Poster |
Message |
urs4 |
Automaatkasti aju programmeerimine
Tervist.
Mul tekkis üks küsimus ja soovitati sellega siia foorumisse pöörduda, kuigi pole tegu USA autoga (Audi '92).
Küsimus siis nimelt selline:
Kas oleks võimalik automaatkasti aju ümber programmeerida nii, et kast vahetaks käiku ainult siis, kui ta saab selleks märguande mingilt lülitilt? Põhimõte oleks nagu nt Tiptronic kastil.
Ei tahaks oma automaatkastist loobuda aga samas vahel tahaks ise käike vahetada. Vana Tiptronic kasti vastu ka ei taha vahetada, kuna see kast on pole just eriti vastupidav.
Ette tänades,
Lauri. |
25.07.2009 at 12:25 |
1 edit. Last edited 25.07.2009 at 12:26 by urs4
|
Madlobster |
Huvitav koht kuhu soovitati pöörduda.
Minuarust peaks see koht hoopis see olema Audi |
25.07.2009 at 12:33 |
|
urs4 |
quote: urs4:
... soovitati sellega siia foorumisse pöörduda...
Seda just selle pärast, et siin foorumis pidi olema inimesi, kes on kivide programmeerimisega tegelenud.
Audi foorumit tean ka isegi. Sealt pole selliseid inimesi leidnud. |
25.07.2009 at 12:47 |
|
speedbird |
Ehk läheb õnneks ja keegi tõesti teab. Samas nii palju kui olen tuttavatelt kuulnud, kellel sarnaseid kompuutrite progemise soove on olnud, siis Eestis pidavat olema suhteliselt võimatu pädevaid inimesi selleks otstarbeks leida. Siin foorumis ollakse reeglina selles ajastus, kus üle 5-liitrised V8 mootorid, karburaatorid ja täismehhaanilised automaatkastid autot edasi veavad Ma ise kuulun ka sellesse gruppi.
25.07.2009 at 13:31 |
|
rescue |
quote: speedbird: Ehk läheb õnneks ja keegi tõesti teab. Samas nii palju kui olen tuttavatelt kuulnud, kellel sarnaseid kompuutrite progemise soove on olnud, siis Eestis pidavat olema suhteliselt võimatu pädevaid inimesi selleks otstarbeks leida. Siin foorumis ollakse reeglina selles ajastus, kus üle 5-liitrised V8 mootorid, karburaatorid ja täismehhaanilised automaatkastid autot edasi veavad Ma ise kuulun ka sellesse gruppi.
kuid on ka erandeid, 3liitriseid v6-ed |
25.07.2009 at 16:04 |
|
hents99 |
Anryo Plymouth`i teemas oli mälu järgi juttu automaatkasti programmeeritavast ajust. Stock käikari aju vaevalt keegi progeda suudab siinmail, st pole siiani teinud, kindlasti leidub aga oskajaid.
25.07.2009 at 18:34 |
|