Poster |
Message |
mccar |
Cadillac Seville STS 4.9 i V8 - ostuabi
On hakanud meeldima antud isend http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/165/auto_php-id=269165-www_auto24_ee.html
Olen ise suhteliselt võhik caddyde ja veelenam esiveoliste ameeriklaste osas. Ehk oskab keegi aidata ja soovitada mida silmaspidada taolise isendi ostmisel. On ehk keegi juba käinud kaemas seda masinat ja oskab ehk mõne hea/vea välja tuua
Ette tänades Kermo!
18.08.2008 at 16:50 |
|
DevilDeVille |
jälgida tuleb, et masin keema ei läheks. ja loomulikult veakoodid pardakompuutrist välja võtta ning endale selgeks teha. ega seal palju muud keerulist olegi. Cadillac Club Estonia foorum abiks.
18.08.2008 at 18:30 |
|
Vanaisa Moderator |
lisaks juurde, et siin ka päris pikalt nendest autodest jahutud - kasuta otsingut.
18.08.2008 at 18:45 |
|
Fog |
Keemise probleem on ikka 4.6 N* mootoril.
4.9 on caddy 4.1-4.5-4.9 perekonna uusim liige, seega lastehaiguseid sellel mootoril pole. Tavaline 2 klapiga alumiinist V8.
18.08.2008 at 20:35 |
|
Vanaisa Moderator |
keemist kardavad kõik alumootorid - selles suhtes pole 4,9 erinev N* mootorist.
Aga jah - tegu vana hea pushrod mootoriga.
18.08.2008 at 20:37 |
|
mccar |
hoommikul sis mulgimaalt pealinna poole ja asja kaema. Vaatame, kas läheb kohapeal käies keema või mitte. teoreetiliselt ju ei tohiks. Rõõm kuulda, et see tiba parem moto...nö "lastehaigusi" ei ole.
Aga tänud ikkagi. Vaatan üle ja jagan oma muljeid teistega. Ehk korjan juba linnast tulles miile
19.08.2008 at 01:06 |
|
mccar |
Niisis. Sai kohapeal käidud ja asja natuke vaadatud ja uuritud.
Antud isendil oli hinnasilt ära võetud ja öeldi, et auto ootab remonti. Radika tühjendus kork vms olevat puru keeratud. Ja ootavad radikat. Muidu masin väljas ja seest igati tiptop. Veel mis hakkas silma oli see, et mootori tagumine plokk oli pealt ttiba õline. "leemendab". Ja moto ots kah tiba "märg". Käima ei saaanud masinat panna, kuna tõesti radikas oli tühi. Silma hakkas ka esimene välj. kolle, millel oli ilmselge pragu sees(kolmanda ja neljanda vahelt).
Samas oli platis täpselt sama isend veel....see oli seest rohkem kulunud ja päevi näinud. Samuti väljast. Moto samuti tiba õline(tagumine plokk sis) ja mis mind üllatas oli see, et kolle oli samast kohast katki kust oli teinegi sts:S. Käima pannes lõi tagant ilge pahvaka sinist välja mis kümmnekonna sekundi möödudes kadus. Pärast kohapeal tuuritades ei ilmnenud enam sinist. Prooviringile ei läinud, kuna ei leidnud kust käispidur maha tuleb Ei näinud otsimisel erilist mõtet kah, kuna auto ei meeldinud oma korrasoleku poolest.
Ehk oskab keegi öelda mis selline kolle üldse maksta võiks?
19.08.2008 at 19:32 |
1 edit. Last edited 19.08.2008 at 19:35 by mccar
|
Soul |
Käsipidur peaks käiku sisse lükates maha tulema ehkki päris kindel ma enam ei ole (ei kasuta sellist asja) aga üks on selge,kui ostad siis pigem maksa tiba rohkem ja osta paremas korras auto kui mingi juust mille odava hinnaga kätte saad.
valikut ju küll ja rohkem veel:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/740/auto_php-id=505740-www_auto24_ee.html
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/836/auto_php-id=525836-www_auto24_ee.html
need küll Nstarid aga olgem ausad, see ju ongi käredam mootor ja pure fun sõita! :P
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
19.08.2008 at 20:33 |
|
90Deville |
See 4.9l leemendab küll vist pea alati kuskilt veidi, mitte küll ohtlikult palju. Endal praegu 4.9l, samas omatud ka kahte 4.5l mis pmtselt sama mootor ja köik on kuskilt veidi lekkinud.
Loike igatahes maha ei jää kuhugi. Aga see praguline kollektor teeks mind küll ettevaatlikuks, ma pakuks et on kuuma saanud mootor kuna minu omadel pole ühelgi sellist viga olnud, ehkki läbisöidud on olnud aukartustäratavad.
Kässar lahkub käigu sissepanekuga.
Head mootorid on muidu, vana kooli omad ja suht kindlad. Poweri poolest muidugi n* vörrelda ei kannata.
19.08.2008 at 20:49 |
|
Vanaisa Moderator |
Et sulle asja veelgi raskemaks teha siis minu sügavalt isiklikud tähelepanekud/mõtted:
kui kahe uksega, siis Eldorado, kui 4 uksega siis DeVille - Caddy "õiged" tagatuled vähemasti ja mugavam ka kui STS.
mina sinu asemel küll N* mootoreid ei kardaks karda pigem otsas amordiringi, mis originaalis maksavad neeru ja jala (Arnott teeb asendustükke, kogu jooks ca $530 ilma transata)
96 tuli nii STS, Eldole kui ka DeVille´le uus sisu - vanem on inetum IMHO
Esimene asi autot vaadates - vaata üle veakoodid (õpetus Caddy foorumis täitsa olemas)
19.08.2008 at 20:52 |
|
jeff01 |
kallist amordiringi kardaks minagi, kuna olen sellist autot omanud ja mitte midagi teadvana arvasin et ameerika auto peabki nii ujuma aga ei pea. Tal nimelt õhkvedrustus ja mind hoiatati et iga nurga eest pean kümneka välja käima. Mootoripadi läks minu omal samuti päevapealt katki aga ebay-s oli se odav kuna kattus paljude teistega. Sõita oli fun aga joodik oli minu silmis. Sõitsin vaid linnas ringi, lõhikesi otsi ja tihti ka külmalt, ning panin siis paagi täis ja pardakompuuter ütles et saan veel 185km sõita. Kas on üldse olemast ilusat ameeriklast, kellel oleks vähemalt 2 airbagi, tagavedu ja vähem janune mootor? (Takso tarbeks vaja nimelt airbage)
20.08.2008 at 10:13 |
|
Soul |
Ilu ikka vaata silmis pidi olema, see mis sinu jaoks ilus on, võib vabalt teise mehe arust olla kole nagu öö, aga müstilisi asju soovid sa küll, ilusat suurt võimsat ja stiilset ja ökolt sõita?
3.8 park avenuesid sitaks müügil ju, mõne Aurora leiab ka ehkki see vähem rüüpaja pole kui STS, continetale ka hunnikutes müügis...sinu murele lahendus pigem gaasiseade!
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
20.08.2008 at 12:39 |
|
mccar |
Olen sellele isegi mõelnud, et maksan tiba rohkem ja saan korraliku pilli, kui maksan vähe ja saan saasta. Millesse jäängi raha matma. Üldiselt kuidas on neil esiveolistel selle pooltelgedega? peavad nad ka vastu? Tagaveolisega seepärast lihtsam.
20.08.2008 at 12:40 |
|
Vanaisa Moderator |
Peavad küll - aeg ajalt muidugi kannatab vaadata kas kattekummid ikka terved on.
20.08.2008 at 14:06 |
|
anryo |
Mis su hinnaklass on? Mina leidsin meie perre STS'i hoopis Rootsist, peale seda kui olin kõik Eestis olevad kümmekond STS'i läbi vaadanud ja kõik raibeteks tunnistanud....
Täitsa tasub vaadata naabermaade poole.
Soomes www.nettiauto.fi
Rootsis www.blocket.se
20.08.2008 at 14:57 |
1 edit. Last edited 20.08.2008 at 14:58 by anryo
|
mambr |
Minu omat sa ei ole vaadanud ja seega ära kõiki ühte patta pane. Soomega on nii, et olen ise hoopis siit STSi Soome müünud...
Teemaalgataja võiks minu auto üle vaadata ja ma arvan, et ka hinnas saame kokkuleppele. Luban ette seda, et mingeid koledaid üllatusi mu STS endas ei peida ja midagi pole ümber ehitatud ega odava või omaviilitud jupiga asendatud. Sõidumõnu poolest sa 4,6 ja 4,9 motot eales võrrelda ei saa, küll aga kütusekulu osas... Mul on mõlemaid olnud ja ka vana 4,5l 91a STS. Viljandi ja Tartu vahe parajalt väike ka. Kui kaubaks ei lähe, siis vähemalt saad pildi ette, et kumb siis osta.
24.08.2008 at 20:16 |
|
anryo |
quote: mambr: Minu omat sa ei ole vaadanud ja seega ära kõiki ühte patta pane. Soomega on nii, et olen ise hoopis siit STSi Soome müünud...
Ei kõiki autosid küll ei sa panna jah ühte patta loomulikult
Aga sinul ei olnud tooaeg ka midagi müügis....
25.08.2008 at 09:21 |
|
hundu |
quote: Vanaisa:kui 4 uksega siis DeVille - Caddy "õiged" tagatuled vähemasti ja mugavam ka kui STS.
mina sinu asemel küll N* mootoreid ei kardaks karda pigem otsas amordiringi, mis originaalis maksavad neeru ja jala (Arnott teeb asendustükke, kogu jooks ca $530 ilma transata)
96 tuli nii STS, Eldole kui ka DeVille´le uus sisu - vanem on inetum IMHO
Esimene asi autot vaadates - vaata üle veakoodid (õpetus Caddy foorumis täitsa olemas)
Kui huvitab siis minu `97 Deville on ka saadaval. Hele pärla, heleda sisuga.
Indrek
5251680
25.08.2008 at 11:22 |
|
Marko L |
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/030/auto_php-id=386030-www_auto24_ee.html
On keegi seda piilumas käinud?
Vahepeal oli suurema hinnaga müügis aga siis osteti kiiresti ära et ei jõudnudki vaatama.
Tahtsin vaatama minna seda punast eldot ka, aga hunt ja vanaisa tunnistasid ta raipeks, nii et ei ole mõtet aega raisata.
11.09.2008 at 21:45 |
|
anryo |
Mina olen. Ära osta.
Kui pikemalt teada tahad, siis tead mis teha...
Edit. Aga sina kui vaba ja vallaline - Eldo on tõesti sobivam. Ja ka ilusam. Aini enda Eldo on ju ka müügis: http://www.cadillac.pri.ee/phpBB//viewtopic.php?f=3&t=807
11.09.2008 at 22:26 |
1 edit. Last edited 11.09.2008 at 22:29 by anryo
|
Marko L |
OK - tee sinna kanti kus täpsemat juttu kuulda saab on varsti plaanis nii või naa.
Krt Vanaisa auto peale mõtlen igapäev aga krt noo ei ole seda lisa 20000-30000.- võtta hetkel.
Aini auto oleks vähemalt kindel pauk aga mis sa teed.
11.09.2008 at 22:40 |
|
anryo |
Ja muide SLS'il ja STS'il on PÄRIS suur vahe.
Üks on nagu penskarite Cadillac teine on vähe nooremale suunatud ja teravam ja sportlikum.
Aini numbrit tead? Äkki kannatab läbi rääkida variante?
12.09.2008 at 09:09 |
|
Vanaisa Moderator |
mingid variandid vast ikka on.
Talveks tuleb mu uus liikur kohale, ega kiiret ka nagu pole...
Ei muud, kui terita nuga ja käi öösiti linnas jalutamas
12.09.2008 at 09:26 |
|
Gabriel |
Kui selle ülamainitud halli SLS i ostad siis pead nii ehk naa endale 20 kilo juurde sebima,kui mitte rohkem.Niiet mine piina Aini,vähemalt hiljem on sul ööd rahulikumad. |
13.09.2008 at 07:15 |
|
Timo |
Tõstaks siis teema uuesti üles, kuna antud mudel huvitama hakanud, ja hinnad ka nõnda soodsaks läinud, et võiks endale nagu lubada.
Siit tekkivad aga kohe küsimused, et mis need vedrustuse jupid siis maksavad, nagu ma aru saan, siis miski õhkvedrustus Mis vahe on STS ja SLS vahel. Sellest saan aru, et üks touring sedan, teine luxury sedan. Kas siis ainult vedrustus, või mis.
Siis häirib jutt selle northstar mootori kohta, kas asi siis tõesti nii hull, ei taha nagu uskuda eriti. Ja omanike vingumine küttekulu kallal. No ei usu eriti, et mõistuspäraselt sõites üle 15 l/100km peale võtab.
13.01.2009 at 12:31 |
|