register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Auto konteiner LA --> Klaipeda  
Poster Message
Erkki

Auto konteiner LA --> Klaipeda
Olen ikka hädas ühe auto toomisega Los Angelesist Eestisse. Soome kaudu on mõtetult kallis, nüüd pakutakse võimalust saata auto Leetu, Klaipedasse. Sinna on miski 600+ km ja ainus kulu oleks treileri kütus.
Esmapilgul tundub mõistlik variant olema, aga kas kellelgi on kogemust sealse tollivormistusega?

El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp...
03.02.2009 at 23:29
Stang-R

quote:
Erkki: Olen ikka hädas ühe auto toomisega Los Angelesist Eestisse. Soome kaudu on mõtetult kallis, nüüd pakutakse võimalust saata auto Leetu, Klaipedasse. Sinna on miski 600+ km ja ainus kulu oleks treileri kütus.
Esmapilgul tundub mõistlik variant olema, aga kas kellelgi on kogemust sealse tollivormistusega?
endal kogemus puudub, aga näit. see:
http://www.transocean.lt/services.htm
Eesti esindus:
http://www.transocean.ee/

04.02.2009 at 15:42
hunt

Erkki, küsi äkki DHL- ist - nad ju majandavad üle Eesti- Baltikumi-maailma.
Mul sealt majast küll positiivilised kogemused.

04.02.2009 at 18:30
kala85
olen seal järgi käinud kahel quadil,kui sealt kedagi ei tea siis ja nendega asju ajada ei oska siis läheb sul hommikust õhtuni.
Viimased paberid saad nagunii kätte alles siis kui neil tööpäev hakkab lõppema ja siis nad liigutavad kiirelt.
meil oli mingi tüüp ees õnneks,kes asjad korda ajas seal ja saime suht kiirelt minema.

04.02.2009 at 23:50
viva
Mul on tutvusringkonnas lätlane, kes Klaipeda kaudu on autosid toonud juba aastaid. Ta saab ka transporditeenust osutada. Lahe vana. Kui huvi on, saad kontakti.

06.02.2009 at 22:50
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Auto konteiner LA --> Klaipeda  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.