register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Big Bronco  
Poster Message
pytsep
Big Bronco
Nii, sai siis peale pikka otsimist üks selline koll soetatud. Esialgu tundub täitsa kobe olema, ei ole teine veel meie muda ja soola näinud (kohe näeb, sest Rakveres sajab praegu laia lund),aga eks ta näppimist ikka tahab. Kui kellelgi sarnase isendiga tegemist olnud jagage infi millele erilist tähelepanu peaks pöörama.5,8L 351M 1988 Eriti huvitab bodylift.
Pildid on olemas kuid enda aruga neid siia üles panna ei oska, kui keegi viitsiks aidata võin talle saata
21.10.2003 at 01:38
Broncist
Big Bronco
Tere tulemast Broncistide sekka!
Suure Broncoga kogemused kahjuks endal puuduvad. Oman pisiBroncot, ehk Bronco II-te. Tsekka sellisele aadressile nagu www.4x4.ee, sealt peaksid midagi leidma. Muidugi on suur asjatundja sealsel aadressil Jaak Ruusma alias Jr. Kui see saladus pole kas tõid auto väljamaalt ja mis maksis. Seniks ägedat müttamist poris ja lumes.

Foorum ootab ka pilte!

ATS
21.10.2003 at 07:44
Kert
Big Bronco
Kui kunagi 351M / 400 mootori jubinaid vaja läeb siis mul on midagi olemas....
21.10.2003 at 08:10
marco80
Big Bronco
Tere,

ma ka ostsind just endale usast big bronco, kuid minul mootor 5.0L ja 1988a. automaat.

Mul ka plaanis Lift-kit osta usast. vaatasin vähe ringi ja kuskil 300$ eest saab asja kätte.

Kas pilte on sul kuskil üleval?

Terv,
Marco
18.02.2008 at 09:22
jaak

Big Bronco
300USD eest saate ilmselt mingi jabura klotsitõste vedrupaki alla. Ei soovita, kui just polegi eesmärk muuta auto sõiduomadused nullilähedaseks. Õige on ja hea saab ikka spets tõstevedrudega. Broncole on selles osas parim tootja Dick Cepek, alla selle ei tasu vaadata. Selle mehe tõste on tõesti tõste vääriline ja talub ka eriti karmi kohtlemist. Eriti olulised on detailid, millega Bronco käärsild allapoole tuuakse koos uute reaktiivvarrastega.

Aga edu uue auto puhul! 351M on valik mootori osas.
18.02.2008 at 12:37
marco80
Big Bronco
Tere,

aitäh soovituse eest :)

Ma pidasin silmas sellist komplekti http://www.car-stuff.com/mmparts/ford-bronco/suspension_kit.html Mis sa sellest arvad?

Ja selline küsimus veel, et kas omal käel nokitseda ja auto kõrgemaks teha tuleb ka kõne alla või on palju lihtsam mingi Kit osta? Kas eestist saab ka broncole Kite osta kuskilt ja mis hinna piir oleks?

Ma saan auto täna muugalt kätte, siis viskan ka pildid üles, teen eraldi teema :) Ja kõik ideed ja soovitused on teretulnud, kuna pole kunagi ennem ühtegi ameerika autot olnudja eriti veel jeepi :)

Ette tänades,
Marco
20.02.2008 at 09:07
Milman
Big Bronco
quote:
marco80: :) Ja kõik ideed ja soovitused on teretulnud, kuna pole kunagi ennem ühtegi ameerika autot olnudja eriti veel jeepi :)

Ette tänades,
Marco

...no ega sul praegultki Jeepi pole, sul ju Ford!

Ja need 300-400 $ tõsted seal ei kõlba küll kuhugi, nendega jeblad ennast vaata et suguvõimetuks enne kui mingi väiksemgi tulemus
silmapiiril paistmas!
Kui tahad korraliku (kvaliteet) tõstet, siis uuri kasutaja Jaak käest, tema on Fjordide sõber,
annab sulle nõu ja ehk ka otsib korraliku tõstesarja!

Parimat
-aser-
20.02.2008 at 10:51
marco80
Big Bronco
quote:
-aser-:
quote:
marco80: :) Ja kõik ideed ja soovitused on teretulnud, kuna pole kunagi ennem ühtegi ameerika autot olnudja eriti veel jeepi :)

Ette tänades,
Marco

...no ega sul praegultki Jeepi pole, sul ju Ford!

Ja need 300-400 $ tõsted seal ei kõlba küll kuhugi, nendega jeblad ennast vaata et suguvõimetuks enne kui mingi väiksemgi tulemus
silmapiiril paistmas!
Kui tahad korraliku (kvaliteet) tõstet, siis uuri kasutaja Jaak käest, tema on Fjordide sõber,
annab sulle nõu ja ehk ka otsib korraliku tõstesarja!

Parimat
-aser-

Selge, eks uurin asja :)

Ma ei mõelnudki automarki "Jeep" vaid ikka eesti mõistes jeep=dsiip=maastur :)

Tänud,
Marco
20.02.2008 at 10:55
tqhq.ee foorum : Autod : Big Bronco  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.