Poster |
Message |
udu |
roostevaba toru
kuskohast saaks osta roostevaba 3" toru??
10.07.2002 at 13:42 |
Last edited 12.11.2003 at 00:23 by LaSa (Moderator)
|
Crac |
roostevaba toru
Täpselt sama küsimus.
Ma ise muidu mõtlesin sealt TOP Partsu juurest summuti remondist vaadata! |
10.07.2002 at 14:22 |
|
udu |
roostevaba toru
seal polnud
10.07.2002 at 14:39 |
|
camsist |
roostevaba toru
Päris roostevabaga on probleeme aga mingit tsigitut/aluminiseeritud toru leiab igast autopoest, kes summuteid müüb. Vaja aind kataloog õige koha pealt lahti lüüa.
Näituseks peaks Walkeri ja Bosali 2m 3" toru kuskil 400 ringis maksma.
10.07.2002 at 15:14 |
|
Jansa |
roostevaba toru
Kui päris sirget toru mõtlete, siis tasub vaadata toore rauaga kauplejate poole.
Levadia ja muud sarnased. |
10.07.2002 at 15:36 |
|
mrtn |
roostevaba toru
eh eh, käisin ka kunagi Levadias mõndakümmet meetrit toru küsimas, mees ei saanud alguses aru, mitukümmend tonni ma tahan. kui kuulis minu tagasihoidlikust soovist, siis oli seda nägu, et kohe kutsub turvamehed ja keeldus minuga edasi tegelemast. |
10.07.2002 at 17:06 |
|
udu |
roostevaba toru
Crac, ma v6in Sulle müüa
sai natsa palju võetud endale.
10.07.2002 at 17:39 |
|
Crac |
roostevaba toru
Palju sul üle jäi?
Mis toruga tegemist ja milline oleks hind
Terv
Kristjan |
11.07.2002 at 08:38 |
|
camsist |
roostevaba toru
quote: udu: Crac, ma v6in Sulle müüa
sai natsa palju võetud endale.
Kui saladus pole siis kuhu võib küsima minna?
11.07.2002 at 09:47 |
|
PlyVal64 |
roostevaba toru
Õle tänaval, enne Stoori Restot, on Haroterase nimeline metallimüügi ettevõte. Ma usun, et nemad, erinevalt Levadiast, müüvad ka väiksemas koguses toru. Ja neil on olemas ka igasugu üleminekud, põlved, nurgad etc., poleerituna ja ilma. Siis on veel Europa Metall ja StarkJochannSteel. Sinna võib vast kah enne Levadiat helistada-küsida. |
11.07.2002 at 11:15 |
|
Quattro |
roostevaba toru
Võiksid küsida Miiduranna külmhoonest. Seal oli terve hunnik igasuguseid roostevabasid torusid (vähemalt oli ) Küsi tagant uksest, saab odavalt.
11.07.2002 at 13:11 |
|
Ets |
roostevaba toru
quote: PlyVal64: Haroterase nimeline metallimüügi ettevõte.
Sai siis antud kohast üks 1,5 meetrine jupp 3" roostevaba toru ligi võetud (muidu müüvad min. 6 m aga oli lihtsalt seisma jäänud). Ja hind oli 230.- eeku!
Nüüd aga selgus, et tegelikult EI OLEGI OSTETUD ASJA VAJA!!!
Panen müüki: poolteist meetrit 3" roostevaba toru, seinapaksusega 1,5 mm, hinnaga 100 eeku!
P.S. Võimalusel toon kohale üle eesti!
|
05.11.2003 at 23:44 |
|
ollo |
roostevaba toru
Kas kusagil 3" mandrel bent kõverikke ka müüakse või peab 100km põhja poole minema? Mul ka varsti torustiku ehitamine ees... |
06.11.2003 at 10:51 |
|
Ets |
roostevaba toru
Mäs asi on "mandrel bent"
A kõverikke oli seal küll, 45 ja 90 kraadiseid, 3 tolliseid!
Haroterasel uus aadress kah, Laki Tuuningu tagahoovis... |
06.11.2003 at 13:06 |
|
ollo |
roostevaba toru
quote: EtsKets: Mäs asi on "mandrel bent"
A kõverikke oli seal küll, 45 ja 90 kraadiseid, 3 tolliseid!
Haroterasel uus aadress kah, Laki Tuuningu tagahoovis...
Mandrel bending on selline protsess, mille puhul toru painutamisel tema sees käib selline painduv (kuid muutumatu diameetriga) lont, reeglina kettamoodi asjadest koosnev. Nimetatud protsessi tulemusena toru diameeter paindel ei muutu. Press bending on see tavalisem painutus, kus midagi toru sisse ei panda ja toru pressitakse painutamisel lapikuks.
A nu, eks peab ise vaatama sealt Haroterasest.
|
06.11.2003 at 17:54 |
|
Ets |
roostevaba toru
Nujah, olid küll sirged(siledad) kõverikud, siis ikka õiged asjad
Ja seal Laki Autu taga olevas hoones on neil ladu. Suure ukse peal silt koos tel. numbriga. Kui helistad siis juhatatakse Sind kontoorasse või joostakse ise ummisjalu kohale asju demoma! Suhtumine asjalik!
Hetkel oli neil näiteks ainult 1 45 kraadine ja seegi happekindel (loe:$$$) aga taat lubas, et järgmisel nädalal tuleb igasugu kama juurde
Edu! |
06.11.2003 at 18:18 |
|
928boy |
roostevaba toru
Küsimus targematele:
Nagu aru saan, käib siin jutt summuti torudest. Seega kas mitte toosama happekindel roostevaba polegi antud otstarbeks parim. Heitgaas on ju üsna happeline ja kui juba kestvat asja teha, siis mitte ainult välise rooste vastu vaid ka seespidise happerünnaku vastu. Arvan, et happekindel ei kaota ka sisepinnal nii kiirest poleeri (kui seest poleerida) ning ei kogu ka enda pinnale tahkemaid jääke.
Materjal ei maksa eriti midagi, töö maksab. Seega ikka parim võimalik materjal. Sellest vaatevinklist vist parim hoopiski titaantoru = kergem ja kõrgetel temperatuuridel vastupidavam/korrosioonikindlam. Nioobium oleks ehk täielik lagi, kui siin siiski hind omad korrektuurid seab. |
07.11.2003 at 12:52 |
|
madis |
roostevaba toru
Huvitav oleks teada Nioobiumtoru hinda |
07.11.2003 at 14:21 |
|
Lembit |
roostevaba toru
quote: 928boy: Materjal ei maksa eriti midagi, töö maksab. Seega ikka parim võimalik materjal. Sellest vaatevinklist vist parim hoopiski titaantoru = kergem ja kõrgetel temperatuuridel vastupidavam/korrosioonikindlam.
Ega titaangi odav ei ole. Just hiljuti vaatasin kusagilt keevitusmaterjalide hinnakirja ja 1 kg. TIG traati titaani keevitamiseks maksis üle 3000 EEK |
07.11.2003 at 14:28 |
|
Ets |
roostevaba toru
quote: 928boy: Nagu aru saan, käib siin jutt summuti torudest.
Ei käi summutist, ikka kängururaudadest
Aga rääkides happekindlusest siis, kas kängurud on happelised või mitte Siin kusagil on juttu Isand Udu poolt tekitavatest probleemidest, kui ta parajasti esiklaasile satub! Peaks vist Loomaaiast järgi küsima, kas känguru teeb "mitte"happekindlale torule liiga või mis!?
|
07.11.2003 at 16:26 |
|
reo |
roostevaba toru
eks see sõltu sellest, et kui kauaks sa nad sinna raudade vahele vedelema jätad . Laibavedelik võib vabalt happeline olla... Satikad ju pidid näiteks sellise omadusega olema, seetõttu need lõunaosariikide autod sitikakaitset kasutavat. A äkki on ameerikamaal hoopis nii väikesed kängurud, et häbenetakse õige nimega nimetada... jaah, tasub mõelda... |
07.11.2003 at 16:46 |
|
nokitseja30 |
roostevaba toru
Italinox Baltic AS
Suur-Sõjamäe 10 Tel. 0 610 1134
Faks 0 610 1177
Asva Eesti AS
Laki 25
tel (0) 650 5615
Faks(0) 650 5620
Roostevabad ja happekindlad täppistorud
Roostevabad ja happekindlad protsessitorud
Roostevabad ja happekindlad torupõlved
Lihvitud roostevabad torud
Poleeritud roostevabad ja happekindlad torud
AvestaPolarit Baltic OÜ
Silikaltsiidi 7
Üldtelefon 0 681 4083
Euroopa Metalli OÜ Euromet
Tuuliku tee 4
Tel. 0 651 7150
|
09.11.2003 at 22:58 |
|
928boy |
roostevaba toru
Ülaltooduist viimane ehk Euromet minu kogemuste põhjal odavaim.
Lisaks veel üks kaubitseja: Enimor (olen liiga laisk, et kontakte otsida), tegeleb nii r/v terasega kui ka näiteks titaaniga ja saab ka toru.
P.S. palve adminnidele: teema pealkirja võiks lisada täpsustava sõna: roostevaba |
11.11.2003 at 13:51 |
|
wax |
roostevaba toru
quote: 928boy:Lisaks veel üks kaubitseja: Enimor (olen liiga laisk, et kontakte otsida), tegeleb nii r/v terasega kui ka näiteks titaaniga ja saab ka toru.
Asub Tööstuse tänaval, Volta hoovis, http://www.enimormet.ee/
|
18.05.2004 at 13:33 |
|
hellraiser |
roostevaba toru
quote: wax:http://www.enimormet.ee/
Huvitav, mida nad sellise lausega mõtlevad:
quote: * Mettallimüük teatud firmadele, kõike-võimalike mettallidega, samas ka värvilised mettallid.
Et kõikidele ei müü või mida?
18.05.2004 at 15:44 |
|