register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : vaja on teadjamehe nõu  
Poster Message
qwert
vaja on teadjamehe nõu
Olen seni läbi ajanud Dodge Dynasty 91.a.Kuid kuskil on küpsenud soov omada Cadllac Coupe De Ville`t aastast 84-85(millest selline soov ,ei tea).Nüüd pakutakse mulle aga Sedan De Ville 85.Olen üsna suures kimbatuses,kuna ei oska otsustada...Ehk võiks keegi teadjamees mulle nõu anda ja rääkida nende aastate Caddidest veidi enam:millised on tyypvead,tugevad kyljed etc.Või ehk otsustada oopis mingi teise aastakäigu kasuks.Väga uut ei taha,vanale ei akka ammas peale ja marki ei soovi ka muuta.
11.12.2003 at 19:18
Vanaisa

Moderator
vaja on teadjamehe nõu
Kui vajad 4 ust, siis see vahe ongi.
4,1 liitrit ja 125 hobust mootor, mis seal peal, on suht kiuslik - kardab koledasti kuuma - kui eelmine omanik (omanikud) on asja kuumaks ajanud, siis on kööga, tööd kui palju. TBI sissepritse - töökindel, kuid janune (on ta ju rohkem "üleminek" karpalt mitmepunkti pritsele...).
Seest on mugav, nagu Cadillac ikka, elektrividinaid on ka piisavalt...
84 aastal läksid Cadillacid väiksemateks, kui varasemad mudelid olid - seega ruumi vähem.
Pikkust on 5 cm vähem, kui 5 meetrit...
Vastupidavusega on nagu ikka - kuidas hooldad, nii kestabki.
Jupid suht normaalse hinnaga, igasugused iluvidinad (sildid, märgid jne) aga kallid

11.12.2003 at 21:11
qwert
vaja on teadjamehe nõu
quote:
Vanaisa: Kui vajad 4 ust, siis see vahe ongi.
4,1 liitrit ja 125 hobust mootor, mis seal peal, on suht kiuslik - kardab koledasti kuuma - kui eelmine omanik (omanikud) on asja kuumaks ajanud, siis on kööga, tööd kui palju. TBI sissepritse - töökindel, kuid janune (on ta ju rohkem "üleminek" karpalt mitmepunkti pritsele...).
Seest on mugav, nagu Cadillac ikka, elektrividinaid on ka piisavalt...
84 aastal läksid Cadillacid väiksemateks, kui varasemad mudelid olid - seega ruumi vähem.
Pikkust on 5 cm vähem, kui 5 meetrit...
Vastupidavusega on nagu ikka - kuidas hooldad, nii kestabki.
Jupid suht normaalse hinnaga, igasugused iluvidinad (sildid, märgid jne) aga kallid

nelja ust ei vaja,samas ka ei sega.millised on ülekuumenemise tundemärgid?Suur tänu vaeva eest!
11.12.2003 at 21:36
Vanaisa

Moderator
vaja on teadjamehe nõu
Mootor keeb, kaaned kõverad, jahutusvedeliku vine salongis ja kapoti all, jahutusvedelik kaob jne.

11.12.2003 at 21:56
qwert
vaja on teadjamehe nõu
quote:
Vanaisa: Mootor keeb, kaaned kõverad, jahutusvedeliku vine salongis ja kapoti all, jahutusvedelik kaob jne.
Tänud!!
11.12.2003 at 22:01
LaSa

Moderator
vaja on teadjamehe nõu
.. ja edaspidi paneme kõik ilusti oma teemadele sisuga ILUSTI kooskõlas olevad pealkirjad!!!
12.12.2003 at 00:08
tqhq.ee foorum : Autod : vaja on teadjamehe nõu  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.