Poster |
Message |
tfr |
'05 Cadillac STS
Seville järeltulija, IMHO igati positiivse uudisena kas RWD või AWD. Esmaesitlus aprillis NYC autoshow'l, poodidesse lubavad Q3 2004.
Kindlat infot ei ole, aga kuna juttu on olnud sellest, et GM keskendub Euroopas just Chevrolet asemel Caddy-le ning ka CTS on ees "teed näitamas" ja Seville Euroopas saadaval, siis tõenäoliselt tuleb ka see auto siia turule.
http://www.autopunkt.ee/uudised/366 |
15.01.2004 at 18:26 |
|
devilc
Moderator |
'05 Cadillac STS
tfr, igati toreda saidi oled valmis teinud. Ja kirjutamisstiil on Sul lihtsalt loetav ja ladus. Rõõm näha inimesi, kellel veebindus ja eesti keel mõlemad käpas on. Tavaliselt kipub ikka olema üks või teine. |
15.01.2004 at 23:10 |
Last edited 15.01.2004 at 23:12 by devilc (Moderator)
|
mees2 |
'05 Cadillac STS
mulle ei meeldi nende uute cadillacide tagaosa kohe üldse. need numbrimärgi ümber paiknevad tagurdustuled kohe ei istu. ma ei tea kas mina olen ainuke imelik kes sellest numbrit teeb? igatahes paljud ameerika autod on nende numbrimärkide ümber tõstetud tuledega ära rikutud. praegune seville on ilus, aga pakun, et sts-il tuleb sarnane pära nagu cts-il, mis on kole minu arust |
16.01.2004 at 22:45 |
|
Vanaisa Moderator |
'05 Cadillac STS
Nii palju, kui inimesi, nii palju ka arvamusi.
Muide see suundade ümber tagatuli on Caddillacil olnud nii mõnelgi vanal autol...ehk back to the roots.
17.01.2004 at 03:31 |
Last edited 17.01.2004 at 03:31 by Vanaisa (Moderator)
|
Ragnar |
'05 Cadillac STS
quote: mees2: mulle ei meeldi nende uute cadillacide tagaosa kohe üldse. need numbrimärgi ümber paiknevad tagurdustuled kohe ei istu. ma ei tea kas mina olen ainuke imelik kes sellest numbrit teeb? igatahes paljud ameerika autod on nende numbrimärkide ümber tõstetud tuledega ära rikutud.
Siitpoolt aga vastupidi. See on üks paljudest detaililistest lahendustest mis tagaosa ilusaks teevadki. Rääkimata tervest cadi pe***e lahendusest...
|
17.01.2004 at 09:31 |
Last edited 17.01.2004 at 09:32 by Ragnar
|
riq |
'05 Cadillac STS
See cadillac sts on nii BOORINGG!!! kui üldse olla saab..
Kogu sellest edge ja agressiff' art & sience stuffist pole midagi alles jäänud. miski poolkandiline mersedes
väga kurb et nii läks, isegi cts on ses suhtes sheffim!
nyyd on ainus sheff cadillac sixteen.. |
22.01.2004 at 18:53 |
|