Poster |
Message |
algaja |
Vee/metanooli pritsimise küsimus.
Kohe alustuseks ütlen ära, et olen saatanakummardaja ja tegu on Cumminsi diisliga millel pritsitakse vett ja metanooli sisse.
Süsteemi on keegi ja kuskil ehitanud ja minu arvamuse järgi pisut valesti...
Nimelt koosneb see düüsidest sisselaskes, pumbast, paagist ja mingist udupeenest kontrollerist, mis justkui lubaks miljonit asja seadistada aga ei tee seda.
Kontrollerist saab seada pöörded ja rõhu sisselaskes millal see käivituma peaks ja ta käivitabki rõhu tekkides pumba aga olgu rõhk kontrolleri sisendis kas 1bar või 3bar on pritsitav kogus täpselt samasuur.
Kui pihusti topsikusse panna ja erinevat rõhku kontrollerisse puhuda kogus ei muutu.
Minumeelest see kepp ei saa niimoodi kõndida sest kui kollektorisse lisada rõhku jääb pritsitav kogus järjest väiksemaks mitte ei suurene.
Igatahes algul ta võtab turbol reageerimisaeja väga pikaks kui vara käivitada ja kui hilja pole tast ka olulist efekti...
|
07.12.2024 at 15:10 |
|
ervin |
mersu m278 ja m157 biturbo mootorile meeldib, kui metanooli vahetult peale õhufiltrit pritsida. ei ole küll sinu mootorispetsiifiline jutt, aga ehk leiad ka enda jaoks midagi asjalikku.
https://mbworld.org/forums/w212-amg/683884-watermeth-location-works-m157.html |
07.12.2024 at 15:30 |
1 edit. Last edited 07.12.2024 at 15:31 by ervin
|
max |
Otsi selle asja juhend üles netist ja vaata sealt. Ma olen kahe erinevaga kokku puutunud (Alkycontrol ja Snow Performance) ning nendel on nii pihustamise algus (rõhk) kui ka pihustamise mahu kasv (iga täiendava rõhuühiku kohta) seadistatav. Baasseades hakkavad nad umbes 6-8 psi pealt pihustama ning pihustamise maht suureneb vastavalt rõhule. Kui sul on pihustamise maht konstantne ja testimise metoodika korrektne, siis on äkki kontrolleri seadistus paigast ära või midagi tuksis. Foorumi kaudu on jube raske siit edasi aidata.
Lisan, et mul on kogemus ainult bensiinimootoritega. Metanoolipritsest diislite peal ei tea midagi. Äkki seal on asjad teisiti. |
07.12.2024 at 23:25 |
1 edit. Last edited 07.12.2024 at 23:27 by max
|
v6sa |
quote: algaja: ...
Kontrollerist saab seada pöörded ja rõhu sisselaskes millal see käivituma peaks ja ta käivitabki rõhu tekkides pumba aga olgu rõhk kontrolleri sisendis kas 1bar või 3bar on pritsitav kogus täpselt samasuur.
...
Kontroller ise ikka näeb rõhu muutust sisselaskes?
Kas pihustatavat kogust muudetakse seal rõhu muutmisega või pihusti avatuse/suletuse aega muutes? |
08.12.2024 at 09:11 |
|
algaja |
quote: v6sa: quote:
Kontroller ise ikka näeb rõhu muutust sisselaskes?
Kas pihustatavat kogust muudetakse seal rõhu muutmisega või pihusti avatuse/suletuse aega muutes?
Pihustit avada ega sulgeda pole võimalik.
See on lihtsalt auguga düüs ja need on läbimõõdu järgi vahetatavad.
Pumba ja düüsi vahel on tagasilöögiklapp ning kui pump pingestada siis hakkab pihustus pihta.
Ükski seade ei muuda pumba tööd vaid ainult selle käivitamise tingimusi.
Kui süsteemis oleks rõhuregulaator kas elektriga või kollektori rõhuga oleks kõik loogiline aga sellist asja pole...
|
08.12.2024 at 15:08 |
|