register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Stockmanni parkimismajja...?   1 2  
Poster Message
speedbird

Stockmanni parkimismajja...?
Tere,

keegi kunagi ütles, et Stockmannis Ramiga käidud, aga küsiks nüüd kelleltki veel ruttu üle, et kas nende kaldteede peal pikkuse poolest annab kenasti pöörata Suburbaniga? Parkima võib sõita täitsa üles ka.

Tänud.

23.09.2009 at 11:31
jass

Krt pead ei anna aga ma vist olen käinud suburbaniga seal. Caprice mahtus kindlasti ära aga krt ei mäleta kas suburbaniga oli probleeme või ei. Samas ma võisin välja ka parkida seda täpselt ei mäleta.
23.09.2009 at 11:33 1 edit. Last edited 23.09.2009 at 11:33 by jass
speedbird

Nojah :) täna vaja sinna minna, eks siis korraldab väikese show kui tõesti vaja tagurpidi välja tulla.

23.09.2009 at 12:08
tfr

Sõida siis ikka viiendale välja kohe vähemalt. :)
23.09.2009 at 12:22
ERAK

quote:
speedbird: Nojah :) täna vaja sinna minna, eks siis korraldab väikese show kui tõesti vaja tagurpidi välja tulla.

:D ma ei soovita suburbaniga sinna ronida.
Mul oli K1500 kastikas ja see mahtus seal keerama kuid sinu suburban on oluliselt pikem.
H2 olen korduvalt näinud Stockmann'is parkimas, aga ka see on ka vist lühem kui sinu suburban?

rehvide müük
23.09.2009 at 12:30
speedbird

Hmm selge. K1500 lühike variant vist natsa on jah lühem. H2 on mingi 5,2 m vist, Suburban on 5,6 m.

23.09.2009 at 13:18
tfr

Ahjaa, igatahes see seal kõrval maa all olev Europarki parkla on veel hullem variant - seal on see sisse-/väljasõit tavalisele euro keskklassi pereautolegi üsna napikas.
23.09.2009 at 13:19
STW
STW Capricega olen seal küll parkinud, ei mäleta peast kui pikk ta oli aga ka kuskil 5,5 m peaks olema.
23.09.2009 at 13:28
metslane

Igastahes Suburbaniga mahtus vabalt seal askeldama ning enda buick, mis mõõtudelt suht sama (mingi 10cm on suburban stangejaolt pikem) nagu suburban, mahub ka ilusti...

Edit: parkisin ninaga allasõidu tee otsa, seal hea manõõverdada

23.09.2009 at 13:54 1 edit. Last edited 23.09.2009 at 13:55 by metslane
jan22

Olen käinud suburbaniga seal,manööverdama peab korralikult,ruumi vähe,parkimisel läheb 2kohta ära,muidu saab hakkama.

23.09.2009 at 14:07 1 edit. Last edited 23.09.2009 at 14:07 by jan22
mart050
Aastad tagasi sai seal madala Ford Econoline-ga sees käidud.Mahtus täitsa ära:D

History: 89´G20 Sherrod, 94´E150 Mark III, 95´G20 D Starcraft GT, 93´G20 D Starcraft GT, 92´E150 Chateu, 92´Le Baron LX, 03´Sebring LX, 99´ Montana LX, 92´Bonneville SSE, 97´ Grand Prix GTP Supercharged
23.09.2009 at 14:20
matuuu
ma kah ram 1500 -ga seal parkinud... pöörab keerab välja kyll, aga sellist laiemat parkimiskohta raske leida kuhu end pressida, nii et ilusti autose sisse ja välja ka saaks !
23.09.2009 at 14:40
Indrek_S

5.7m pikk Fleetwood sai kah nende käänakutega nibin-nabin hakkama, seega võib Suburbaniga vabalt sinna ronida

23.09.2009 at 15:00 1 edit. Last edited 23.09.2009 at 15:00 by Indrek_S
jan22

Suburbaniga ei olnudki käänakutel sõitmisel takistust,parkimisel oli ruumi vähe kui kahe teise sõiduki vahele oli vaja ajada.
Suburban on 5,7m pikk +kärukonks!

23.09.2009 at 15:41
Astro SS
quote:
Indrek_S: 5.7m pikk Fleetwood sai kah nende käänakutega nibin-nabin hakkama, seega võib Suburbaniga vabalt sinna ronida
:D isegi mu naine suutis Fleetwoodi sealt elusalt tagasi tuua, palju ruumi üle küll ei jäänud (vist ainult õhuvahe )

23.09.2009 at 19:35
amhabe
Olen oma Ramiga(pikkus 5,8- laius 2,1) oma paarkümmend korda seal käinud ja tagurdama olen ainult parkimiskohalt välja sõites pidanud.Mingil ajal olid tõkkepuude juures tellingud, siis pidi suht hoolikalt sealt läbi sõitma("varu" oli vast 5cm kummagi peegli juurest).Parkides soovitan kohe hõivata 2 kohta ja auto paigutada diagonaalselt(endal mugavam sisse-välja minna ja vastasreas parkijad jäävad konksust ka vähe ohutumasse kaugusesse).Viimane jutt kehtib kõigis joonitud EU parklates(oht muidugi sattuda kellegi fotoka ette ja leida ennast "parkimismeistrite" nimekirjast kuskil meediaväljaandes).
23.09.2009 at 20:37
Martin460
quote:
tfr: Ahjaa, igatahes see seal kõrval maa all olev Europarki parkla on veel hullem variant - seal on see sisse-/väljasõit tavalisele euro keskklassi pereautolegi üsna napikas.
Ma ronisin kunagi oma RAM-iga sinna...aega läheb palju manööverdamise peale ja piletimüüjad tädid ning muidu ergutajad kogunevad vaatama ja pildistama:)

23.09.2009 at 20:49
speedbird

Tänud kõigile info eest. Ma siiski lükkasin tänasele selle käigu ja mõtlesin juba kusagile kõrvale parkida, kuid äkki siis proovin siiski ära. Eile sai Kristiines käidud, peale meeletult kitsaste koridoride kahe parkimisrea vahel midagi eriti hullu polnud. Allasõidupöörded tuli muidugi max. nurgaga keerata.

24.09.2009 at 06:59
Kummipuru

quote:
Martin460:
quote:
tfr: Ahjaa, igatahes see seal kõrval maa all olev Europarki parkla on veel hullem variant - seal on see sisse-/väljasõit tavalisele euro keskklassi pereautolegi üsna napikas.
Ma ronisin kunagi oma RAM-iga sinna...aega läheb palju manööverdamise peale ja piletimüüjad tädid ning muidu ergutajad kogunevad vaatama ja pildistama:)

olen ka ennast oma üle 6m RAMiga sisse pressinud ja seda Radissoni poolsest väravast (teistkaudu vist see 180 kraadine pööre suht võimatu) ja siis oli selles ennem ust olevas pisikeses pöördes paremas esinurgas ja vasaku tagumise ratta kõrval umbes paberi jagu ruumi. Pildistamas kedagi ei näinud, aga kui olin auto ühte nurkadest diagonaalis ära parkinud, siis tädi küll teatas, et "pole võimalik"...;)

Viru parklas pole mingeid probleeme, isegi kui keegi seal tiguteel vastu tuleb.
Stockmannis vist selles mõttes lihtsam, et allasõidul kedagi vastu ei tule ja peaks ära mahtuma küll, külma närvi vaja ainult.

Kitsaim koht kuhu ennast kastikaga sisse on volditud oli maja-alune parkla, mille sissepääs on Narva mnt-l maneezhi väljasõidu vastas...

24.09.2009 at 12:58
yanekk

Mul sellevõrra lihtsam,Ford ei mahu nagunii oma kõrgusega kuhugi sisse.Masin jääb alati Tallinna parklates välja.

24.09.2009 at 14:35
Astro SS
quote:
yanekk: Mul sellevõrra lihtsam,Ford ei mahu nagunii oma kõrgusega kuhugi sisse.Masin jääb alati Tallinna parklates välja.
Paar aastat tagagasi oli Kristiine parkla katusel vist avakruiis,kuhu oli endalgi tõsine soov pääseda .

See isegi õnnestus ,kuigi kõrguse märgid rääkisid vastupidist. Suht õhuvahe jäi katusetulde ja laetalade vahele, paar parkla liiklust korraldavat märki aga kukkus mu kasti kui üritasin neid katusetuledest üle meelitada, olin teised kehvasti kinnitatud .....:rolleyes

24.09.2009 at 17:25
matuuu
quote:
Astro SS:
quote:
yanekk: Mul sellevõrra lihtsam,Ford ei mahu nagunii oma kõrgusega kuhugi sisse.Masin jääb alati Tallinna parklates välja.
Paar aastat tagagasi oli Kristiine parkla katusel vist avakruiis,kuhu oli endalgi tõsine soov pääseda .

See isegi õnnestus ,kuigi kõrguse märgid rääkisid vastupidist. Suht õhuvahe jäi katusetulde ja laetalade vahele, paar parkla liiklust korraldavat märki aga kukkus mu kasti kui üritasin neid katusetuledest üle meelitada, olin teised kehvasti kinnitatud .....:rolleyes

Astro SS mis rehv ja mis tõste sul siis oli, kui sinna kristiinesse pressisid ? mul 2,5 tolli tõste ja 35 rehv ei tea, kas enam mahub !?

speedbird otsis hetk aeg tagasi rocas parkimiskohta :D:D
03.11.2009 at 19:12
Astro SS
35+ 5 :rolleyes

03.11.2009 at 19:29
speedbird

Ahaa, sina see olidki :) Väga ilus RAM igatahes! Kiidusõnad!

04.11.2009 at 10:32
TrailMaster
Täiendaks parkimismajade teemat.
Sai Suburbaniga Vabaduse platsi alust parklat proovitud. Sissesõidu ees märgid, mis piiravad kõrgust 2,3 ja laiust 2,0 meetriga. Suburban peeglite otsast mõõdetuna 2,39 lai ja mahtus nibin-nabin uksest sisse. Kui uksest sisse mahub siis sees ruumi laialt.
15.03.2010 at 17:33
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Stockmanni parkimismajja...?   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.