Poster |
Message |
peep Moderator |
Bagi
Isearetajatele, fantaasia toitmiseks. |
09.12.2003 at 14:22 |
|
wax |
Bagi
ja kui ümber läheb ning sealt ploki otsast midagi ära murdub, siis on nuttu oioi kui palju |
09.12.2003 at 14:57 |
|
devilc
Moderator |
Bagi
Lisan siia ühe video taolisest aparaadist aktsioonis. Tasub vaatamist (3.1 MB):
http://www.cpdserver.com/conecam/video/Steephill1.mpg |
09.12.2003 at 14:59 |
|
vvt |
Bagi
Selle mootori asemele paneks odavuse mõttes tõelise nõukogude big-blocki - Ural'i 7-liitrise mootori, 180 hp ning 470 kaelakonte murdvat Nm-t
09.12.2003 at 18:30 |
|
Tim |
Bagi
quote: wax: ja kui ümber läheb ning sealt ploki otsast midagi ära murdub, siis on nuttu oioi kui palju
Ma olen ka 100% nõus...bagi peab ikka midagi lihtsat ja odavat olema, millest pärast kahju ei ole. |
09.12.2003 at 21:09 |
|
hents99 |
Bagi
quote: Tim: quote: wax: ja kui ümber läheb ning sealt ploki otsast midagi ära murdub, siis on nuttu oioi kui palju
Ma olen ka 100% nõus...bagi peab ikka midagi lihtsat ja odavat olema, millest pärast kahju ei ole.
aga miks peaks bagi ümber minema, miks kohe selline mõte? sellise mootoriga sõidukeid hoitakse küll väga hoolsalt
09.12.2003 at 22:23 |
|
Tim |
Bagi
quote: hents99: quote: Tim: quote: wax: ja kui ümber läheb ning sealt ploki otsast midagi ära murdub, siis on nuttu oioi kui palju
Ma olen ka 100% nõus...bagi peab ikka midagi lihtsat ja odavat olema, millest pärast kahju ei ole.
aga miks peaks bagi ümber minema, miks kohe selline mõte? sellise mootoriga sõidukeid hoitakse küll väga hoolsalt
Aga miks ta siis yltse bagi on? Cruisida võid ju ka tavalise autoga. Bagist võtad ikka viimast...hyppad möllad jne. ja siis tavaliselt juhtub nii mõndagi. Kuid jah, konkreetselt pildil oleva bagi on võib-olla mingi miljonär ostnud (lasknud ehitada) selleks, et kuskil kõrbes adremaliini koguda ja tal on ausaltöeldes nii-kui-nii jummala suva kui ka midagi juhtuma peaks.
|
09.12.2003 at 22:44 |
|
peep Moderator |
Bagi
Eks ta ole, vaba maailma - ja eesti inimeste vahe ongi see, et ühed teevad, kuna saavad endale seda lubada ja teistel on vaid mure, et "äkki läheb per**e". Rohkem optimismi kodanikud !!! Kui lähebki katki, küll ta siis ära parandab ja sõidab jälle. |
10.12.2003 at 09:11 |
|
Speedy 7 |
Bagi
No ei oleks ju raske teha mootorile turvakaar, pluss kaks toru nina küljest katuseni välja. Need peaksid küll olema siis bolt-on tüüpi, mitte keevitatud, et kui olemas olev mootor lahjaks jääb saa uue peale tõsta.
Siis kukerpallita palju tahad |
10.12.2003 at 10:05 |
|
PlyVal64 |
Bagi
quote: Speedy 7: Siis kukerpallita palju tahad
Nendest torudest tehtud turvakaartega ei kukerpallita üle ühe korra ... peale seda pole, kes teisele katsele läheks. Olgu need nii tugevad, kui tahes, "sildeavad" on liiga pikad ja see moodustis kägardub esimesel "katusel" mootori enda raskuse all. Eks see üks rohkem iluasi ja töta-töta sõitmiseks "pill" on aga pagana stiilne selle-eest |
10.12.2003 at 10:12 |
|
Speedy 7 |
Bagi
Mõtlesin midagi sellist:
Eks ta jah vähemalt kõveraks lähe, see mu kukerpallita oli vähe optimistlik. Vähemalt jääks mootor (suuremas osas) terveks. Mis maksavad rohkem - mootori või toru jupid?
Kui palju võib see bagi kaaluda ja kui suur osa on sellest mootori oma? |
10.12.2003 at 10:36 |
|
PTC |
Bagi
tagasihoidliku arvamuse järgi võiks juht ja kaassõitja kõige rohkem maksta... |
10.12.2003 at 14:11 |
|
Astro SS |
Bagi
Sarnaseid bagisid tehaske ka Pörnika veermikule ja mootori /kastiga.
10.12.2003 at 14:14 |
|
Aspelund |
Bagi
Kui õiget ülelombi päritolu baggi endal otsida, siis on VW Baja Bug õige valik. Heal juhul näiteks Porsche mootoriga.
Asp |
10.12.2003 at 14:21 |
|
margus |
Bagi
Kui kellegil plaan põrnika baasil ehitama hakata bajat, siis lihtsalt teadmiseks, et mul on üks bajaehitaja piibel "Baja bugs and buggies" üle. Kunagi sai amazonist kogemata 2 tükki tellitud. Ehk on huvi. |
11.12.2003 at 14:32 |
|
kongo |
Bagi
kui juba bagide ja kukaerpallide ja keeramiste peale jutt läks siis mul riiulis..selline DVD:
CRASH! CRASH! CRASH!
...high speed action spectacular crashes & incredible stories from the world of auto racing...approx. 48 min
mönejaoks ehk poisike aga mina selle filmi järel sellise masinaga ei söidaks
niiet kui keegi soovid isu tösta or langetagaa.. laenan
peace@kongomania
|
11.12.2003 at 21:37 |
|