Poster |
Message |
Vanaisa Moderator |
Müügis Chrysler New Yorker Fifth Avenue 3.3i
Siin saidil
Varem ikka nägin teda linnas, nüüd siis müügis....
15.10.2003 at 11:17 |
|
friik |
Vot see on auto minu maitse järgi |
15.10.2003 at 12:16 |
|
tfr |
No aga osta ära. Hinda ei ole ju praktiliselt, ja vähemalt pildi järgi ei paista vigastused ka teab kui suured olema. Kevadeks teed korda nagu kõik projektiautod. |
15.10.2003 at 12:18 |
|
friik |
Kas keegi selle auto ajaloost teab midagi?
Krt mul pole hetkel korralikku igapäevaõidukit. Mis siin veel projektikast rääkida. Aga eks näis. 24h aega veel.
Edit: Ma rohkem sellist daily driverit ihkan. |
15.10.2003 at 12:23 |
Last edited 15.10.2003 at 12:24 by friik
|
Continental |
Auto väga tegija.Võtaks isegi sellise.
Aga selle avariiliste autode müügikohaga mina oma närve enam rikkuma ei hakka.Kord oli samamoodi ilus masin väheste vigastuste ja odva hinnaga pakkumises.
Pärast seda,kui olin kolm korda rahuldava hinnaga selle oksjoni võitnud,lõppes minu kannatus.Nii et kui praegu tundub kõik lihtne ja ilus olevat, siis ma ei soovitaks selle peale eriti lootma jääda. |
15.10.2003 at 12:32 |
|
friik |
Kolm korda üht ja sama oksjonit? Äkki räägid lähemalt. |
15.10.2003 at 13:22 |
|
Vanaisa Moderator |
Väga bro masin - juhtusin platsil Friigiga kokku Tööd ta muidugi tahab, aga so what, kõik on tehtav.
15.10.2003 at 13:40 |
|
spark |
ega see Jaak Aheliku oma pole (nr. ei mäleta) aga auto oli sama (vähemalt värv)
15.10.2003 at 13:41 |
|
friik |
Tänud Vanaisale kah, et aitas masinat uurida-puurida. |
15.10.2003 at 13:48 |
|
friik |
quote: Continental: Auto väga tegija.Võtaks isegi sellise.
Aga selle avariiliste autode müügikohaga mina oma närve enam rikkuma ei hakka.Kord oli samamoodi ilus masin väheste vigastuste ja odva hinnaga pakkumises.
Pärast seda,kui olin kolm korda rahuldava hinnaga selle oksjoni võitnud,lõppes minu kannatus.Nii et kui praegu tundub kõik lihtne ja ilus olevat, siis ma ei soovitaks selle peale eriti lootma jääda.
Äkki räägiksid lähemalt enda halvast kogemusest? Niisama sõnu loopida on tore, küll, aga võiks nagu midagi sõnade taga ka olla. |
15.10.2003 at 14:01 |
|
friik |
quote: t-spark: ega see Jaak Aheliku oma pole (nr. ei mäleta) aga auto oli sama (vähemalt värv)
Kas muusik Jaak Ahelik?
Edit: Jaagu New Yorker on terve ja kulgeb.
|
15.10.2003 at 14:42 |
Last edited 15.10.2003 at 14:52 by friik
|
spark |
jah
15.10.2003 at 15:02 |
|
Continental |
tere
No lugu selline.
Tegin siis mina heauskselt oma pakkumise ja hakkasin asja kulgu jälgima.Pakkusin veel paar korda teised mehed üle ja lõppkokkuvõtes kui oksjon lõppes oli minu pakkumine suurim.Kuna seal on kirjas et pärast oksjoni lõppu võetakse kolme suurima pakkujaga ühendust ja selgitatakse lõplik võitja välja.Ootasin päeva,ootasin kaks aga mitte midagi.Helistasin siis ise ja sain vastuseks umbes et pole jõutud jne.Ja kae imet paari päeva pärast oli sama auto uuesti alghinnaga oksjonil.No mis teha autot vaja ja seepärast uuesti pakkuma.Jälle siis omaarust võitsin oksjoni.Aga näe millegi pärast toimus pakkumine peale tähtaega ikka edasi.Ja näe näe paari päeva pärast oli masin uuesti müügis.Pärast seda kui oksjon uuesti ettenähtud aega ületas mina loobusin.Loodan et see oli lihtsalt õnnetu juhus ning nüüd kõik teistmoodi.Igaljuhul masin kõva ja soovitan igaljuhul proovida seda endale saada. |
16.10.2003 at 08:37 |
|
79capri |
See New Yorker on "Fifth Avenue" luksus versioonis , ta on natukene pikem ka. |
16.10.2003 at 08:38 |
|
CoachMan |
quote: 79capri: See New Yorker on "Fifth Avenue" luksus versioonis , ta on natukene pikem ka.
Kui pikem versioon, siis olen vist sama autoga aastaid tagasi kokku puutunud. Siis oli ta samuti avariiline - tugev küljelaks. Ja et uksed ei ole päris tavalised küsiti uue ukse eest mingit väga ulmelist hinda. Selle tõttu tegelikult ostmine katki jäigi ja ega ma tegelikult ei tea, kuidas ta kokku saadi ja mis tast edasi sai. Igal juhul tasuks enne ostmist kere hoolikalt uurida, et kui sirgeks ta saadi. |
16.10.2003 at 10:44 |
|
Ragnar |
quote: CoachMan: quote: 79capri: See New Yorker on "Fifth Avenue" luksus versioonis , ta on natukene pikem ka.
Kui pikem versioon, siis olen vist sama autoga aastaid tagasi kokku puutunud. Siis oli ta samuti avariiline - tugev küljelaks. Ja et uksed ei ole päris tavalised küsiti uue ukse eest mingit väga ulmelist hinda.
Sinna peaksid minema ka dodge dynasty uksed - romulas täitsa olemas.
|
16.10.2003 at 11:24 |
|
CoachMan |
quote: Ragnar: Sinna peaksid minema ka dodge dynasty uksed - romulas täitsa olemas.
Selles ongi jama, et pikendatud versioonil on uksed ca 10 cm. pikemad s.t. mitte mingid muud uksed sinna ei sobi (kui just 10 cm praoga leppida ei taha ) Ja see pikendatud versioon on üliharuldane. Mingi varianti oli isegi, et uus uks kahest normaalsest (siis lühemast uksest) kokku keevitades teha aga sobivat klaasi poleks ikka leidunud. |
16.10.2003 at 11:41 |
|
Vanaisa Moderator |
Ma vaatasin ka, et taga on normaalmõõdus uks, mitte poolik, nagu tavaliselt - ja taga aknaposti küljes oli mingi märk ka (´a la Bill Blass)
Edit: Mis siis asjast saanud on?
16.10.2003 at 11:49 |
Last edited 23.10.2003 at 19:41 by Vanaisa (Moderator)
|
morris |
Selle järgi otsustades on asi bronnitud |
23.10.2003 at 20:15 |
|
Vanaisa Moderator |
ohhoo
23.10.2003 at 20:18 |
|
vaap |
Tänansest päevast olen asja uus omanik.Mingit erilist rebimist/pakkumist polnudki.Ei tea kas rahvale selline " iludus " ei meeldigi!!! Olin peaaegu ainus pakkuja.Mõte on asi naisele igapäevasõidukiks korrastada. |
23.10.2003 at 22:44 |
Last edited 23.10.2003 at 22:49 by vaap
|
Ets |
Ohhoo, mis toimub ilmas suures,
seltskonnas üks Autu on juures!!
Isand vaap, siit ühe korraliku nevjoorkeri saap,
ja emand vaap on ka rahul.
Sry, ma mõtlesi, et luuletaks vähe!
A muud ei tulnd pähe... |
23.10.2003 at 23:03 |
Last edited 23.10.2003 at 23:04 by Ets
|
Vanaisa Moderator |
Jõudu ja!!!
Kui piisavalt nokitseda, siis saab ta kenasti ellu äratada.
24.10.2003 at 08:00 |
|
ylovoitka |
Ilus systik
Palju bensiini sulle!
Edit: O.T. Kas teile ei tundu, et viimsel ajal on foorumiliikmetele hakanud uusi usakaid nagu seeni pärast vihma tekkima? Varem oli ikka nii, et paari kuu tagant teatas keegi rõõmustava uudise, aga nyyd on juba iga nädal uus masin TqHq laevastikus, mis on väga |
24.10.2003 at 08:02 |
Last edited 24.10.2003 at 08:09 by ylovoitka
|
Vanaisa Moderator |
quote: ylovoitka: Ilus systik
Palju bensiini sulle!
Edit: O.T. Kas teile ei tundu, et viimsel ajal on foorumiliikmetele hakanud uusi usakaid nagu seeni pärast vihma tekkima? Varem oli ikka nii, et paari kuu tagant teatas keegi rõõmustava uudise, aga nyyd on juba iga nädal uus masin TqHq laevastikus, mis on väga
Keegi võiks välja arvestada, millal on igas eesti peres usakas, kui sellise tempoga edasi läheb
24.10.2003 at 08:42 |
|