register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Matkaauto rent  
Poster Message
roby

Matkaauto rent
Tere.
Mure järgmine, et vaja sõita perega,kolmekesi juuli lõpus augusti alguses Hollandisse.Plaan oli minna matkaautoga.Kuna reis planeeritud max 10 päeva, siis kõik ametlikud rendifirmad ajavad enda hindadega eelarve täiega lõhki.Haagissuvilat ei taha vedada ja sobilik oleks ainult matkaauto.Äkki keegi omab ise ja sellel ajal ise ei kasuta?Kui saate aidata siis oleksin väga tänulik igasuguse abi eest.
Robi
5174616

24.01.2009 at 18:10
iisak

Matkaauto rent
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=28575
Selline sinine ei sobi?
24.01.2009 at 20:58
roby

Matkaauto rent
Tänan pakkumast aga vaja ikka matkabussi milles saab reaalselt elada(köök,Dušš,wc,voodid).Tavasõiduk millega reisida on mul endal ka peres olemas.

24.01.2009 at 21:16
astro94

Matkaauto rent
Mis su oma majakesega juhtus?

25.01.2009 at 10:52
roby

Matkaauto rent
mul enda majakesega kõik korras.Lihtsalt selleks reisiks ta ei sobi.Loomulikult ma ei taha tasuta midagi saada ja ei aja viimast sõna taga, sobiks ka mõni vanem Ducato v.m.s.

25.01.2009 at 15:19
creese

Matkaauto rent
http://www.limu.ee/?id=34&GID=17&tyyp=12&tyyp2=1&lang=est

see hind peaks üsna paindlik olema

25.01.2009 at 18:10
mart050
Matkaauto rent
Mina eelistaks sellise reisi puhul ikkagi autot,mis pakub ka sõidumugavust.Selge on see,et enamuse ajast tuleb roolitaga olla.Matkaauto rent on iseenesest suht krõbe ja lisaks on enamusel neist mikromootorid,mis kipuvad isegi kiirusel 90km/h 15+ l/100km võtma.
Eriline lust sellise kummutiga mitutuhat kilomeetrit närviliselt maha käristada ei ole(kogemus 2006 Rimor Transitiga 96kw ).
Odavam ja mõnusam variant on minna normaalse autoga, ööbida hotellis ja magada inimese moodi:)

Aga see puhtalt minu arvamus.

25.01.2009 at 18:18
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Matkaauto rent  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.