register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Klubilise tegevuse laiendamine,vaba pinna ülejääk.Tartu.  
Poster Message
Motorist
  
Klubilise tegevuse laiendamine,vaba pinna ülejääk.Tartu.
Tervus, tahtsin sõna võtta sellel teemal et Tartu kandis oma rauda majutavad ja nokitsevad kodanikud saaksid lisainfot.
Hetkel oleme oma ruumides saanud jagu kuhjunud töödest ja ära lõpetanud päris mitu projekti. Ruumi on vabanenud piisavalt selleks et on tekkinud nn tühja ruumi ülejäägi võimalus. Seletan. Asume Tartus Ringtee 1 , ruum on vahva, ca 300rm, suurema huvi korral on võimalik samast hoonest muretseda lisapinda ca 220rm,millel on hea kõrge tõstuks (3m). Reaalselt sellest on võimalik pakkuda majutuskohta 4 le suure raua omanikule. Ruum on jagatav mitmeks sektoriks kus autod saavad seista eraldi osas mis on piiratud suure sirmiga, põrand on sile betoon, riiulid asjade hoiutamiseks on mitmetes valikutes. Talvel on küte sees ja alla 5 kraadi see talv kütmata osas temperatuur ei langenud. Olemas on nii elektrooniline valve kui ka tuletõrje signalisatsioon. Hoone ja territoorium on mehitatud valvega. Kohapeal on nii pesu kui riietusruum, tualett, kontoriosa koos diivanite ja muude mugavustega. Meil on olemas kaheposti tõstuk, teine ootab veel püstipanekut, keevitused, kompressorid ja mitu muud vajaliku asja, kaasa arvatud rehvipingid.

Auto hoiustamisest huvitatule on välja pakkuda mitmeid erinevaid võimalusi nii hoiustada kui ka nokitseda või tellida jooksvalt kohapeal erinevaid endale ülejõu käivaid tööetappe. NB! värvikambriga me ei tegele ja see teenus on targem sisseosta oma ala proffidelt. Mitu tõsist kontakti on loodud ja mitu autot ka värvitud juba. Võimalik on ka 50:50 tööde teostused ja muud variandid kui on huvi oma sõidukit värskendada.
Kohapealt saab: plekksepa töö, lukksepa töö, kere eeltööd, elektriku töö, kogu projekti haldamise võib ka tellida.
Minimaalne hoiustamise periood on 6 kuud. Minu isiklik rendileping on kehtiv tugevalt üle sellise perioodi.
Kõik on vaid läbirääkimiste küsimus. Sõiduki eest on võimalik teha materjaalse vastutuse leping. Küll aga on meil välja mõeldud väga põhjalikud kindlad tingimused hoiustamise ja kohapeal teostatavate tööde ja muu elu olu jaoks meie ruumides. Siiamaani oleme tegelenud kõikvõimalike vanasõidukitega ja ravinud ka mõningaid mootorrattaid. Tegevus on olnud produktiivne ja elu üle kurta pole tulnud.

Meie poolset alguskuupäeva saab arvestada alates 1 Sept. 2011. Arvestan viisakalt iga auto kasutatava ruumi eraldi, sisuliselt oleme arvestanud et kõige targem on kui iga seisva auto vaheks on 1,3m ja sellest lähtuvalt tuleb ka auto ümber olev vaba ruum. Seda selleks et ei oleks üleliigseid riivamisi või kribimisi, Autosid nagu kilusid karpi me ei aja. Kõige optimaalsem on ühe koha ümber olev 0,6m vaba ruum. Iga küsimise kohta teen eraldi pakkumise. Seega küsige julgesti. Mailikasti võib ummistada ja dialoog sealt on oodatud. Võib ka helistada, minu tel on 53 900300. Kel huvi siis räägime üle.

Samas olen ma jätkuvalt huvitatud mõttekaaslastest kellele meeldivad erilised autod ja kes suudavad mõelda raamidest välja poole. Kõik vanad autod ei ole väärt taastamaks originaali ja pigem on õigem neist teha midagi hulka huvitavamat. Omanäoliste vanasõidukite ehitus vajabki rohkem klubilise tegevuse ja töö abi tuge. Sest kõiki oskusi pole ka kõige osavamal autohuvilisel.
Klubilise tegevuse arendamisel ja suunamisel ning muul on oma kindlad hüved ka ruumide kasutamise osas, kuid see on juba läbiräääkimiste küsimus.

Veebi võib piiluda, kõike uhket ja uuemat materjali pole veel ajapuudusel jõudnud lisada aga ega seegi tulemata ei jää. www.motoristiklubi.eu

Dialoogi ja intriige poleks vaja siin teemas punuda, minu edastatud teade on puhtalt informatiivse mõttega ja spekulatioonidele ei ole huvi alluda.

Tänud tähelepanu eest.

____________________________
http://www.motoristiklubi.eu Teeme: Roostevaba väljalase KÕIGILE! info tel 53900300 https://www.facebook.com/MotoristiKlubi
21.07.2011 at 16:48 1 edit. Last edited 21.07.2011 at 16:50 by Motorist
vr_
  
Klubilise tegevuse laiendamine,vaba pinna ülejääk.Tartu.
quote:
Motorist: Minu isiklik rendileping on kehtiv tugevalt üle sellise perioodi..
..Sõiduki eest on võimalik teha materjaalse vastutuse leping.

Loodetavasti Motorist ei kurjusta, aga ma tuletan meelde isikliku väga keerukat kogemust, et alati tasub ka pinna reaalse omaniku käest allkirjaga paber võtta, et ta on teadlik sellise auto hoiustamisest oma maal. Hilisem võimalik võitlus, kui peaks realiseeruma kõige kurvem saatus, tuleb kergem:)

____________________________
Imperialist 71
22.07.2011 at 13:40
Motorist
  
Klubilise tegevuse laiendamine,vaba pinna ülejääk.Tartu.
Selles teises teemas sai ka meie osalistega arutatud kõiki aspekte ja otsustatud et hoiustajate ringkonnale on minu üürimaksed ja kviitungid avalikud. Selleks et nad teaksid et kõik on õieti ära makstud ja keegi ei tule midagi arestima. Teisalt oleme ka selle arvestanud et justnimelt koostada dokument et üürile andja on teadlik kelle vara ja mis tingimustel siin on. Omanik on siiani ennast ülimalt mõistliku inimesena ülesse näidanud.
Tänud tähelepanu eest ja tuletan meelde et ma ei plaani siia 20 autot koguda ja muid ulme plaane omada. Tasa ja targu proovime siiski oma asja ajada.
Minul LAENE ei ole.

____________________________
http://www.motoristiklubi.eu Teeme: Roostevaba väljalase KÕIGILE! info tel 53900300 https://www.facebook.com/MotoristiKlubi
22.07.2011 at 19:24
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Klubilise tegevuse laiendamine,vaba pinna ülejääk.Tartu.  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.