register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ajakirjad. "Popular Hor Rodding" vs "Hot Rod"  
Poster Message
anryo
Ajakirjad. "Popular Hor Rodding" vs "Hot Rod"
Nagu pealkirigi ütleb, siis kavatsen ühe neist tellida. Olen üksikuid numbreid sirvinud mõlemil, kuid on äkki keegi, kes on kokku puutunud mõlemaga põhjalikumalt? Mis neis erinevat on? Mõlemat tellida pole vist mõtet - üks kärab küll?

Kui otse USA'st tellida on hinnad koos Eesti saatmisega:

Hot Rod: http://www.hotrod.com
24 numbrit - 68.00 USD
12 numbrit - 38.00 USD
Elektrooniline versioon - 7.00 USD / nr: http://www.zinio.com/express3?issn=0018-6031

Popular Hot Rodding: http://www.popularhotrodding.com
24 numbrit - 71.97 USD
12 numbrit - 37.97 USD
Elektrooniline versioon - 7.50 USD / nr: http://www.zinio.com/express3?issue=336583358&o=ext&prev=sub

Lehepunktist tellimise peale ei hakka isegi mõtlema, kuna nende hind on 1177.- eek / 12 numbrit :uhoh

22.01.2009 at 13:23
DevilDeVille

vot seda zinio versiooni kasutagi, mina tellisin endale mõlemad ja ei tulnud sugugi 7 usd nummer

Edit: ei mäleta enam kustkaudu see soodukas tuli aga pangaväljavõttelt kahe ajakirja aastatellimus:

99. 21.10.2008 -180.09 5473720000077966 19.10.08 15.34 USD ZINIO.COM DIGITAL MEDI\\888-946-4666 \U

22.01.2009 at 13:30 3 edits. Last edited 22.01.2009 at 13:39 by DevilDeVille
tfr

quote:
anryo:Lehepunktist tellimise peale ei hakka isegi mõtlema, kuna nende hind on 1177.- eek / 12 numbrit :uhoh

Nende kahe ajakirja kohta ei oska midagi kosta, aga kui paberversiooni kasuks otsustad, siis teiste USA autoajakirjade najal võin omast kogemustest kinnitada, et Eesti aadressile tellimine toimis ilusti ja kõik numbrid tulid 2 aasta jooksul probleemideta kohale. Paraku on enamusel neist see $70/2a miski kliendipüüdmisehind - selle perioodi lõppemisel olemasolevale kliendile pikendamine oli juba niipalju kirvem, et koonerlus sai võitu.

Aga mina isiklikult võtaks ikkagi paberi - veebist uudiseid loed niikuinii iga päev, aga õhtul diivani peal postkasti maandunud värske ajakiri näppu võtta on ikka hoopis teine asi.
22.01.2009 at 13:44
gearhead

Tellisin kunagi ammu ka Hot Rodi (~1998 a. ) . Saatsin tellimuse ära, sellel ajal käis mingit tüüpi tsekiga see mille pangast sain. Esimene ajakiri ilmus postkasti ~1a. pärast. Seejärel tulid vahelduva eduga ~10 numbrit (vahepeal olin jõudnud juba mõne poest osta, kannatamatu nagu ma olin). Mina tellimust ei pikendanud. Aga vb. on 10-ne aastaga asi paranenud.
22.01.2009 at 16:19
margus61
quote:
gearhead:... Aga vb. on 10-ne aastaga asi paranenud.
Mul vast 5 aastat tellitud päris mitu Primedia ajakirja. Viimased 2...3 aastat käivad ilusti. Enne seda oli jah probleeme, aga kui ise näpuga järge vedada ja raporteerida saamata numbritest, tulid pea kõik ära. Vahest pool aastat tagantjärgi, kui ilmselt poed olid liigsed eksemplarid tagastanud. Too aeg saadeti meerikast, viimasel ajal pesitseb saatja kohas nimega Switzerland.

See on lahe, et tellijad saavad ajakirjad kätte oma poolteist kuud ette, nii et täna olid jutuksolevate ajakirjade märtsikuu numbrid postkastis.

Tellitud siit: https://store.primediamags.com/service/
22.01.2009 at 19:29
tfr

quote:
margus61: See on lahe, et tellijad saavad ajakirjad kätte oma poolteist kuud ette, nii et täna olid jutuksolevate ajakirjade märtsikuu numbrid postkastis.

Minuarust see pole mingi tellijate privileeg, seal lihtsalt ongi nii, et nagu selle aasta märtsikuus hakatakse müüma 2010 aasta autosid, siis ajakirju tehakse 2 kuud ette. :)
22.01.2009 at 20:53
vvt

Popular Hot Roddingu juures käib miski kvartaalne lisa nimega Engine Masters, olen seda ostnud (viimasel ajal pole seda enam müügil näinud), see oli päris kasulik lugemismaterjal, tänu sellele saan isegi mina tehnikateemades suud pruukida :D Kasulik asi, kui selliseid autosid ehitad. Ma oleks võinud sulle otsida välja isegi materjali uute Mopari Hemide karpa peale ehitamiseks.

Need "põhiajakirjad" minuarust tehnilises mõttes väga huvipakkuvad ei olnud. Liiga üldine jutt, 2-3 lk auto peale ei saagi midagi eriti ära rääkida.