register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : K: Ford Taurus.  
Poster Message
ivoK
K: Ford Taurus.
Sooviks infot sellise taurus-e kohta, ostma veel ei hakka.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/078/auto_php-id=560078-www_auto24_ee.html

Kuna pole enne kokkupuuteid Taurus-tega, siis loodan siit natuke infot saada

vastupidavus, sõidu mugavus, varuosade saadavus, kütusekulu.

Tänud ette.

Tervitades: Ivo.
19.01.2009 at 23:02
ramman
Search abiks.
Neid teemasi peaks ikka olema, kus seda masinat on lahatud.

Club Fullsize
19.01.2009 at 23:19
Bikerman

Mul nüüd naisel selle eelkäia.96 3,0 duratec.Sõitmiseks väga hea,suht ökonoomne(linnas 11),osad odavad,vanemal(siis meie omal)probleemiks aut.käigukast-mis ausalt öeldes ei ole remonditav.Käigukastil on teatud kilometraas,mil ta tuleb vahetada ,mis on odavam.(mitte remontida-olen mina aru saanud)Müügis oleval autol see eelis ,et neid kaste on rohkem saada(ax4s).Kast vajab lihtsalt hoolitsust(õlivahetused oigel ajal)burnoutida poleks vaja.
Muidu ülimõnus.Mul auto siiani seismas otsin kasti(sõidaks hea meelega edasi)
20.01.2009 at 00:26 1 edit. Last edited 20.01.2009 at 00:27 by Bikerman
DevilDeVille

Mainiks siinkohal sedasi, et sama raha eest saab korraliku DeVille/Seville/Eldorado. A see lihtsalt minu arvamus.

20.01.2009 at 04:45
Indrek_S

Olles omanud Taurust ja Sable`t, võin kinnitada jutte väga mugavast sõidust ja väikesest kütusekulust. Sammuti võin kinnitada jutte sitast kastist (minu omad olid enne `96 valmistatud). Uuemate kohta ei tea miskit öelda.
Kui proovisõidul kast ei libise ja ise burnouti ei tee ja õli seal sees vahetad, siis ei tohiks probleemi olla.

20.01.2009 at 09:14
billkill

Mul on 1992 aasta ford taurus ja radiaator läks katki,tahaks teada et kui uue külge panen kas siis peab nina autol üles ajama ennem kui tosooli sisse kallan et õhku vahele ei jääks.Või pole taurusel seda vaja.Kas oskab keegi selle kohta nõu anda.Ette tänades
24.08.2009 at 20:14
speedbird

Nii palju kui ma vähemalt vanakooli mootoritest tean, siis nina tuleb üleval hoida sel ajal, kui üks osa tosooli juba sees (radikas täis) ning siis lahtise radikakorgiga mootorit käia lastakse. See pumpab nii öelda õhu välja. Kui alles sisse valad, siis nii või teisiti saab ju õhk ka ligi, vahet pole mis asendis auto on.

24.08.2009 at 20:39 1 edit. Last edited 24.08.2009 at 20:39 by speedbird
mrtn
3.0L ei ole vaja midagi kusagil hoida. õhk tuleb paisupaagist välja, järgi tavapäraseid protseduure.
24.08.2009 at 22:20
billkill

Selline küsimus veel Tauruse kohta et kui rooli keeran siis roolivõim julmalt iniseb,õli kõik on sees aga ikkagi.
Kas pump hakkab peese minema.
Ja kas keegi esi vedrusid ei müü odavalt sellele.
Tänud
25.08.2009 at 10:59
Gunn
quote:
billkill: Selline küsimus veel Tauruse kohta et kui rooli keeran siis roolivõim julmalt iniseb,õli kõik on sees aga ikkagi.
Kas pump hakkab peese minema.
Ja kas keegi esi vedrusid ei müü odavalt sellele.
Tänud

Kas Scorpio vedrud mitte ei istu sinna!?
Kas pump undab soojalt ka?
25.08.2009 at 11:10
Indrek_S

ma pole viimasel aastatuhendendal ühtegi taurust näinud millel roolivõim ei kägiseks.

25.08.2009 at 13:28
vvt

See tundub olevat kõikide võimendiga lattrooliga Fordide ühine probleem (kui just päris uus pole) ja pädev lahendus on enamasti uute agregaatide install. Kuigi Taurus iseenesest on veel odav nali - nt Fiesta B-osa latt maksab 14K ja originaal 21K.