register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Split: Auto registreerimine skandinaavias  
Poster Message
yanekk

Split: Auto registreerimine skandinaavias
quote:
PlyVal64: Neid niisama ehitatud padadega niisama tavalisi raudasid on jah oksendamiseni nähtud aga korralikke rode, customeid, über-bling Van'e, lowridereid etc, neid ju pole ikka veel.

Eks natuke on selles süüdi ka meie seadused,mis peaaegu välistavad selliste masinate legaalselt liiklemise.
Maanteeamet on naljakas asutus,küsid miks mingi asi on nii,saad vastuseks et nii on ja kõik.

08.03.2010 at 20:09 1 edit. Last edited 08.03.2010 at 20:25 by yanekk
Wolle

See sm. yanekk'i toodud probleem on veel ka teistel juhtudelgi üles kerkinud. Ometigi on ju Eestis ACR olemas mida EI saa arvele sest meie "heast ja turvalisest ajast" pärit seadused autonduse vallas ei näe sellist asja ette.

Ja noh andke mulle andeks aga kui mu tuttav kes on kella viie tee ja küpsise maal suudab ametlikult arvele võtta auto millel on täispuur ja sõidab kogu evroopas 9 sekundi aegu siis on tõesti meie süsteemidaga midagi mäda.

Mina arvan, et see on pea mis mädaneb.

Edit: kirjavead

Ford. At least they circled the problem.
08.03.2010 at 20:15 1 edit. Last edited 08.03.2010 at 20:16 by Wolle
Indrek_S

Ega auto skandinaavias enda nimele regamine niiväga kallis ju polegi. Ei pea siin mingeid ülevaatusi tegema ja politsei kehitab vaid õlgu - siinsed säädused näiteks rootsis regatud auto "tuunimise" peale ai hakka.

09.03.2010 at 09:50
Koit

Ma ei tea kuidas Rootsiga on, aga Norras on regamine hirmkallis. Näituseks 2007a. P307 regati just eelmine nädal Norrasse, sest siin ei tohi üle aasta Eesti numbritega sõita. Hind oli 62 000 Nokki, kurss ca 1,9.

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
09.03.2010 at 13:23
jungle

Kas keegi on seda asja lähemalt uurinud? Mul Camaro veel siin arvele võtmata. Mujal regamise ja siin sõitmise võimalikkust ei ole jõudnud veel uurida, kuid see aeg on varsti käes. Kuidas Soomega on? Sinna oleks aastast vähemalt korra asja kah - Nitronationals Alastaros.

Tegelikult politseiga(vist oli Tarmo Miilist) sai sel teemal kunagi põgusalt suheldud, kuid sealt tulid ümmargused ja eitavad vastused.

09.03.2010 at 14:52
Indrek_S

Rootsi on selles suhtes kõige inimsõbralikum tõenäoliselt. Lõunanaabrite kohta ei oska öelda.

Üks meie foorumiliige sõidab meitemaal ringi Rootsi numbritega autoga. Miilitsad kehitavad õlgu ja parkimiskontrolörid kulutavad asjata paberit.

09.03.2010 at 15:07
christian

quote:
Indrek_S: Rootsi on selles suhtes kõige inimsõbralikum tõenäoliselt. Lõunanaabrite kohta ei oska öelda.

Üks meie foorumiliige sõidab meitemaal ringi Rootsi numbritega autoga. Miilitsad kehitavad õlgu ja parkimiskontrolörid kulutavad asjata paberit.

Äkki käib jutt minust?
Mul beretta Rootsi numbritega,
ei oska nad kuskilt välja lugeda siin eestis kas mul on ülevaatus jne. kui küsivad siis ma ikka rõhutan et pidi ju olema udupeen ühine andmebaas et hakkake seda kasutama ükskord.
siis naerdakse ja soovitakse head teed.
(ülevaatus lõppes 2005)
10.03.2010 at 08:06
hunt

christian, Sa ei ole ainus.

Aga on kellelgi äkki mõni hää töötav idee, kuidas rootsi numbreid saaks külge jätta.
Oletame, et ostan Rootsist kohalikus registris auto ....
Mis edasi ?

10.03.2010 at 08:16
christian

quote:
hunt: christian, Sa ei ole ainus.

Aga on kellelgi äkki mõni hää töötav idee, kuidas rootsi numbreid saaks külge jätta.
Oletame, et ostan Rootsist kohalikus registris auto ....
Mis edasi ?
mul asi lihtne olen rootsi kodanik.
Üldjuhul peab omama rootsi isikukoodi ja aadressi (või äkki mõnel su tuttaval/sõbral on?),ei tea kas muud moodi saab,
10.03.2010 at 13:01
Fog

Puhastain läbu osa siit ära. Proovime teemas püsida:)

12.03.2010 at 22:47
kasp
norras on regamine sellepärast nii kallis, et seal ropult makse. luksus ja saaste jne. kuid üle 30aasta vanusel autol need maksud puuduvad:)
13.03.2010 at 13:37
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Split: Auto registreerimine skandinaavias  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.