Poster |
Message |
wagoneer |
Muusika ehitamine autosse
Ärge kõvasti lööge nüüd.
Taastan ühte Cadillaci ja sinna vaja tulevikus mingi kangem muusika sisse panna. Auto omanikul olemas hunnik võime, kondekaid ja muid jubinaid. Olemas ka omaniku poolne visioon asjast.
Kuna auto täitsa molekulideks hetkel ning peale liivapritsi keretöid tegema hakkan, tekkiski küsimus,et äkki keegi kes muusika asjast jagab tuleks ja vaataks ning nõustaks natuke. Äkki vaja seest kusagilt midagi lõigata ja teha. Peale värvimist ei tahaks enam rellakaga kallale minna.
Samuti ei jaga ma ise neist võimudest ja kondekatest suurt midagi. Nii,et lõplik koostamine jääks siis ilmselt mõne asjast jagavama inimese teostada.
Autoks siis 76 Cadillac Eldorado (lahtine) ning paikneb Tallinna külje all Viimsis.
Ettepanekud ja info e-kirjas või telefuunis
Kontaktid mul profiilis olemas.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
14.10.2008 at 13:39 |
|
Sgrafito |
Alustuseks oleks abiks omaniku soove teada saada, kas ülim SQ mida vaikselt nautimas käia või äkki võimalikult palju dBsid mis katuse maha rebivad või midagi vahepealset mis väga kõrva ei riiva aga kostaks ikka paari tänava taha. Kas süsteem peab olema peidus niiet tema olemasolu pole esmapilgul nähagi või et peab kohe näha olema millega tegemist on. |
14.10.2008 at 18:52 |
|
wagoneer |
quote: Sgrafito: Alustuseks oleks abiks omaniku soove teada saada, kas ülim SQ mida vaikselt nautimas käia või äkki võimalikult palju dBsid mis katuse maha rebivad või midagi vahepealset mis väga kõrva ei riiva aga kostaks ikka paari tänava taha. Kas süsteem peab olema peidus niiet tema olemasolu pole esmapilgul nähagi või et peab kohe näha olema millega tegemist on.
Muusika peab olema tavainimese jaoks normaalse kvaliteediga. Võimud paiknesid ja ka tulevikus paiknevad pagassis. Samuti oli seal supakas. Originaal armatuur jääb originaaliks. kaasaegne magnetoola paikneb näiteks kindalaekas ning juhtimine toimub puldist. Ustesse olid pandud mingid kõllid aga taga polnud midagi. Ühesõnaga olekski vaja üle vaadata olemasolevad jubinad ning öelda mida juurde on vaja ning kuhu neid mõistlik paigaldada on. Kui auto värvitud ja tehtud siis ka paigaldada.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
14.10.2008 at 21:55 |
|
Maik |
Tegu on lahtise autoga seega sq-l pole minuarust mõtet. Müra palju nii maanteel,kui linnas.
arvan,et loe vähe seda http://www.streetrace.org/foorum/viewforum.php?f=30
ja võta ühendust basssoundman-iga , salupaga, Harryga või kasvõi anryoga. Nendest kõige pädevam SQ ehituses on Harry. SPL omas basssoundman nagu nimigi ütleb
Üldiselt originaalkõlarite asemele uued kõlarid,need võimude järele ära ühendada,
korralik kast ära paigutada kuskile ja ongi suhteliselt normaalne sound hetkeliselt. Kast on vast seal
üks olulisemaid asju. Ise teha ei soovita.
Kui taga kõlarikohti pole siis need peaks tekitama tõesti ilmselt kuskile kohtadesse...
olulisem oleks vast kindlustada see,et peale mängima hakkamist ei hakka kostma kohutavalt palju
nagisemist ja plärisemist auto juurest See tihti raskem,kui kõlari vahetus.
Mul corvetike kostab läbi nagu plastmass auto ikka peale wooferi lisamist, õnneks plärinata. Caddi puhul vast seda jama ei teki.
A8 on seest ja väljast juba originaalkorras väga vaikne.
15.10.2008 at 07:15 |
2 edits. Last edited 15.10.2008 at 07:23 by Maik
|
christian |
quote: Inferno:
Kast on vast seal
üks olulisemaid asju. Ise teha ei soovita.
Miks ise teha ei soovita?vastupidi tuleb kast teha vastavalt kohale kus ta olema hakkab et asi ka ilus jääks ja vähem ruumi võtaks.
kui korralik bassikõlar osta siis on seal kõik kirjas sh.mitu liitrit peab kast olema jne.olen neid fiiberkaste kümnetekaupa erinavatesse autodesse vormind ja tulemus ikka kordi parem kui mingi saepuru kast pagassis mis kaalub mõtetult ja helikvaliteet ka universaalne nagu kast ise.
minu arvamus kasti paned ajutiselt müügilolevasse autosse kust saab ta kergelt välja tõsta kui ostja tingib liigapalju.
ja kui auto nagunii pulkadeks siis ju veellihtsam,oleneb kui sügav pagass on saab valada põrandat kõrgemaks ja pärast pleksiklaasiga katta ett õlled ei lõhuks hinnalisi suppakaid ära või siis kui palju ruumi on rattakoobastest tahapoole? sinna saaks mõlemale poole vähemalt ühe suppaka panna jne. varjante palju kui auto pulkadeks aga kast on küll roppus kui sa ikka endale ehitad ja pill nagunii laiali
se on muidugi minu arvamus aga mis mina kui sellealapeal töötanud tean
|
15.10.2008 at 08:30 |
|
Maik |
kui sina neid kümnetekaupa teinud oled...siis on ju selge,et sa soovitad ise teha ma laseks parem Sinul teha.
Minu kogemus ütleb,et ei tasu teha neid asju millega teised vähe paremini hakkama saavad . Paar korda käinud neis aukudes juba.
Ja mul on enamvähem kõikides autodes muusika ümberehitus olnud (mingi 8+ autot )
15.10.2008 at 08:32 |
1 edit. Last edited 15.10.2008 at 08:35 by Maik
|
anryo |
Mina võin tulla vaatama ja nõustama.
Anryo
52 60 001
anryo@bhra.ee
15.10.2008 at 20:46 |
|