Poster |
Message |
friik |
Mercury Topaz / Ford Tempo
Oskate äkki öelda midagi nende sõiduvahendite kohta?
Mootriks 2,3 ja kastiks ilmselt 3ne automaat. Search andis vastakaid arvamusi, kes jumaldab kes vannub maapõhja. Kas kellegil on olemas vahetu kogemus nende autodega?
Tänud ette. |
11.11.2003 at 14:11 |
|
Marco |
Ei soovita, Tempo on üks jubedamaid autosid, millega sõitnud olen. Parim asi oli kiirendus (manuaal), mootoril oli tunde järgi oli küll rohkem kui lubatud 74kw, aga muu... Salongi kujundus ja kvaliteet, juhtimisseadmete paigutus ja kasutusmugavus oli minu väikese kogemuse järgi väga kehv. Igaljuhul korralik Sierra on IMO palju etem (lisaks veel tagavedu).
...samas üks mu tuttav kasutas hulk aega üht teist Tempot ja oli väga rahul (kiitis ka head minekut).
Ongi vist nii, et selle masina kohta on arvamused väga erinevad, võimaluse korral vaata üle ja tee proovisõitu näed siis ise, kas tahaksid seda omada või mitte. Ise küll kahtlen veidi, kas Eestist korralikku leiab. |
11.11.2003 at 14:48 |
|
vvt |
Ei soovita...ainuke tugev asi on seal automaat, mis erinevalt 80ndate muudest fwd rahvaautodest on suht lagunemiskindel. Kindel pole aga mootor - kui hiljaaegu plokikaant vahetatud pole ja jahutus 150% korras pole, siis arvesta ca 10k väljaminekuga uuele kaanele -kuuma saades läheb see keevitamistvälistavalt pragusid TÄIS.
11.11.2003 at 21:36 |
|
mgarageu |
ameerikas trükitud pruugitud auto ostmise käsiraamat ütleb:
used cars...to avoid...ford tempo |
08.12.2003 at 21:26 |
|
Netfish |
oleks võimalus suht soodsalt saada üks 91või92(ei mäleta hetkel täpselt) aasta Topaz...praeguse omaniku käes pikalt olnud ja igati korras...mootorit olevat veel teeninduses kiidetud...minek pidi tal hea olema...
välimuselt minuarust täiesti keskpärane auto ja seest kah midagi ei häiri.
Et mida arvata sellest, kas neil on Tempoga tõesti ainult märgivahe. ja kuidas tal juppidega lood on |
10.12.2003 at 18:20 |
|
friik |
Kui sa seda hõbedast Topazi silmas pead, siis see tundus küll hirmus rape olema. Pidurid olematud. El.turvavööd ei toiminud. Armatuuris mõni seier isegi liikus. Mootor jah kõrva järgi tiksus korralikult. Poolassid ragisesid. Esiamordid läbi. Summuti lörises. Mugavust kah vajaka. Ei kesklukku, ei 4xel aknaid. Cruise vist oli.
Samas- eks kõik on tehtav.
Minul mingisuguseid emotsioone ei tekitanud.Ja platsil seda nähes oli pettumus suur, kuna pildi peal tundus päris lahmakas aga reaalselt oli parajalt pisike auto.
Kui tahad juppide hindu teada siiis tee Toppartsu ja mujale enimkuluvate juppide hinnapäringud. Minu kogemusel nad vastavad kiirelt ja täpselt. |
11.12.2003 at 11:59 |
|
Netfish |
eiei...mul üks tuttav pakub...ja see punane...ja kõik asjad toimivad, midagi ei ragise ega kolise ning lisad on kah kõik olemas.
Agakus see hõbedane müügis on. Huvi pärast lihtsalt, et teaks võrrelda, ma ei leidnud netist igatahes rohkem ühtegi kui mingi kuulutus,kus polnud ei aastarvu ega hinda. |
11.12.2003 at 14:25 |
|
friik |
Börsist ma selle hõbedase leidsin. |
11.12.2003 at 14:31 |
|
Netfish |
kellelgi midagi tarka rohkem lisada pole? |
12.12.2003 at 12:38 |
|
Indrek_S |
..on ikka miskit lisada.
Kui raha vähe, osta parem automaadiga suurema mootoriga sierra.
Kui raha rohkem, osta auto.
12.12.2003 at 14:48 |
|
canarbic |
quote: Charly: ..on ikka miskit lisada.
Kui raha vähe, osta parem automaadiga suurema mootoriga sierra.
Kui raha rohkem, osta auto.
Soovitaks automaat v6 scorpiot. Seest väga suur, mugav ja eriti palu ei joo bena kah. Igati hea ja odav igapäevakulgur, omad kogemused olemas. Või siis muu usakas..... Tempo/topaz-i puhul ei ole midagi kommenterida....
12.12.2003 at 16:20 |
|
Netfish |
njaa....täitsa nõus...et tuleb igati odavam ülal pidada jms...ja natuke disainitud/tuunitud välimusega on isegi suht seeditavad nad, kuigi see ei oma hetkel kõige suuremat tähtsust. Aga öelge kust saab 10k eest vähegi korralikuma sierra või scorpa...või midagi muud?
Sama hinnaga on võimalus saada samalt omanikult ka 88a cherokee. Alguses vaatasin selle poole hoopis, aga tollel pidi käigukastis midagi jupsima vahest ja muidu kah selliseid pisivigu leidus tal ikka. |
12.12.2003 at 18:34 |
|
vkx |
Netfish, panin sulle maili.
12.12.2003 at 19:12 |
|
k-hunt |
ma seda hõbedast kasutasin 2 aastat ja ainus hea asi on tal mootor,mis õli ei kuritarvita.
s.t. vahetusest vahetuseni lisama ei pea.
speed control on o.k.
käiguvahetus on perfect kuid kast undab veidi
esiklaas pees
kont ei funka
osaliselt ülevärvitud
RH poolassiotsa rikkusin ära(kaitse hävis)
etc. 6-8k võiks ta eest maksta aga hetkeomanik on MEGAOPTIMIST
lisainffi saate õlle eest!!!
17.12.2003 at 00:33 |
|
boix |
soovin mercury topazi millel oleks tokumendid ,olugord pole oluline ,kui siis punakamat tooni voib ka muu 55506 925 |
05.12.2005 at 18:14 |
|
boix |
mugav auto kui koik jupid ara vahetada veose osas ,ise sain sellega hakkama |
05.12.2005 at 18:17 |
|