register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : itaallasest hobiauto  
Poster Message
zuurik

itaallasest hobiauto
Kuna ei tea kas sobiks müügi foorumisse panna, kuna tegu pole ju America toodanguga siis postitan siia. Nimelt on pakkuda 1977 aasta Fiat 133. Küllalt haruldane masin, 127 eelkäija. Auto on miski 10aasta kanti garaasis seisnud ning mina olen praegusel hetkel teine omanik. Auto on toodud Soomest, kus ta täitis siis miski tehase hoonete vahel transpordi ülesannet. Odomeetril on igatahes miski 90k km. Mootor on 0,8 r4, tagavedu ja vesijahutus. Kere on igalt poolt juba eelmise omaniku poolt määritud miskise möginaga, nii et roostet ei ole sellel autol üldse. Sai endale hangitud, sest on täitsa omapärane auto, kuid nüüdseks olen taibanud, et kahe hobiauto jaoks aega ei ole(ei raatsinud teda igapäeva sõidukina hakata kasutama, kuna soolalume sees sõitmiseks on kere küll liiga hea) ning v8st ei taha loobuda. Siiski ootan ka vahetusvarjante, autodega, mis kõlbaksid lihtsalt argipäeva sõitudeks. Ise eelistaksin vana volvo universaal kerega masinat (740 jne) ja turbodiislit, kuid ka bens on ok. Samuti on mõeldavad ka usa päritolu autod. Ehk on kellegil endal või mõnel tuttaval huvi ja aega sellisega tegelemiseks :)

http://auto.motors24.ee/vehicles/293689-Fiat-133-1977.aspx

08.05.2010 at 23:57
tqhq.ee foorum : Vaba teema : itaallasest hobiauto  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.