register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Chrysler Eagle Vision head, vead?  
Poster Message
Markko
Chrysler Eagle Vision head, vead?
Tere!
Sooviksin siis teada mida arvate sellisest autost?
Vastupidavus, sõidumugavus, varuosade hinnad, kütuse kulu jne. ehk kõik mida teate või olete kuulnud.

Ette tänades!
02.11.2003 at 10:35
tahe
quote:
Markko: Tere!
Sooviksin siis teada mida arvate sellisest autost?
Vastupidavus, sõidumugavus, varuosade hinnad, kütuse kulu jne. ehk kõik mida teate või olete kuulnud.

Ette tänades!
Auto on iseenesest hea-suur ja mugav.kütte kulu trassil7,5-8,linnas 11-12,mootor on küllalt levinud ja töökindel,ainuke miinus mida oskan välja tuua on- esituled ei valgusta hästi teed.
Tagavara osad on nagu ikka usa autodel.Tallinnast on võimalik enamus kuluvaid juppe saada suhteliselt mõistliku hinna eest.Mina olen väga rahul.
04.11.2003 at 00:10
vvt

Nii mõnegagi sõidetud, tambitagu mind mutta, aga 3.5 24Vle teistest mudelitest vastast pole. Olgu tal hammasrihm ja kallid pulgad. Palju klappe on nii mõnestki unisest rahvaautost tõsise asja teinud (SHO, Grand Prix 3.4 :hail. Minu arvates go for it...

05.11.2003 at 21:33
MitsuPower

isegi sellisega 96a omaga korra kimanud....väga muljetavaldav....aga siiani pole julgenud osta veel....eks siis oleks nagu julgem siin foorumis sõna ka võtta kui Usa-kas tagumiku all:))P
07.11.2003 at 11:27
MELKA
Nüüd pool aastat sõidetud, 200K miili oli ees, nüüd 7 lisaks, mootor OK, veermik samuti, kütusekulu 6,5-7,5 (65-80mph) seda vist tänu KN filtrile + täissünt õlile. Esimese lumega mulje hea, TC töötab suurepäraselt, hea on ka kliimaautomaat-t° püsib konstantne, sound on HEA. Üldhinne 4,5 viiest.
25.11.2003 at 15:44
MitsuPower

ennast ka selline isend huvitama taas hakanud...mobile.s sellised 94a 2100 kuni 3800 EUR.
94a kataloogi hind 77200 EEK siis nagu eriti kalliks ei tohiks selle auto sebimine siia minna...kui muidugi saksas kõik Euro tuled küljes juba on ja siin arvele võtmisega lisakulutusi detailide näol tegema ei peaks!
Võtab tõesti mõtlema kas mitte müüa oma Passat maha ja midagi mugavat endale jebida! Mõte sai hoogu ka sellest, et hetkel hüppeliiges välja väänatud ja selleks ajaks sai sõbra käest laenatud Taurus millel siis vasakut jalga kasutada pole vaja...ja krt kui mugav on sõita ja niiiiiiiiiiiii palju jõuab ümberringi märgata:)))))
15.12.2003 at 11:32
MitsuPower

kelegil vist rohkem selle auto kohta infot pole? vigade ja heade omaduste kohta....kui on siis rõõmuga loeks...
16.12.2003 at 12:22
Lembit
Noh, siit tuli umbes 9 370 tulemust ;)
16.12.2003 at 20:15
MitsuPower

TÄNUD ALUSTAN LUGEMIST....:))
17.12.2003 at 12:11
sirr

quote:
MitsuPower: kelegil vist rohkem selle auto kohta infot pole? vigade ja heade omaduste kohta....kui on siis rõõmuga loeks...
Minul oli sellest autost 2 korda rõõmu - kui ostsin ja kui maha müüsin :)

Esisild oli nõrk ja lagunes. Roostetas päris korralikult. Lähi- ja kaugtuled olid pigem gabariidid. Istmed ja eriti peatoed ei vastanud absoluutselt loogikale, kus peatugi peaks toetama avarii korral kukalt. Eaglel oli peatugi kuskil 20 senti kaelast allpool...

Aga kokkuvõttes oli suht mugav sõita ja küttekulu oli samuti mõistuse piires. Pikki maid oli suht võrratu kulgeda.
18.12.2003 at 21:08
MitsuPower

tundub, et esimene negatiivne külg ka,hehee...
kuna olen ise proovinud sõita siis istmete koha peal sinuga nõus ei ole...minule sobis ilusti...äkki krt olen kõvera kaelaga,irwwwwwwwww
aga tänan kommentaari eest.....
19.12.2003 at 13:32
Van R
Kasutan ise igapäev "sõsarmudelit" Dodge Intrepid'i.
Minu arvates on tegemist väga hea ja töökindla autoga.
Kui ainult see esitulede probleem (nõrgad) välja arvata. 4 a. kasutamise jooksul(sellel suvel alles) olen vahetanud ainult esisillas stabika hoovad ja õõtshoovad( nühin iga päev kruusateid) . Kevadel lendas küll kasti sisu juppideks. See võib olla nõrk koht - l.s.106K

19.12.2003 at 16:09
tqhq.ee foorum : Autod : Chrysler Eagle Vision head, vead?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.