Poster |
Message |
juuriaadol |
Mis maksab välismaalt toodud auto arvele võtmine?
Et siis, mis maksab see, kui toon välismaalt auto eestisse ja tahan seda ARK-is arvele võtta?
Huvitab konkreetne summa! (Sellised kommentaarid, et ma arvan või et mu sõbra sõbra tuttav kuulis oma tuttavalt, et nii ja nii palju.. sellistest pole kasu ]
Ettetänades.
Juuri. |
25.05.2010 at 20:30 |
|
Vanaisa Moderator |
ehk kasutad otsingut ja saad vastuse ise kätte? On sellest räägitud ja ka täpsed numbrid välja kirjutatud.
Mis on välismaa - euroliit või EU väline maa - see on erinev teema.
auto registreerimise hinnad saad ark.ee
tüübikinnituse tegemise hinnad saad näiteks carmax nimeliselt kasutajalt (jällegi otsinguga leitav)
25.05.2010 at 20:37 |
|
juuriaadol |
Kasutasin otsingut, leidsin küll teemasid, aga mitte hindasid..
Ma poleks niisama küsinud, kui leidnud poleks otsingust! |
25.05.2010 at 21:30 |
|
Timo |
Anti link ARK.EE. Kui sa suutsid ennst foorumikasutajaks regada, peaks niipalju interneti oskust ikka olema. Aga ling riigilõivude lehele, ARK keskkonnas on siin: http://www.ark.ee/atp/index.php?id=33546
25.05.2010 at 21:43 |
|
juuriaadol |
Jap, tegelikult peale seda esimest kommentaari sain juba oma vastuse kätte ka! |
25.05.2010 at 21:49 |
|
Riho |
quote: juuriaadol: Et siis, mis maksab see, kui toon välismaalt auto eestisse ja tahan seda ARK-is arvele võtta?
Huvitab konkreetne summa! (Sellised kommentaarid, et ma arvan või et mu sõbra sõbra tuttav kuulis oma tuttavalt, et nii ja nii palju.. sellistest pole kasu ]
Ettetänades.
Juuri.
Alustada võiks autost - mis auto, mis aasta, kus hetkel on jms. Riigilõivusid leiab Eesti riigiasutuste lehekülgedelt lihtsalt. Samas on autosid, mida ei saagi arvele. |
26.05.2010 at 00:16 |
|
|