register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : grand prix  
Poster Message
car joiner
grand prix
Küsimus siis selline: kas kellelgi vedeleb viienda põlvkonna eelpool nimetatud sõidukit? Eelistatud nelja uksega seedaan, vahet pole kui räämas või väsinud, oluline on see, et olemas oleksid dokumendid ja kerenumbrid. Probleem seisneb mul selles, et aastaga pole ma oma pontiaci eestis arvele saanud, kuna üks paber mul puudu:( ja seda kätte ma kuidagi ei saa.
Mind ei oska või ei taha ka aidata Eesti ARK ja Rootsi transpordiaamet, rääkimata isikutest kelle kaudu see auto lõpuks minuni on jõudnud!
Või oskab keegi nõu anda, kuidas asjale lähenema peaksin? Ei tahaks korraliku hooldatud autot varuosadeks ka müüma hakkata, aga kui muud üle ei jääs siis nii juhtub, kuna järgmine auto vajab hädasti rahasüsti!
Suhelda saab minuga maili teel pisikeaix@hot.ee või tel.56766536
Tänan igasuguse abi eest: Aigo
28.04.2010 at 20:07
krooks

grand prix
Mine Rootsi ARK-sse kohale. Seleta asi lahti ja küll aitavad. Muidugi juhul kui asi legaalselt omandatud. Maili teel ei viitsigi kunagi keegi midagi teha.
Tuleb vist kokkuvõttes odavam kui hakata siin dokumente ostma.

Auto omanikku rootsist üles leida ei õnnestu?

28.04.2010 at 20:29
Riho
grand prix
Mis paber sul puudu on?

Eesti ARK näeb Rootsi ARK-i ilma igasuguste probleemideta.
28.04.2010 at 20:53
car joiner
grand prix
puudu on mul dokide uuest komplektist del2
Skeem kuidas auto minuni jõudis on järgmine: auto esialgne omanik pani pontu autoplatsile müüki seda siis arvelt maha võtmata.... sealt osteti see ära ja kingiti eestis ühele hooldekodu lapsele! endiselt ei võetud seda autot arvelt maha, ega registreeritud eestisse! Kuna auto ümperehitus oleks hooldekodule liiast maksma läinud jäi ta seisma kuni ta mulle kinnises parklas silma jäi! (ümberehitus plaaniti kuna see hooldekodu laps oli pisut invaliid)
Ostsin ta siis ära oletades et kõik korras kuna rootsikeelsetest paberitest ei jaganud ma tuhkagi! Hind oli soodne ja löödi käed!
Eesti ARK mind ei aidanud ütlesid ainult, et dokide puudulikuse tõttu jääb asi katki! Rootsi transpordiamet ütles et ainus kellel on õigus pontiac arvelt maha võtta ja mulle täiskomplekt dokke saata on see Mr Olsson rootsist! Seega, kuna mul on ta passikoopja ja oletatav kodune aadress siis olen saatnud talle kirju, kuid vastust sealt ei tule! Ühesõnaga lootus kadunud ja aeg asju teisiti ajama hakkata!
29.04.2010 at 17:41
car joiner
grand prix
Küsimus siis järgmine: kas leiub keegi hea inimene kes rootsis ringi liigub ja pisut aidata saaks! või omab keegi head tuttavat eesti ARKis
10.05.2010 at 20:06
tqhq.ee foorum : Vaba teema : grand prix  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.