Poster |
Message |
iisak |
Dodge RAM 1500
Kas keegi teab sellest liikurist täpsemalt rääkida?
http://www.autod.ee/vehicles/details.php?id=109494
Oma silm ütles, et tagakettad, -klotsid on suht otsas, samuti tagarehvid. Värvkate tahab poleerimist.
Käima ei pannud seega ei oska mootori kohta midagi öelda.
Kas teie arvates on hinna-asja suhe paigas?
Kuna hing on ameeriklastele jäägitult maha müüdud siis tahaks ka kastika ära proovida... |
27.07.2009 at 13:39 |
1 edit. Last edited 27.07.2009 at 13:40 by iisak
|
kala85 |
Dodge RAM 1500
kui sellega talvel sõitta tahad siis ju suht nüri kui ainult tagavedu,juba märja muru peal võid kinni jääda
27.07.2009 at 14:24 |
|
mrtn |
Dodge RAM 1500
quote: kala85: kui sellega talvel sõitta tahad siis ju suht nüri kui ainult tagavedu,juba märja muru peal võid kinni jääda
märja muru peale kinni jäämiseks peab ikka überlammas olema.
talvel ei saa tagaveolisega sõidetud need, kes usuvad pimesi All-Seasonitesse (ameerikas ju kõik sõidavad). |
27.07.2009 at 14:28 |
|
iisak |
Dodge RAM 1500
quote: kala85: kui sellega talvel sõitta tahad siis ju suht nüri kui ainult tagavedu,juba märja muru peal võid kinni jääda
Seda, et ta pooleveoline on ma tean.
Kui ma ei suutnud ligi 3-tonnist bussi sellel talvel kuhugi "ära uputada" siis veel vähem upub see kastikas...
Aga tahaks auto kohta konkreetsemalt teada-on kellegil infot? |
27.07.2009 at 15:19 |
|
tfr |
Dodge RAM 1500
quote: iisak:Kui ma ei suutnud ligi 3-tonnist bussi sellel talvel kuhugi "ära uputada" siis veel vähem upub see kastikas...
Kastikat on kaalujaotusest tulenevalt ikka jupp maad kergem "ära uputada" kui vani - kaal on siinkohal just pigem pluss kui miinus, eeldusel et hea rehv on.
Selle kasti saab muidugi ääreni liivakotte täis laduda. |
27.07.2009 at 15:29 |
|
speedbird |
Dodge RAM 1500
Võin siinkohal veel omast käest tagaveo kasuks nii palju öelda, et ainuke probleem tekib talvel jäise pinnasega, kus peab natuke harjutama. Sai Lõuna-Eesti teid Suburbaniga viimase talve suuremas lumes läbitud ja üldiselt probleeme polnud. Ärgem unustagem - tegu on truckiga, MITTE maasturiga nagu paljud eestlased kipuvad arvama. Veoauto ei peagi nelikveoline olema. Tagaveo kasuks räägib tihti veel mugavam veermik igapäevasõiduks ja kokkuhoid nelikveo ahela lülide hoolduselt. Tagaveoga variandid on tihti madalamad, muutes auto praktilisemaks, sest asju ei pea nii kõrgele tõstma.
Välimuselt väga kena RAM muidu.
27.07.2009 at 17:04 |
1 edit. Last edited 27.07.2009 at 17:07 by speedbird
|
kala85 |
Dodge RAM 1500
quote: mrtn: quote: kala85: kui sellega talvel sõitta tahad siis ju suht nüri kui ainult tagavedu,juba märja muru peal võid kinni jääda
märja muru peale kinni jäämiseks peab ikka überlammas olema.
talvel ei saa tagaveolisega sõidetud need, kes usuvad pimesi All-Seasonitesse (ameerikas ju kõik sõidavad).
ei mõlnud muidugi golfiplatsi,sõitsin eelmine aasta päris palju ford expetitioniga või kuidas iganes see kirjutatakse.
Sai käidud paljudel üritustel sellega ja ikka suht nõme kui mõnel krossil sellise suure tagaveolise kolakaga ei saa autot sinna ära pargitud kuhu saaks sierragagi,ratast ei saa ka ju meeletult ringi lasta sest teised autod ka ümber ringi,nii et jah konkreetne linna pill.ramil läheb veel kergemini ratas all ringi.
sry ot pärast aga lihtsalt minu arust pole mõtet poolkõva asja osta.
tagaveoline on truck ja 4x4 on hevy duty truck sellisel juhul
Lase ameerika autos või kusagil ülevaadata
Muidu kena küll
27.07.2009 at 21:25 |
|
speedbird |
Dodge RAM 1500
Eks kõik sõltub inimese enda vajadustest. Kui on ikka tihti asja mudasele pinnasele või elad kusagil, kus talvel eriti lund ei lükata, siis 4x4 on kindlasti hea valik. Eks see on selline moment, kus inimene võib mõelda, et kui juba siis juba ja olgu kõige suurema kastiga, 3500 variant jne. Samas võib see Super Heavy Duty sul igapäevasõidus oma jäiga veermiku ja kohmakate gabariitidega üsna ära tüütada. Nelikveol ja Heavy Dutyl ei ole küll seost. Paljud duallyd on ka tagaveoga. Samas Chevy bussi saab osta 4WD Muide, juba nelikveo olemasolu võib tähendada suuremat küttekulu isegi tagaveoga sõites tänu veermiku suuremale takistusele.
28.07.2009 at 08:03 |
|
kala85 |
Dodge RAM 1500
selle hevy duty ütlesin niisama võrdluseks tagaveo puhul
Sellise auto puhul see küttekulu nagunii määrav pole ju
28.07.2009 at 13:18 |
|
speedbird |
Dodge RAM 1500
quote: kala85: selle hevy duty ütlesin niisama võrdluseks tagaveo puhul
Sellise auto puhul see küttekulu nagunii määrav pole ju
Oleneb, kuidas keegi mõtleb. Minu jaoks on kulu ses mõttes küll oluline, et väiksema kulu puhul saad ju selle toreda autoga sama raha eest rohkem sõita. Kui ma tean, et mu Vette'i küttekulu on 5 liitrit liiga palju tänu karpa probleemile, siis ma teeksin küll selle vea kohe korda. Hobiauto küttekulu on mul tema aasta kogukuludest kõige väiksem. Samas Suburbanil on see suurim kulu ja seetõttu on alati positiivne, kui seda saab kuidagi vähendada.
Kaldub vist väheke teemast välja küll...
28.07.2009 at 14:31 |
|
M6MM |
Dodge RAM 1500
Omal jäi ka silm tollelesamale RAMile peale ja mis seal salata, tundub päris ahvatlev tegelikult, ja minu arvates pole aastaarvu- hinna suhe ka väga viga. Muidugi jah, eks nelivedu oleks mõnes mõttes edevam, kuid linnas saab kindlasti ka sellega asjad aetud, eriti kui järgida eelpool olnud soovitust mõni liivakott kasti visata Kinnijäämise ohtu sellega ei tohiks olla, pigem sama värk nagu tühjal sadulrekkal- ratas käib ringi, aga kinni ka ei jää.
Ei saa ka seda salata, et usa raud hakkab järjest rohkem sümpatiseerima, eriti just RAM (või ka mõni Fordi F), kuigi olen seni Euroopa ja Jaapani kulguritega liigelnud, seni samuti tagaveoline eurooplane. Kuid tänavapilti vaadates tahaks midagi edevamat ja väga väikeste pillide austaja ka pole just
Mootori poolest- diiselkütte ja bensu hinna suhtes ja ka bensumootori lollikindluse poolest vaataks ise bensukat, eriti kuna pikki otsi ka pole vaja sõita väga, samuti arvan, et lombitagune V8 peaks olema täielikult lollikindel süda.
Seega- kellel kokkupuuted olemas selliste aparaatidega, andke aga tuld
Terv, Aare |
31.07.2009 at 21:10 |
1 edit. Last edited 31.07.2009 at 21:12 by M6MM
|
iisak |
Dodge RAM 1500
quote: iisak: Kas keegi teab sellest liikurist täpsemalt rääkida?
http://www.autod.ee/vehicles/details.php?id=109494
Kordan küsimust...
|
02.08.2009 at 17:55 |
|
iisak |
Dodge RAM 1500
Torgin veelkorra... |
03.08.2009 at 18:49 |
|
hunt |
Dodge RAM 1500
iisak, mida Sa nii visalt teada üritad saada ?
Kui ostjamees oled - tee asja tehn. seisukord kas ise, või spetsialistide abiga kindlaks ja otsusta siis ISE - on asi seda väärt, või mitte ?!
03.08.2009 at 20:18 |
|
iisak |
Dodge RAM 1500
quote: hunt: iisak, mida Sa nii visalt teada üritad saada ?
Seda, kas keegi või kellegi tuttav teab sõidukist midagi. Võibolla on mootor kõveraks keedetud? Äkki on differ pilbasteks lastud ja kuidagi kokku lapitud?
Võibolla on kortsu aetud ja siis kusagil külasepa juures sirgeks tõmmatud? Vaadates tagarehve ja pidurite seisukorda siis eriti tagasi hoidnud ennast eelmine omanik ei ole.
Mina näiteks ei osta igapäev ca 200000.- maksvat autot. Ei paku huvi hakata kohe mootorit või kasti lappima kuna eesmärk on osta ikkagi töövahend. Tirida autot ühest töökojast teise ei ole mul lihtsalt aega.
Seda enam, et antud Dodge on juba ligi pool aastat seal platsil seisnud. Või ei ole tegu lihtsalt teab mis tugeva müügiartikliga EV-s?
|
03.08.2009 at 22:52 |
|
raix_ |
Dodge RAM 1500
See lause müügikuulutuses "NB! Tegemist on tagastatud panga varaga, palume vahetusvariante mitte pakkuda! " peaks ettevaatlikuks tegema küll.
Kõige parem oleks lasta ehk ikka mõnel pädeval kodanikul või nt AB'st lasta asi põhjalikult üle vaadata.
Sa peaks seda ju ise ka teadma.. |
04.08.2009 at 07:54 |
|
kala85 |
Dodge RAM 1500
Lihtsam mõnisada krooni maksta selle eest ja lasta kusagil ülevaadata,siis on pilt silme ees.
04.08.2009 at 08:35 |
|
alarmees |
Dodge RAM 1500
autod.ee-s suht mõistlikud mehed ja su enda garaaz ju sealsamas, kindlasti ei ole nad vastu, et selle ülavaataksid tõstukil. |
05.08.2009 at 13:45 |
|
Soul |
Dodge RAM 1500
Mis see tagastatud panga vara puhul täpsemalt ettevaatlikuks tegema peaks?? Mulle tundub selliste asjade puhul küll, et kellegil läks mingi hetk hästi, ostis omale mänguasja, nüüd läheb sitasti ja auto on käest ära võetud
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
05.08.2009 at 14:23 |
|
Madman |
Dodge RAM 1500
Kui mina oleks selle Dodge müüja siis ma teeks kohe kähku siia uue kasutaja ja kiidaks autot taevani et tean endist omanikku ja kõik läigib nagu prillikivi. Selle peale Sa ilmselt tormad kohe ostma?
05.08.2009 at 14:29 |
|
raix_ |
Dodge RAM 1500
quote: Soul: Mis see tagastatud panga vara puhul täpsemalt ettevaatlikuks tegema peaks?? Mulle tundub selliste asjade puhul küll, et kellegil läks mingi hetk hästi, ostis omale mänguasja, nüüd läheb sitasti ja auto on käest ära võetud
Olles suhteliselt hiljuti auto ostnud ning erinevaid müügiplatse läbi käinud, nt Saksa Auto müügimeestega vestelnud - siis sellest ka see järeldus.
Platsidel lebab ikka igasuguseid "tagastatud/ära võetud varasid" mis näevad jubedad rääbised välja. Hooldust pole tehtud, rehvid narmendavad, küljed kriibitud jne jne. Ühesõnaga väga palju masendust lebab neil platsidel mille eelmised/käesolevad "omanikud" on lasknud totaalselt käest ära minna.
Raha sai otsa aga sõidetakse senikaua kuni auto juba poolfüüsiliselt käest ära võetakse. |
05.08.2009 at 14:40 |
|
iisak |
Dodge RAM 1500
Kuna otsustasin olemasoleva raha investeerida BMW ja Saabi diagnostikaseadmetesse siis minu poolest võib selle teema lukku panna.
Tänud kõikidele aitajatele ja "aitajatele"! |
05.08.2009 at 14:47 |
|
kala85 |
Dodge RAM 1500
et siis asjatut möla mitte millegi pärast
05.08.2009 at 16:34 |
|
hunt |
Dodge RAM 1500
Auto jäi ilmselt sellepärast ostmata, et keegi ei teadnud rääkida selle täpsemast seisukorrast !!
05.08.2009 at 16:50 |
|
iisak |
Dodge RAM 1500
quote: hunt: Auto jäi ilmselt sellepärast ostmata, et keegi ei teadnud rääkida selle täpsemast seisukorrast !!
Ei jäänud sellepärast.
Lihtsalt tekkis võimalus VÄGA HEA HINNAGA saada vajaminevad diagnostikaseadmed. Kuna korralik Teenidus ei saa ilma nendeta siis lükkan kastika ostu edasi.
Nii lihtne see ongi. Ei mingit vandenõuteooriat.
|
05.08.2009 at 22:33 |
|