register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Pontiac Trans Am Targa?  
Poster Message
lermo

Pontiac Trans Am Targa?
Kuna viimasel ajal pilk ameerika raua poole sihib, siis on silma jäänud üks 92.a Transam Targa 5,7 mootoriga. Mida peaks sellise ostmisel silmas pidama (head-vead)?
Tänud
21.11.2003 at 12:12
Fire
Pontiac Trans Am Targa?
Tõenäoliselt on targa tihendid läbi, vähemalt enda autol on. Uus komplekt targa tihendeid ca 6500.-. Muud ei oska nagu kurta.
Edit: endal mul tihenditest kama, kuna sõidan nagu-nii ainult ilusa ilmaga.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
21.11.2003 at 12:37 Last edited 21.11.2003 at 12:38 by Fire
newton

Moderator
Pontiac Trans Am Targa?
Kas see auto on Eestis või välismaal? Kui välismaal, siis on probleemid arvele saamisega, ainult euroversiooniga on võib-olla lihtsam?

Kui auto peaks teoorias originaalkorras olema, siis kogu see kombinatsioon on veidike kahtlane või vähemasti haruldane, kuna tehasest targat 5.7 mootoriga 3. põlve Firedele 90-ndatel enam eriti ei pandud minu teada ja kui tegu on just Trans Am'i ja mitte Trans Am GTA'ga, siis neil oli suurim mootor ka väheke haruldane. Seega tasuks kontrollida, kas on mootor on ikka 5.7 ja mitte 5.0. Kas ta on manuaal või automaat?

Muidu vist nagu auto ostmine ikka (millest mina pole eriti pädev rääkima), aga mina pööraks tähelepanu sellele, et kõik varustus töötaks ja auto oleks võimalikult komplektne, originaalkorras ja vaba isearetustest.
21.11.2003 at 13:03
lermo

Pontiac Trans Am Targa?
Masin on Saksas ja GTA, 200 kW.
21.11.2003 at 13:13
vicat
Pontiac Trans Am Targa?
saksast praegu nii kõrge aastaga autot ei soovita küll tuua ,kui pole EURO, endal jube peavalu isegi 88a camaroga. Käsevad sul kõik tuled ja klaasid ümber vahetada ,seni ei võeta jutulegi. Pärast ARKi skandaali seda enam. Enam isegi tutvus ei loe!!! Aga alla ei maksa anda.
21.11.2003 at 14:43
tqhq.ee foorum : Autod : Pontiac Trans Am Targa?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.