Natuke nalja vol 35Müüja kaupluses ostjale:kas teil Partner on ?
Ostja:on küll
Müüja :andke,ma tõmban ta läbi!
kaks meest istuvad baaris.
üks tutvustab ennast-bond.james bond
teine vastab-tiit, transvestiit.
Kaks blondiini omavahel. Üks küsib: "Kuule mis sina arvad, kas Aafrika on meist väga kaugel?" Teine mõtleb natuke ja vastab: "Kuule ma ei usu, meil käib üks neeger töö juures rattaga tööl".
Pargipingil istuvad neli noorikut. Väheke vintis mees jalutab pargis, jõuab pingini ja osutab järgemööda tüdrukutele lausudes:
"Tõ, tõ i tõ!"
Neljas tõuseb püsti ja küsib:
"A ja?"
"Ladna, i tõ," vastab mees ja lisab, "pashli võ vsje nahhui," ja jalutab edasi
Talumees on Apollo raamatukaupluses.
On alles suur valik, võtab silme eest kirjuks päris. Ei oska kohe miskit valida. Müüja tuleb appi:
-Kas te Mats Traati tahaksite?
-Krt, ärge irvitage! Nii mats ma ka pole, et tuleksin raamatupoodi traati ostma.
sõitnud kord yks mees autoga teelt välja ja otse yhte majja sisse. Kõik jäid õnneks terveks. Juht ronis autost välja ja kysis, imestunud majaperemehelt, et kuda siit võrru saab ja peremees polnud ka suupeale kukkund ning vastas, et sõida siit kummuti ja diivani vahelt läbi ja pane ainult otse edasi...
naised on nagu orkaanid-tulevad märgade ja metsikutena,
lähevad aga majade ja autodega...
Natuke nalja vol 35Ma ei ole päris kaua nii naernud, jube andekas vend. Soovitan otsida REMI GAILLARD`i nime alt, päris palju huvitavat leiab.
Siit veel mõned tema poolt eteldud kostüümidraamad,
Natuke nalja vol 35eelnevale lisaks võin kinnitada, et mulle on varuosapoes nii mõnigi klient auto VIN koodi asemel oma pangakaardi PIN koodi pakkunud ja on ka teh passi küsimisel vastatud, et mul pole passi, kas ID kaart ei sobi. See on karm eesti reaalsus, mitte blondi anektoot.
Natuke nalja vol 35What to do on an airplane when you find yourself seated next to a real jerk:
1. Take out your laptop.
2. Slowly open your laptop.
3. Turn it on.
4. Make certain your neighbor is watching.
5. Open your internet browser.
6. Close your eyes for a few moments, open them and then look up to the sky, or the heavens if you will.
7. Breathe deeply and open the site (The End!!!!)
8. Look at the expression on your neighbor's face.
Natuke nalja vol 35Kaks skinheadi kõnnivad tänal ja märkavad ühte ilgelt põkki neegrit enda ees vantsimas, üks skinn ütleb teisele "Anname raisale lõga", teine vastu "See krt siuke põkk et äkki saame ise?", esimene vastu "Oot - aa mille eest meie peaks saama?"
Natuke nalja vol 35Vastuse küsimusele - Mis on džiip? - annab populaarteaduslik peioodiline väljaanne "100 küsimust ja vastust Nõukogude Armeest vol.4" (Eesti Raamat 1979)
www.motomajand.ee