollida lasta kui osta autot.
Vabandan kui seda teemat on juba arutletud siis äkki võiks mõne lingi siia postitada.
30.07.2008 at 15:08
Madman

Chrysler sebring
Kui oma 300M-i müüsin siis Silber leidis kõik vead üles mida ma isegi teadsin, isegi selle nägid ära et üks õõtsapuks ei olnud originaal, midagi paha ei öelnud sest toimis.

30.07.2008 at 15:12
elwood
Chrysler sebring
ilmselt saad mõistlikke vastuseid ka http://www.chryslerclub.ee/foorum aadressilt.

algusaegade 2,7 mootoritel oli õlitusprobleem, et kui korrapäraselt õli (hooldusvälp üldjuhul 12000 km) ei vahetatud, siis kippusid mingid kanalid ummistuma ja mootor kokku jooksma. uuematel seda viga enam ei ole.
nõrk koht on veel dashboardi taustavalgustus, mille remondi hind Silberis on ca 15k, aga tehakse ka odavamalt korda. muidu tüüpvigu väga ei olegi.
veermik saab Eesti teede peal vatti küllaga. osad väga kallid ei ole, ma muidugi ei tea neid võrrelda teiste autodega.
mu meelest suht töökindel masin.
30.07.2008 at 16:13
antennimees

Chrysler sebring
quote:
elwood: ilmselt saad mõistlikke vastuseid ka http://www.chryslerclub.ee/foorum aadressilt.

algusaegade 2,7 mootoritel oli õlitusprobleem, et kui korrapäraselt õli (hooldusvälp üldjuhul 12000 km) ei vahetatud, siis kippusid mingid kanalid ummistuma ja mootor kokku jooksma. uuematel seda viga enam ei ole.
nõrk koht on veel dashboardi taustavalgustus, mille remondi hind Silberis on ca 15k, aga tehakse ka odavamalt korda. muidu tüüpvigu väga ei olegi.
veermik saab Eesti teede peal vatti küllaga. osad väga kallid ei ole, ma muidugi ei tea neid võrrelda teiste autodega.
mu meelest suht töökindel masin.

No mina isiklikult küll ei sõidaks 12000km ühe õliga, eriti veel selle kapriise mootoriga. Usa hooldusjuhend ütleb et kui on linnasõidud ja muidu jupitamine siis õlivahetus 5000km, kui sõidad ainult pikki otsi mööda maanteed (pikk sõit ei ole 40 hommikul tööle ja samapalju õhtul tagasi) siis võib vahetada 12000 järgi. Ma olen enda autodel vahetanud õli 8000km järgi ja kasutanud kvaliteetseid õlisid (praegu näiteks Royal Purple).

30.07.2008 at 18:43
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Chrysler sebring  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.