Oskab keegi auto tuvastamisega aidata?Austraalia Falcon ongi ju Torino tegelt, vähemalt se XB kere mis Mad Maxis oli. Kõvad musklid jah seal, praegugi. Uus Falcon XR8 FPV FG GT oma vabalthingava 5,4 V8 ja 430hj võiks endalgi pereautoks olla.
quote:Check Engine: Austraalia Falcon ongi ju Torino tegelt, vähemalt se XB kere mis Mad Maxis oli. Kõvad musklid jah seal, praegugi. Uus Falcon XR8 FPV FG GT oma vabalthingava 5,4 V8 ja 430hj võiks endalgi pereautoks olla.
Tegelikult on need täiesti erinevad autod. Falcon on puhas Austraalia raud, kuid inspireeritud eelmise generatsiooni Torinost (ja Mustangist) küll, kuid ta on lühem, kergem jne.
quote:Check Engine: Austraalia Falcon ongi ju Torino tegelt, vähemalt se XB kere mis Mad Maxis oli. Kõvad musklid jah seal, praegugi. Uus Falcon XR8 FPV FG GT oma vabalthingava 5,4 V8 ja 430hj võiks endalgi pereautoks olla.
Tegelikult on need täiesti erinevad autod. Falcon on puhas Austraalia raud, kuid inspireeritud eelmise generatsiooni Torinost (ja Mustangist) küll, kuid ta on lühem, kergem jne.
Asuu, välimus on neil küll sarnane. Ma vaatasin, et wikipedias kõige suurem mootr neil 351, Torinol vist oli 427 või 460.
Oskab keegi auto tuvastamisega aidata?Kerekuju jah suht sarnane, Torinost saaks hea replica ehitada ja rool ka õigel pool.Kone oli jah 351 aga kaaned olid Austraalia enda omad mis pidavat olema kõvasti paremad olema.
Oskab keegi auto tuvastamisega aidata?Mulle meenutab Falcon sama aja Torinot, millele on püütud tagumisest küljeklaasist alates anda eelmise gen-i Torino jooni, segades sekka pisut Mustangit. Minu arust on GTO-d, Chevelle´id jt sarnasemad kui Falcon ja Torino. Torino on Falconiga võrreldes ikka päris õhuline. Ühtegi sama juppi neil kahel autol olla ei tohiks.
Torinole 460 mootorit ei pandud kuna sel ajal polnud see muskelmootor. Kas MM Falconil polnud mitte puhas USA 351 Cleveland?
Oskab keegi auto tuvastamisega aidata?Ma ei ole endal aega olnud vaadata aga yks sober utles et seal mad maxis oli olnud mingiselline seik kusedaspidi hoopealt t¨mmati tagubidi käik ja midagi hulolu polud juhtunud. 3 käiguliste puhul vist on see vïmalik vï mis?