register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : VARASTATI ja peksti puruks!!!  
Poster Message
LandLord

VARASTATI ja peksti puruks!!!
Vargad peksid minu Chevi bussil klaasid puruks varastasid bussist võimendi CBF, L midagi sellist Nelja kanaliga ja klaasi all keeramis nupud ja maki paneeli Sony Xploud. Kui keegi sellest midagi teab siis andku teada saab kohe 3000.- eest reklaami või kleebiseid. Juhtus see Taebla-Ridala-Martna teeristis. Laupäeva öösel 03.10.2009 kella 11,30-00,00 vahel. Või kui pakutakse sellist kraami. Avaldus pidi mõtetu olema kuna ei vii kuskile pigem omakohus töötab. Võim võimuks mul maksavad klaasid juba 3k kokku, sest löödi kohe võimu juures puruks suur klaas aga turvakile segas sissepääsu siis juhiklaas sisse ja mindi ikka järgi. Tel 5096122
08.10.2009 at 09:45
speedbird

Kurb kuulda. Kas võiksid avaldada, kus see täpsemalt juhtus?

08.10.2009 at 09:52
jan22

Soovitan kindlasti avaldus teha juhul kui kraam polisteisse satub siis teatakse vähemalt kes on õige omanik. Võta kaasa kõik võimalikud seadmete dokumendid ja riputa foorumisse lingiga pildid ülesse,siis kohe näha millised seadmed välja nägid!

08.10.2009 at 09:55
Saemees

Täiesti hämmastav keelekasutus. Mees, su teksti on valus lugeda. Mine kooli, või, kui käid alles, õpi hoolikamalt. Keegi ei võta su abipalvet tõsiselt, kui nii kirjutad.

08.10.2009 at 10:16
Martin460
Avaldus ikka kirjutada. Üks asi on see, et juhuse läbi võib varastatud kraam kusagilt välja ilmuda...teine külg on puht statistiline. Politsei teeb tööd meie kõigi raha eest ja kui kõik me mõtleksime, et pole mõtet avaldust kirjutada jne...siis on kuritegude arv varsti O...politsei peksab vastu rinda, et küll me oleme tublit tööd teinud...ja meie vingume foorumis, et....ahh...see juba teine teema:) Ühesõnaga ...soovitan avalduse kirjutada.

08.10.2009 at 10:37
LandLord

Mul tuli see kõik esimesest vihast ja keele kasutusele ei mõelnud hetkel. Aga loodan ,et kuidagi saadakse ka minust aru. Politsei käis kohapeal ja ütles ise ,et pole jälgi mida ajada. Kuna sadas ööläbi paduvihma. Aga endal on juba väiksed lõngad käes mida uurida ja küll ma nendele jälile saan. Juhtus see Taebla-Ridala-Martna teeristis.
08.10.2009 at 10:42 1 edit. Last edited 08.10.2009 at 10:43 by LandLord
KaroK
Avaldus ikka kirjuta, kuna juhtub ka seda, et kogematta satutakse peale varastatud kraami hoiupaigale ja siis teab vähemalt politsei, kellega ühendust võtta.
08.10.2009 at 13:49
Kummipuru

quote:
LandLord: Mul tuli see kõik esimesest vihast ja keele kasutusele ei mõelnud hetkel. Aga loodan ,et kuidagi saadakse ka minust aru. Politsei käis kohapeal ja ütles ise ,et pole jälgi mida ajada. Kuna sadas ööläbi paduvihma. Aga endal on juba väiksed lõngad käes mida uurida ja küll ma nendele jälile saan. Juhtus see Taebla-Ridala-Martna teeristis.

tuttav tunne. see pole ilmselt see mida sa praegu kuulda tahad, kuid ootan oma bussist varastatud asjade väljailmumist alates 2007 aasta sügisest siiamaani... ja ilmselt jäängi ootama. Ka mulle teatas kohalik CSI, et pole kusagilt sõrmejälgi võtta (nagu sõrmejäljed oleks ainus info mida kuriteopaigalt võtta on?? aga see juba teine teema). Ka mulle põhjendas uurija tookord, et ainus reaalne tulemus avalduse kirjutamisest on see, et kui juhuslikult keegi kusagil kraamiga vahele kukub on mul põhjust ja õigus minna kraami seast oma välja valima.

Pupu valguses, kuhu aga sinu juhtum kahjuks langeb, öeldi mulle konkreetselt: politsei prioriteet on terrorismivastane võitlus, tapmised ja vägistamised. Muid asju ei uurita, kuna pole ressurssi... Vot nii!

09.10.2009 at 09:21
speedbird

Kuuldavasti mindi läbi akna ja katuse sisse ka ühte Tallinna limusse paar päeva tagasi. Kas mingi pätikamp on selgeks saanud, et meie aparaatidest on reeglina lootus leida head kraami? Kuigi Suburban on mul kodus ja tööl kaitstud, ei julge seda enam eriti kusagile avalikku kohta jättagi, seal juba väljas on kraami, mis pätipoistele hirmsasti meeldida võiks. Mõne minuti töö küljest ära saada. Õnneks usaautodele spetsiifilisi lisasid vist väga realiseerida ei saa siinmail, kuid heli/videotehnika läheb vast müügiks küll.

09.10.2009 at 09:35
Tuuletallaja
Minugi vanas van`is käidi 2007 sügisel sees. CSI´käis kohal, sai isegi sõrmejäljed aga siiamaani ootan asju. Said ika päris hea noosi, woofri, võimu maki, suure vesipiibu, väikse tõukeratta jne. Võimalik et pätipoisid on tõesti avastanud, et sellistes liikurites on rohkem nänni kui tavalistes autodes. Nii, et hoidkem oma varal silma peal.

09.10.2009 at 10:07
Madlobster
Auto kallal toime pandud rüüstamisi miskipärast nii palju kui kuulnud ja ise tundnud olen pollarid erilist pingutust üles ei näita. Tehti mul ka maja ees töö auto seest puhtaks kadunud tööriistade kogu kahju oli lähes 60 k. Klaas oli tihendist eest ära lõigatud ja poole meetrine mutrivõti autost välja tõstetud auto kõrvale. Küsisin et äkki võtaks neilt sõrmejälgi et head siledad pinnad jne. Nad ei viitsinud isegi autost välja tulla, et lähemalt vaadata. Kutsuti mind oma autosse võeti seletus ja igale palvele mis esitasin, et uuriks seda või teist vastati, et pole mõtet. Siis tuli raadioteel kuskile väljakutse need omavahel leppisid kokku et ütleme et meil läheb siin nii kaua (vähemalt tund) et nad ei saa minna (tegelt olid paari minuti pärast minu juurest läinud). Ja üleüldse miks neid minu juurdegi saadeti neil muud toimetust vaja teha (tra pontsiku õgijad) Ühesõnaga üli vastik kogemus (laisad, ülbed, ennast täis maailmanabad). Ja nagu oodaga oligi ei kuulnud ma enam ei pollarist ega pättidest sõnagi.

Samas teiene kogemus kui tuppa sisse murti siis tuli kohale krimkade ekspertiisgrupp. Ja nende tööd vaadates jäi suu lahti nagu telekas csi kriminaliste vaatasin. Pätt oli kinnastega tegutsenud seega näpujälgi ei leitud. Siis võeti igalt polt DNA proove lootuses, et kaabak on kindaid oma higise kämblaga ka väljpoolt katsunud. Ühesõnaga proove ja teste tehti kogu elamises üsna mehiselt. Erilist lootust küll ei antud aga ütlesid et teevad mis vähegi võimalik. Ja võta näpust ühe aknaraami pealt võetud kindajäljes oligi kaabaka DNA mis kuu hiljem andis arvutis DNA võrdluses positiivse tulemuse, sest sama jorss oli kuskil mujal vahele jäänud ja tänu kriminalistide tublile tööle ka selle sissemurdmisega seostada sai. Mingi Kohtla-Järve sibul raisk tuli Sauele pätti tegema. Enamus asju saime tagasi va sularaha. Need patrullid on ... (lünk täitke ise meelepärase sõnaga) töö inimese peetimiseks, hammustavad seda kätt rsk mis neid toidab vastu midagi andmata.
Kriminalistidele au ja kiitus tubli töö eest!
09.10.2009 at 10:08 1 edit. Last edited 09.10.2009 at 10:10 by Madlobster
Koit

Juhtus ka mul kord selline juhtum olema, et korter tühjaks viidi. Autodes on peaaegu kõigis käidud ja mõnes isegi mitu korda, tagasi pole midagi saanud. Avalduse olen alati teinud. Kord sain ise nö. "omakohtu" korras oma asjad tagasi, aga see oli Haapsalus, väike linn ja tiblad kõik nägupidi teada. Korteris käies tulid ka hundid kohale, viskasid oma kohvri maha ja sellega asi piirduski. Soovitasin kohti, kust võiks mõne näpujäljegi vähemalt võtta. Ma polnud mitte midagi näppinud, ega muutnud. Kõik oli nii nagu ahvidest sinna maha jäi. Kõige kohta öeldi: pole mõtet siit võtta, siit ka pole mõtet......no midav*ttu?? Igatahes läksid härrad võmmid niimoodi minema, et mitte midagi ei tehtud. Isegi seletust ei võetud, anti mingi paberist politsei flaier, kus Tallinna jaoskondade aadressid peal ja aamen. Irooni on see, et järgmine päev sain asjad tagasi....võta siis kinni. Joppamise värk puhtal kujul.

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
09.10.2009 at 10:19
Tyymiiz

Uurin kohalikke kaakide käest kah asja veidi aga sealkandis on jah Mentidega Veidi kakised lood !!!!
09.10.2009 at 14:49
LandLord

Nüüd tuli täpsemat infi möödasõitjate käest ,et kl 1.00 öösel olid veel klaasid terved seega alates 1.00- juhtus see teema seal. Aga tänud kes vähegi saavad aidata.
10.10.2009 at 10:57
tqhq.ee foorum : Vaba teema : VARASTATI ja peksti puruks!!!  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.