register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis maksab välismaalt toodud auto arvele võtmine?  
Poster Message
juuriaadol

Mis maksab välismaalt toodud auto arvele võtmine?
Et siis, mis maksab see, kui toon välismaalt auto eestisse ja tahan seda ARK-is arvele võtta?
Huvitab konkreetne summa! (Sellised kommentaarid, et ma arvan või et mu sõbra sõbra tuttav kuulis oma tuttavalt, et nii ja nii palju.. sellistest pole kasu :) ]

Ettetänades.
Juuri.
25.05.2010 at 20:30
Vanaisa

Moderator
ehk kasutad otsingut ja saad vastuse ise kätte? On sellest räägitud ja ka täpsed numbrid välja kirjutatud.
Mis on välismaa - euroliit või EU väline maa - see on erinev teema.

auto registreerimise hinnad saad ark.ee
tüübikinnituse tegemise hinnad saad näiteks carmax nimeliselt kasutajalt (jällegi otsinguga leitav)

25.05.2010 at 20:37
juuriaadol

Kasutasin otsingut, leidsin küll teemasid, aga mitte hindasid..
Ma poleks niisama küsinud, kui leidnud poleks otsingust!;)
25.05.2010 at 21:30
Timo

Anti link ARK.EE. Kui sa suutsid ennst foorumikasutajaks regada, peaks niipalju interneti oskust ikka olema. Aga ling riigilõivude lehele, ARK keskkonnas on siin: http://www.ark.ee/atp/index.php?id=33546

25.05.2010 at 21:43
juuriaadol

Jap, tegelikult peale seda esimest kommentaari sain juba oma vastuse kätte ka!
25.05.2010 at 21:49
Riho
quote:
juuriaadol: Et siis, mis maksab see, kui toon välismaalt auto eestisse ja tahan seda ARK-is arvele võtta?
Huvitab konkreetne summa! (Sellised kommentaarid, et ma arvan või et mu sõbra sõbra tuttav kuulis oma tuttavalt, et nii ja nii palju.. sellistest pole kasu :) ]

Ettetänades.
Juuri.

Alustada võiks autost - mis auto, mis aasta, kus hetkel on jms. Riigilõivusid leiab Eesti riigiasutuste lehekülgedelt lihtsalt. Samas on autosid, mida ei saagi arvele.
26.05.2010 at 00:16
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis maksab välismaalt toodud auto arvele võtmine?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.