SmartPOST pakiautomaadid?Selline laiaringiküsimus, et uurin praegu pakisaatmisvõimalusi ning hindu ja kas see ongi nii lihtne kui seal kodukalt (www.smartpost.ee) uurides tundub? On kellelgi kasutamisega kogemust?
SmartPOST pakiautomaadid?Kogemused saamisega. Sain paki minu määratud kaubakeskusesse, kus ma niikuinii käin. Moblale laekus kood, mis tuli koha peal sisestada ja uks kargas plaksti lahti. Üsna meeldiv.
Ei pea eraldi Eesti Posti külastama.
SmartPOST pakiautomaadid?Lisaboonusena on Eesti Post ära optimeerinud nii mitmed kontorid ja korjanud selle tegevuse kokku suurematesse ja kehvemini ligipääsetavatesse, kus uut kvaliteeti on loomas umbkeelsed mutid, kes kaotavad pakiteateid ära. Quellest tellides kasutasin esimest korda ja väga mugav (odavus vist polegi mingi 1000 kr paki puhul nii määrav - 39 kr 59 vastu), pääses postkontoris sabas seismisest ja paberite määrimisest.
SmartPOST pakiautomaadid?Tõsi jah. Ma uurin hinda, sest seda saatmist võib korduvalt veel tulla. Aga jah, see õige point- ma olen küll nõus maksma paar EEKi rohkem, et pääseda postkontori juures parkimiskoha leidmise ja järjekorras seismise mõnudest
+ need asuvad ju kaubakeskustes, mis on tähendab, et paki saab ka normaalsel ajal (siis kui inimesed töölt tulevad) kätte
SmartPOST pakiautomaadid?Mina olen korduvalt kasutanud.
Maksma peab siiski saatja - võimalik, et tulevikus on teisiti. Mina olen lasknud endale ülekande teha ning siis pannud paki teele. Väga kiire ja mugav.
Kogu protseduur võtab aega mõne minuti - kiiremini kui Tartu postkontorites
SmartPOST pakiautomaadid?See on lisaks veel rahvusvaheline, näide elust enesest : Soomes pandi pakk Idakeskuse kappi ja järgmine päev sai see Lasnamäe Prisma kapist välja tiritud
12.08.2009 at 12:31
1 edit. Last edited 12.08.2009 at 12:31 by Astro SS
quote:Astro SS: See on lisaks veel rahvusvaheline, näide elust enesest : Soomes pandi pakk Idakeskuse kappi ja järgmine päev sai see Lasnamäe Prisma kapist välja tiritud
Tõesti? Huvitav, et sellest kodukal juttu pole. Palju see maksma läks, kui saladus pole?
Edit: ja ongi täitsa punane SmartPOSTi kapp seal? kui nii, siis on küll kõva sõna, et eesti firma sellise internatsionaalse asja püsti on pannud!
SmartPOST pakiautomaadid?Tiba tagamaid teades, siis millest smartpost alguse sai oligi eesti posti saamatus.
Algataja oli ON24.ee ja nendel sai kopp ette eesti posti saamatusest.
Tean omast käest, et suuremaid asju eesti postile küll ei usalda.
Minu parim kogemus eesti postiga on nende lisateenus - ettevaatlikus.
Kui uurisin mis see on, siis põhimõtteliselt mingi umbkeelne selgitas, et kui ei maksa läheb toode katki
Kuna on24 ka väga hästi soomes toimib siis pole mingi ime, et eesti--> soome ja vastupidi saab sama moodi pakke saata.
quote:Marko L: Tiba tagamaid teades, siis millest smartpost alguse sai oligi eesti posti saamatus.
Kui uurisin mis see on, siis põhimõtteliselt mingi umbkeelne selgitas, et kui ei maksa läheb toode katki
Kuna on24 ka väga hästi soomes toimib siis pole mingi ime, et eesti--> soome ja vastupidi saab sama moodi pakke saata.
teades ka tagamaid ja asja sees olles on ikka peapõhjuseks ELS(posti kuller ),kes lõhkus,kaotas ja ei suutnud kohale toimetada.ja algatajate au tuleks ikka jagada mõne muu postimüügi firmaga,mitte omastada ainuomaselt.
SmartPOST pakiautomaadid?Mina jäin jänni mingit mõõtu paki kappi toppimisega. Mõõdud olid 1:1 paigas, aga kapp, mis avanes jäi mingi 15mm osutatust väiksemaks. Suuremat muret mul polnud, kuna pakk deformeerus kenasti ja ka toimingu katkestamise võimalus oli kenasti olemas, aga veidi muigama pani, kuna kapi enda küljes oli lausa "mõõdupuu", mille vastu sai pakk kenasti ära mõõdetud ja paki mõõtmed jäid paar milli alla mõõdu. Muidu täitsa mugav värk ja saatmine imelihtne. Mingit "saaja kulul" asja küll hetkel pole.
quote:Marko L: Tiba tagamaid teades, siis millest smartpost alguse sai oligi eesti posti saamatus.
teades ka tagamaid ja asja sees olles on ikka peapõhjuseks ELS(posti kuller ),kes lõhkus,kaotas ja ei suutnud kohale toimetada.ja algatajate au tuleks ikka jagada mõne muu postimüügi firmaga,mitte omastada ainuomaselt.
See võibolla veits offtopic, aga Päevaleht saadab oma raamatuid Eesti Postiga ja Nõmmel on nende teenus küll väga hea. Helistavad, täpsustavad aja ja toovad kokkulepitud ajaks ise koju kätte. Ja kui olin vahepeal reisul ja palusin nädala pärast uuesti helistada, siis täpselt nii tegidki. Aga võibolla see Nõmme kandis liikuv papi on lihtsalt tubli :-)
On24 kodukalt: "Transporditeenuse liik „Pakiautomaat“- Koostöös SmartPostiga pakume Teile mugavat ja soodsat viisi tellitud pakkidele (maksimaalne pakendi mõõt 60cm x 60cm x 60cm) järele tulemiseks Teile lähimasse kauplusesse."
SmartPOST pakiautomaadid?Ma tean neid mõõte jah, nad üritasid ennast mulle ka müüa mingil hetkel aktiivselt. Loobusin küll, kuna ~80% klientuurist elab pisikestes kohtades, kus Selverit käepärast ei ole ja lihtsam on juba ühe partneriga asju ajada, kes asjad ukse taha viib ja seni veel ühtegi pakki katki teinud ei ole.
Lihtsalt, suurem enamus minu kodus olevast mööblist ei mahu 60x60x60cm sisse
quote:tfr: Ma tean neid mõõte jah, nad üritasid ennast mulle ka müüa mingil hetkel aktiivselt. Loobusin küll, kuna ~80% klientuurist elab pisikestes kohtades, kus Selverit käepärast ei ole ja lihtsam on juba ühe partneriga asju ajada, kes asjad ukse taha viib ja seni veel ühtegi pakki katki teinud ei ole.
Lihtsalt, suurem enamus minu kodus olevast mööblist ei mahu 60x60x60cm sisse
Njah, eks peamine põhjus miks sealt tellitakse see olegi, et saab asju nö kaugjuhtimise teel ajada ega pea kuhugi sõitma...
SmartPOST pakiautomaadid?Teles jookseb neil mingi teine, kus mees tädikese selja taga kägistamisliigutusi imiteerib.
Mul oli endal laupäeval just samasugune tunne postkontoris tähitud kirjal järgi käies, kui mingi tädike mu ees 10 minti jauras mingite kingade tagasisaatmise teemal, kuna karbi peal olla olnud number 38, aga kingad karbi sees number 37. Said lõpuks ühele poole, siis tahtis veel ühte teist Quelle vms pakki kätte saada nii, et osa summat maksab sulas ja osa kaardiga. Postitöötajal juhe kolinal koos, veel 10 minutit telefoni teel kellegagi konsulteerimist, et kuidas seda teha ja proovimist.