register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : dodge challenger '70   1 2 3 4  
Poster Message
mihkel20
dodge challenger '70
ma soovix hankida dodge challenger'i aga ei tea eriti selle masina kohta, olex tore kui keegi räägiks masina vigadest ja muust mida olex vaja teada enne masina soetamist
25.12.2003 at 21:22
hents99

dodge challenger '70
ja kindlalt '70 :lol . otsigem ennem - tuleb lihtsam ja rohkem infot, kas sa tõesti arvad et eestis mõni selle isendi omanik on???. üks küsimus teise otsa, kaua võib.

25.12.2003 at 21:42
mihkel20
dodge challenger '70
ma lootsin et äkki keegi teab mõne kasuliku pagesi anda või midagi
25.12.2003 at 21:47
peep

Moderator
dodge challenger '70
http://www.allpar.com/model/challenger.html
http://www.moparchat.com/

ja vana hea www.google.com
25.12.2003 at 21:50
mihkel20
dodge challenger '70
igatahes tänud kasuliku info kohta
25.12.2003 at 22:32
Vanaisa

Moderator
dodge challenger '70
Kui sa kavatsed sellise masina osta, siis peab sul suht raudne närvikava olema....
Aga masin on hea!!!

25.12.2003 at 22:52
mihkel20
dodge challenger '70
quote:
Vanaisa: Kui sa kavatsed sellise masina osta, siis peab sul suht raudne närvikava olema....

mis sa sellega mõtled
25.12.2003 at 23:13
Vanaisa

Moderator
dodge challenger '70
Asi väga lihtne - ostes endale autot, saa endas selgusele, mis auto see olema peab ja mis lisad seal küljes olema peavad. Kui sa sellega oled hakkama saanud, siis otsusta, kas müüja on usaldusväärne, et talle papp üle kanda jne.

ja kui kõik on OK, siis näeme me mingi aja pärast siin toredat autot......

26.12.2003 at 01:00
pisike99
dodge challenger '70
Korralik -70 R/T maksab umbes 500 000.- eek, korralik ´73-74 poole vähem. Halvas korras -74 saab siin kätte anda ehk 70-80K eek, aga see on surnud raud. Hea Roadrunner´i saaks mõistlikuma hinnaga (u 180K). Kui nr-d tunduvad ulmelised, soovitan vaadata Mustangi või F-body poole. Neid on võimalik päris headena saada 100K ringis kätte.

26.12.2003 at 09:57
peep

Moderator
dodge challenger '70
quote:
Vanaisa:siis otsusta, kas müüja on usaldusväärne, et talle papp üle kanda jne.

Üldjuhul kodanikud, kes kirjutavad ks asemel x, ei oma niipalju raha, et Challengeri osta ehk seda muret tal ei teki. Aga unistada võib, see on tasuta, samuti kui internetifoorumis küsimuste esitamine.:)

mihkel20, ära väga isiklikult võta, ei tunne Sind aga sellise üldistuse võib teha mineviku kogemuste põhjal. Kui auto ära tood siis anna siin ka teada. Aga kui Sa oled koolipoiss (mis on tõenäolisem variant), siis parem kuluta oma aeg õppimisele ja vaba aeg tqhq artiklite lugemisele, ning ehk saad kunagi ka reaalselt endale sellist autot lubada.
26.12.2003 at 10:01
Speedy 7
dodge challenger '70
quote:
peep:
Üldjuhul kodanikud, kes kirjutavad ks asemel x, ei oma niipalju raha, et Challengeri osta...
Olex huvitav teada, mida mihkel20 selle peale kostab?

::edit:: lisatud siia sobivad kirjavead :)
26.12.2003 at 11:37 Last edited 26.12.2003 at 11:39 by Speedy 7
mihkel20
dodge challenger '70
selles on sul õigus peep, et ma veel koolis käin aga ega see ei takista ju mul masinat taastada või mis, sellest tuleks daily drive mida koos isaga ehitatud
26.12.2003 at 15:46
mihkel20
dodge challenger '70
quote:
pisike99: Korralik -70 R/T maksab umbes 500 000.- eek, korralik ´73-74 poole vähem. Halvas korras -74 saab siin kätte anda ehk 70-80K eek, aga see on surnud raud. Hea Roadrunner´i saaks mõistlikuma hinnaga (u 180K). Kui nr-d tunduvad ulmelised, soovitan vaadata Mustangi või F-body poole. Neid on võimalik päris headena saada 100K ringis kätte.
Njah aga tahaks midagi erilist ja masin on taastamist vajav, nii et selle saab päris odava rahaga kätte
26.12.2003 at 15:48
peep

Moderator
dodge challenger '70
Vali algatuseks midagi odavamat, Challenger on kallis maitse. Muidugi võib-olla on Sul isa, kes pojale midagi ei keela, sel juhul jah.

Palju Sul eelarve on, siis oskaks ehk midagi soovitada ?
26.12.2003 at 15:50
Astro SS
dodge challenger '70
Väike soovitus : ära kohe torma kõige äkilisemate ja kallimate (usa) autode poole.
Õppimise ja kogemuste omandamiseks tuleks alustada väheke odavamatest ja lihtsamatest.
Kui alustad esimese projektiga,mille eelarve on - 70 R/T puhul on umbes 500 000.- krooni, siis isetegemisest ei saagi juttu olla.
Kui on vaba 200 000 kuni 500 000 vaba raha,siis osta juba valmis masin, ise ehitades läheb alati 2 korda kallimaks.
Enne,kui tormad masinat ostma, tee endale selgeks :p palju sul on võimalik investeerida, mis eesmärgiks autot tahad ( -70 R/T ei ole kondlasti daily driver) kus on võimalik ehitada, kas töövahendid on olemas. jne ...
Sellist juttu ,et on Kolja keevitab auto 3 000 krooni või pudel õlle eest ära ,oleme ennegi kuulnud.

Üks asi veel, kui kogu raha paned auto soetamiseks, kas sul siis jääb raha ka bensu jaoks ??? ?

Edu soovides

Astro SS @ on autosid ehitanud ja teab millest räägib

26.12.2003 at 15:59 Last edited 26.12.2003 at 16:01 by Astro SS
Olds

dodge challenger '70
quote:
EFTC:
quote:
mihkel20: selles on sul õigus peep, et ma veel koolis käin aga ega see ei takista ju mul masinat taastada või mis, sellest tuleks daily drive mida koos isaga ehitatud

nägid netis challenger'i pilti ja armusid ära? mine parem rate'sse...

-----------
Armusin kah kellegisse 2 aastat tagasi.... ära küsi
:D Arvan ka Mihkel20, et mainitud masinat ihaldaksid siin paljud kuid lubada suudavad väga vähesed...paistab, et sul USA masinate kohapealt on suhteliselt "must maa" kui kohe Challengerile "kõrri kargasid." Arvan ka, et võta hoog maha...ja alusta madalamalt. Kuid loomulikult oleks tore näha Challengeri;)

26.12.2003 at 21:50 Last edited 26.12.2003 at 21:52 by Olds
mihkel20
dodge challenger '70
quote:
EFTC:
nägid netis challenger'i pilti ja armusid ära?

tegelt pole see päris nii, ma olen päris palju selliste masinate kohta uurind ja oma silmaga näinud, kuid jah võib öelda küll, et see oli armastus esimesest silmapilgust
26.12.2003 at 21:51
anti

dodge challenger '70
quote:
mihkel20: ma soovix hankida dodge challenger'i aga ei tea eriti selle masina kohta, olex tore kui keegi räägiks masina vigadest ja muust mida olex vaja teada enne masina soetamist
"...aga ei tea eriti selle masina kohta...", "...olen päris palju selliste masinate kohta uurind ja oma silmaga näinud...". Kuidas siis nii, uurinud ja näinud päris palju ja ei tea...? Ära aja hambaid sügelema :)
P.S. Aga tegelikult toovad sinusugused foorumisse elevust, kirjuta, miks just seda mudelit oma esimeseks autoks soovid?
26.12.2003 at 21:58 Last edited 26.12.2003 at 22:00 by anti
PlyVal64
dodge challenger '70
quote:
Olds: Arvan ka Mihkel20, et mainitud masinat ihaldaksid siin paljud kuid lubada suudavad väga vähesed...
Ma pakun, et tegelikult suudaks endale sellist autot lubada päris mitmed, kuid veel on enamusel elulised prioriteedid teisiti paika sätitud. Aga küll see aeg kah tuleb, kus selliseid autosid siia tooma hakatakse:)
Miks ei võiks esimene Mihkli papa olla? Lapsed juba suured, eluasemed-suvilad-igapäevaautod olemas, miks mitte "tagasi nooruspõlve"?

Ply@püüab olla optimist
26.12.2003 at 22:01
DusterX
dodge challenger '70
quote:
anti:
quote:
mihkel20: ma soovix hankida dodge challenger'i aga ei tea eriti selle masina kohta, olex tore kui keegi räägiks masina vigadest ja muust mida olex vaja teada enne masina soetamist
"...aga ei tea eriti selle masina kohta...", "...olen päris palju selliste masinate kohta uurind ja oma silmaga näinud...". Kuidas siis nii, uurinud ja näinud päris palju ja ei tea...? Ära aja hambaid sügelema :)
P.S. Aga tegelikult toovad sinusugused foorumisse elevust, kirjuta, miks just seda mudelit oma esimeseks autoks soovid?

Nu ma arvan et Mihkel üritas küsida, kas kellelgi on praktikas mingeid kogemusi selle masinaga..
26.12.2003 at 23:12
Daniel

dodge challenger '70
quote:
DusterX: Nu ma arvan et Mihkel üritas küsida, kas kellelgi on praktikas mingeid kogemusi selle masinaga..
eestis on olnud vaid üks 71 aasta Challenger
kuid selle endine omanik foorumites ei tegutse.
27.12.2003 at 00:13
mihkel20
dodge challenger '70
quote:
Daniel: eestis on olnud vaid üks 71 aasta Challenger
kuid selle endine omanik foorumites ei tegutse.

kas see on olnud ainuke challenger eestis? äkki keegi teab midagi selle isendi hetkeasukohast või omanikust midagi
27.12.2003 at 00:24
peep

Moderator
dodge challenger '70
Vanad Usa autod on oma olemuselt ja tehnikalt lihtsad ja suht. ühetaolised. Ei ole seal Challengeri juures midagi nii erilist. Ehk pigem muretse selle pärast, et ostad korraliku isendi. Mingit läbiroostetanud käsna ise taastama hakata on üpris mõttetu ettevõtmine. Ja nende linkide taga, mis ma andsin on kogu info, mida vajad. Kui Sa inglise keelt ei oska, siis kõigepealt õpi see ära, tuleb kasuks ka muus asjas kui auto ehitamine.;)
27.12.2003 at 00:33
HUS
dodge challenger '70
quote:
Astro SS: Väike soovitus : ära kohe torma kõige äkilisemate ja kallimate (usa) autode poole.
Õppimise ja kogemuste omandamiseks tuleks alustada väheke odavamatest ja lihtsamatest.
Mida siinkohal silmas peetakse? 2./3. generatsiooni Camaro/Firebird? Või oleks meie oludes mõistlikum üldse alustada Euroopa toodanguga? Golf vms rahvaauto? :)
27.12.2003 at 02:48
Daniel

dodge challenger '70
quote:
mihkel20: kas see on olnud ainuke challenger eestis? äkki keegi teab midagi selle isendi hetkeasukohast või omanikust midagi

jah
hetkeasukoht on soomes ja omanikust ei tea midagi.
27.12.2003 at 14:47
tqhq.ee foorum : Autod : dodge challenger '70   1 2 3 4  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.