register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : UPS kogemust  
Poster Message
Sören
UPS kogemust
sorry, et foorumiväline teema, aga eeldan, et siin foorumis võiks ehk olla keegi selle küsimusega kursis.

kas kellelgi on kogemust UPS abil pakkide saatmisest saaja kulul välisriigis (USAs)?
unustasin oma mitteodava telefoni (htc advantage) septembris montreali lennujaama, kus üks tütarlaps selle leidis. laupäeval lõpuks sain maili, kus ta ütles, et ta oleks valmis seda UPS vahendusel eestisse saatma, aga millegipärast maksab see pea 200 kanadalast. kuna olen järgmisel nädalal räniorus (so siis californias), siis arvasin, et võiks selle sinna saata, kuid selgus, et eestis tehtud "saaja maksab" (ma ei tea kuidas selle asja õige nimi on) leping ei toimi usas. seega kas keegi oskab soovitada kuidas sellist asja teha saaks, et saaja maksab saatmiskulud. ups lehelt ei leidnud kiirel otsimisel midagi. hetkel ei usalda ma hananet, kellega olen vaid maili teel suhelnud, ka küllaldaselt, et talle niisama 200 kanadalast üle kannaks.

26.01.2009 at 10:37
tfr

UPS kogemust
Kogemusi küll pole, aga märksõna, mille järgi otsida, peaks olema COD (Cash On Delivery).
26.01.2009 at 10:48
Sören
UPS kogemust
quote:
tfr: Kogemusi küll pole, aga märksõna, mille järgi otsida, peaks olema COD (Cash On Delivery).

cod mulle ei sobi, kuna peatun hotellis ja ei ole kindel, kas nendel päevadel, kui pakk tuleb, ise seal hotellis olen - lendan sf-i, olen mõne päeva sunnyvale's, siis nädala sees redmondis, siis jälle paar päeva sunnyvale's ja siis tagasi.

26.01.2009 at 11:44
tfr

UPS kogemust
Kui nad Sulle pihta ei saa, siis jätavad mingi "Attempted Delivery" lipaka koos infoga, millisesse kohalikku jaotuskeskusse Sa pakile järgi võid minna.
26.01.2009 at 12:08
tqhq.ee foorum : Vaba teema : UPS kogemust  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.