register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kuidas tuvastada otsasõitnud autot?  
Poster Message
Märt
Kuidas tuvastada otsasõitnud autot?
Tere
Pisuke mure, otsustas siis täna keegi sinise corollaga liiklev tädi minu Dodge pisut disainida. Otse loomulikult ei suvatsenud tibi mind ootama jääda ja pani hooga minema. Omaarust nägin selgelt numbrit 479ATX, kuid politsei andmetel sellise numbriga Corollat pole. On kellegil mingeid ideid, kuidas ma suudaks otsasõitjat tuvastada?

LKF.ee proovisin, kuid ei suuda ka sealt leida. Arvatavasti ajasin siis mingi numbri või tähe sassi, kuid ei suutnud kuidagi mingit tulemust tuletada.

PS. siinkohal tänan Eesti Politseid, kes saabus 8 minutiga kohale ja oli ääretult abivalmis!

23.01.2009 at 16:38
Fog

Registreerimismärk 497ATX
Mark ja mudel TOYOTA COROLLA
Kehtib alates 26.10.2008 00:00
Kehtib kuni Poliisi kehtivuse lõpp on tulevikus
Kindlustusandja
Kindlustusandja QBE Insurance (Europe) Limited Eesti filiaal
Kindlustusandja kood T
Aadress Sõpruse pst 145, 13417 Tallinn
Üldtelefon +372 667 1400
Kahjutelefon +372 667 1440
Faks +372 667 1401
E-post info@ee.qbe.com
Koduleht www.qbeeurope.com/estonia

https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INFOKESKUS_PKT.kindlustuspoliis

23.01.2009 at 16:42
Märt
Tänud!

Loll on loll olla:) Ma vahetasin kõiksugu numbreid ringi (proovisin 7 asemel 1 jne), kuid ei tulnud sellise lihtsa vangerduse pealegi.

EDIT: 110 valitud ja parandus sisse viidud. Ei saa aru, miks ei või keegi seisam jääda ja öelda - sorry, juhtus õnnetus - ja siis sõpradena lahku minna???

23.01.2009 at 16:57 1 edit. Last edited 23.01.2009 at 17:11 by Märt
mrtn
quote:
Märt:
EDIT: 110 valitud ja parandus sisse viidud. Ei saa aru, miks ei või keegi seisam jääda ja öelda - sorry, juhtus õnnetus - ja siis sõpradena lahku minna???

huvitav, et sul ka tädi. mulle tagurdas mingi tädi tartus parklas sisse, õnneks läks suurem pauk ratta pihta ja pamper sai vähe kannatada. loomulikult lasi ta kohe jalga, kuna mu auto oli seest pime, ma ise poes. õnneks naine istus autos ja kirjutas numbri üles. helistasin 110 ja rääkisin loo ära. 5 minuti pärast helistas ähmi täis tädi mulle ja kinnitas, et ta ei pannud tähele, et ta mulle otsa sõitis.

tekuhaku jätkuvalt ruulib.
23.01.2009 at 17:17
Fog

Lukku ära, pikka poleemikat pole ilmselt vaja ning tulevastele otsijatele on link olemas.

23.01.2009 at 18:18
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kuidas tuvastada otsasõitnud autot?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.