Liiklushuligaan vedas AS Ühisteenused liikluse reguleerijat kapotil rohkem, kui kilomeetri
Liiklushuligaan ei allunud Vabaduse väljakul liiklust reguleerinud AS Ühisteenused töötaja korraldusele vaid sõitis edasi selliselt, et reguleerija kukkus talle kapotile
Täna kl 13 paiku Vabaduse väljakul liiklust reguleerinud AS Ühisteenused liikluse reguleerija andis sõidukile Pontiac peatumise keelu, kuid sõidukijuht ei allunud korraldusele vaid sõitis edasi, Kaarli puiestee suunal. Edasi sõit kulges selliselt, et liikluse reguleerija kukkus sõiduki kapotile ning pääses alles Telliskivi tänav 28 juures. AS Ühisteenuse töötaja kutsus välja politsei, kes paigutas liiklushuligaani politsei autosse. Kiirabi toimetas AS Ühisteenused töötaja traumapunkti, reguleerija pääses õnneks sellest õnnetusest vaid ehmatusega.
____________________________ - sm jaamakorraldaja -
27.11.2008 at 14:41
1 edit. Last edited 27.11.2008 at 15:10 by JmKorraldaja
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegatundub, et algsest pressiteatest on asi muutunud sujuvalt EPL-i jaoks jah Mustangiks....
võibolla saadeti igale poole erinev pressiteade, et iga uudisteportaal saaks ise sisestada sobiva liiklushuligaani sõidukimargi
____________________________ - sm jaamakorraldaja -
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaNojah, uue K.I.T.T.'i rolli valiti ju Mustang, nüüd ongi segadus majas ja kõik arvavad et see on uus Trans Am.
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaHuvitav mulle küll see väga naljakas ei tundu, päris imelik tihend pidi ikka roolis olema. 50 km/h kiirusel vaevalt, et väga mõnus oleks asfaldile kukkuda.
edit: kas Vabaduse plats on nüüd tavaliiklusele avatud? fire@maaltjahobusega
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaEks igal asjal on mitu poolt. Minul on konkreetselt üritatud juhiklaasi sisse taguda vineeri reguleeritud ülekäigurajal kui julgesin lubava tulega seda autoga ületada.
Umbkeelne keskealine "härra" arvas, et tema kõnnib kus tahab ja millal tahab ning karistab keda tahab.
Andke andeks, kuid kui keegi peaks mulle kapotile hüppama, siis ma ka seisma ei jää. Pärast sellist kogemust kohe kindlasti mitte.
____________________________ '84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaMa ei tea kas nutta või naerda. Eeldasin et USA -masinaid omavad ikka vähe inteligentsemad ja julgemad inimesed.
Paistab et tsernobõli katastroof annab siiamaani tunda, kui sellise kirjeldusega inimesed eestis ringi liiguvad.
Kui on keelatud antud tänavat sõita, siis on keelatud. See on minu arvamus!
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaKaks idiooti said kokku ja kogu rahval on mida arutada... Tea millal ilmuvad avaliku elu tegelastega intervjuud antud teemal nagu viimasel ajal kombeks iga jama korral teha on ja mida peaminister ütleb ?
mustangi etteaste reguleerijast neoonlumememmegaTea, kas see tegelane saab nüüd meedias kuulsaks, kui Kapoti Arvo
Ja üks asi veel, mis tihti selles vanuses "actionkangelaste" juures silma on jäänud. Kõik on - rõhutan - Nõukogude sõjaväes ilgeks spetsiks õppinud. Minge näiteks kuskile küla poe ette, seal näete täpselt sarnase näoga tüüpe, kel 1,5 liitrine Bocki pudel näppus ning kui jutule saate, siis selgub, et Nõukogude(!) sõjaväes üks kõvem speznaz või teine jälle vastuluure kapten jne. Naerma ajab. Krt mine Scout'i siis! Mis siin ikka tänaval oma aerudega vehkida.
quote:Vince:... siis selgub, et Nõukogude(!) sõjaväes üks kõvem speznaz või teine jälle vastuluure kapten jne.
Ma mäletan ühte viinanina, kes nooruses oli teeninud nn. "Kremli ihukaitses". Enda sõnul oli siis võimeline joostes, tõukega ja seejärel paljaste kätega hrushovka kolmandale korrusele maja välisseina mööda ronima. Ämblikmehest siis veel filme polnud.
Aga teema kohapealt, eks õhtul saate kõik Kanal2 Reporteris SMS-iga oma arvamust avaldada kellel selles vahejuhtumis õigus oli
quote:peep: Kaks idiooti said kokku ja kogu rahval on mida arutada... Tea millal ilmuvad avaliku elu tegelastega intervjuud antud teemal nagu viimasel ajal kombeks iga jama korral teha on ja mida peaminister ütleb ?