Poster |
Message |
kongo |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Masina ajaloo tuvastamisel on Rapordis
selline märkus - (Lien Reported)
Teab keegi, mida selle all tähendatakse?
Tänud
Teet
13.03.2006 at 09:17 |
|
kalev35 |
Küsimus CARFAX ´i kohta
lien=kinnipidamisõigus, pandiõigus
13.03.2006 at 09:18 |
|
kongo |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Tänud Kalev35
Ma kartsin et mingi side valedega
Peace
13.03.2006 at 09:20 |
|
tfr |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Lien tähendab seda, et omanik on auto ostnud laenu/liisinguga ja seal lahtris on siis reg. tunnistusel märgitud see pank, kellel auto vastu kõrgendatud huvi on. |
13.03.2006 at 09:24 |
|
jass |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Ega kellegil carfaxi ligipääsu pole?? |
11.09.2006 at 17:41 |
|
WS6 |
Küsimus CARFAX ´i kohta
hetkel veel on |
12.09.2006 at 02:48 |
|
petsikas |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Kena kevadet,
kas kellelgi on juhtunud, et juba Carfaxi tasuta päring näitab, et VIN on vigane?
Samas ütleb, et väga sarnane ühe teisega (1-sümboliline erinevus), millele oleks 3 märget/sündmust.
Paraku huvitab mind ikka mu juba olemasoleva auto ajalugu ja see, et kas raha makstes ei või raporti asemel tulla seesama vastus, et VIN on vigane...
Tänud vastajatele! |
17.05.2010 at 19:30 |
|
wader |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Kui ta väidab, et su VIN on vigane, siis ta ilmselt ongi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_Identification_Number saad käsitsi vaadata, kas su VIN midagi mõistuspärast näitab. |
17.05.2010 at 19:38 |
|
SPITFIRE |
Küsimus CARFAX ´i kohta
Auto paberites võib vabalt viga sees olla, ise avastasin sama moodi VIN koodi dešifreerides vea, et S oli muutunud number viieks.
17.05.2010 at 20:41 |
|
tfr |
Küsimus CARFAX ´i kohta
No kui auto enda käes on, siis peaks ju saama "birkade" pealt üle kontrollida? |
17.05.2010 at 20:42 |
|
petsikas |
Küsimus CARFAX ´i kohta
quote: tfr: No kui auto enda käes on, siis peaks ju saama "birkade" pealt üle kontrollida?
Armatuuril on sama nr, mis tehn.passis |
17.05.2010 at 21:11 |
|
petsikas |
Küsimus CARFAX ´i kohta
quote: wader: Kui ta väidab, et su VIN on vigane, siis ta ilmselt ongi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_Identification_Number saad käsitsi vaadata, kas su VIN midagi mõistuspärast näitab.
Wikipedia seletus VINi dekodeerimise kohta osutus piisavalt segaseks, leidsin selle: http://www.autocheck.com/consumers/car-facts/vin-numbers/free-vin-decode.do
Aga tõepoolest hakkab tunduma, et mu auto VIN on vigane.
VINi viimased 6 numbrit on seerianumbrid ja Carfax pakub minu VINi peale teist, millel on sama seerianumber.
Kahe koodi erinevus on ainult kuuendas numbris/tähes (tootjafirma ja mootori tüüp).
Kas on loogiline, et toodetakse 2 Dodde Caliberi , millel on sama seerianumber?
Muuseas, LKFi info näitab, et mõlemate VIN koodidega masinad on Eestis arvel. Üks neist siis minu.
Kuidas saab VIN vigane olla? |
17.05.2010 at 21:32 |
|