register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : USA numbritega eestis...  
Poster Message
Buick Century
USA numbritega eestis...
Kas ja kui kaua(mõni nädal, mõni kuu) ma tohin sõita eestis oma USA-st toodud isikliku autoga, mille veel USA numbrid küljes, enne kui pean ta eesti registrisse kandma ja uued numbrid saan.
Kuidas käib auto välja tollimine USAs-t ja kas mulle antakse mingit transiit numbrid usast väljumisel, või võin praeguste numbritega laeva peale panna.?
21.02.2004 at 08:48
Ets
USA numbritega eestis...
5 päeva saad siin vabalt sõita siis hakatakse kimbutama!
Transiitnumbreid USAst toomiseks vist ei väljastata, või kavatsed Sa mööda maad tulla:D?
USAst väljasaamisega ei tohiks probleeme olla! Aga Eesti Vabariik AS-i sissesaamiseks pead eeltööd tegema, kas üldse saadki, või peab kuuevarbalised appi võtma;)
Alates 1. mai lüüakse "kolmandatest" riikidest toodavatele autodele tollimaks otsa (oli vist 10%)!
Ehk keegi parandab mind!
21.02.2004 at 08:58
Buick Century
USA numbritega eestis...
kas see 10% tollimaks tuleb ka siis, kui ma oma isikikliku auto kolimise käigus siia toon. ei tohiks ju.
Mis eeltööd mul sel juhul vaja teha on?
21.02.2004 at 17:28
Fog

USA numbritega eestis...
Search "ümberasuja"
From "message texts"

21.02.2004 at 17:33
Bikerman

USA numbritega eestis...
Täpselt.KUi oled üle 6 kuu resideerunud välisriigis,siis võid oma kola ja mootorsõidukid(mille arv pole piiratud)kaasa tuua.ARK on kohustatud su pilli regama,aga sina pead suunatuled ja esi park tuled euroks ajama.Ehk,esi park on valge ja ees-taga suunad kollased.
Tolli maksad nagu me kõik.
21.02.2004 at 22:25 Last edited 21.02.2004 at 22:26 by Bikerman
Buick Century
USA numbritega eestis...
OK, käibest pääsen, aga kui asi saab tehtud enna mai algust, kas sel juhul jääb tollimaks ära ja mingeid makse maksta ei tule?
22.02.2004 at 06:37
Speedy 7
USA numbritega eestis...
Tohib küsida, mis auto kaasa tood? Kas sama, mis nimena kirjas?
22.02.2004 at 09:42
Märt
USA numbritega eestis...
Totally OT
aga siiski, kui keegi plaanib Soome kolida oma autoga, siis voin pikalt pajatada, kust ja mida vaja on.
Omasin esimest Chevy:p Matizi Soomes ja labisin kogu byrokraatia kadalipu....mis iseenesest oli ysnagi lihtne.
Ex-soomlane
Varsti Ex-emirati kah...

22.02.2004 at 10:08
Buick Century
USA numbritega eestis...
See Buick Century jääb ilmselt minust siia maha. Paar suuremat rooste plekki ja auku teevad selle eestis ülevaatusest läbi saamise vist keeruliseks ja ka tulevikus varuosad poleks eestis vast eriti odavad.
Sõita on, tõsi, äärmiselt mugav ja hind millega ta sain oli ka piisavalt mõistlik, nii et kui transa eestisse otsa liita, oleks tegu ikkaga odava autoga.
Aga üle plaanin tuua hoopis sama aaasta käigu eurooplast
22.02.2004 at 19:42
LaSa

Moderator
USA numbritega eestis...
quote:
Buick Century: Aga üle plaanin tuua hoopis sama aaasta käigu eurooplast
Milleks ??? Igavaid euroliikureid nagunii kõik teed-tänavad täis siinmail ju!
22.02.2004 at 22:23
Buick Century
USA numbritega eestis...
Konks ongi selles, et see auto on kõike muud kui igav ja
vaevalt et siin grupis leiduks inimest, kes selle auto minu asemel maha jätaks:)
23.02.2004 at 03:01
crossfire
USA numbritega eestis...
millega siiis tegu?
23.02.2004 at 09:26
Buick Century
USA numbritega eestis...
Küsimus polegi niivõrd autos endas, kui just sellest töös
ja ajas mis sinna sisse pandud on:)
aga nüüd hoopis selline asi, et kui ma nende USA numbrimärkidega eesti pinnale maanduma peaksin, siis kas ja kuidas ma saan siin liikluskindlustuse sõlmida.
Ja kas see on ka kallim kui tavakindlustus?
minu osariigis kehtib seadus, et sel hetkel kui auto väljub USA, Kanada, või PuertoRico territooriumilt, ei kehti absoluutselt ükski osariigis sõlmitud kindlustusleping ja ainus võimalus selle auto välisriigis liigelda , on koha peal vastavas riigis kindlustus sõlmida.
aga päris ilma numbriteta ei tahaks ka autot konteinerisse laadida:(
Võõras olukord minu jaoks
24.02.2004 at 05:03
pisike99
USA numbritega eestis...
Piirikindlustust saab igas sadamas teha.

24.02.2004 at 10:08
Andrus
USA numbritega eestis...
seoses sarnase teemaga, kas keegi oskab seda seletada:

Kui ma ei eksi on see treiler Eestimaa pinnal selle numbriga pikalt olnud.
13.04.2005 at 17:10
ziil
USA numbritega eestis...
Kui meenutama hakata liigub üks USA numbritega BMW kupee (840 või 850) Tallinna kesklinnas ringi. Huvitav on veel see, et esimese numbri kohta kaunistab BMW logo.
13.04.2005 at 20:36
mehaanik666
USA numbritega eestis...
quote:
Andrus: seoses sarnase teemaga, kas keegi oskab seda seletada:

Kui ma ei eksi on see treiler Eestimaa pinnal selle numbriga pikalt olnud. [/quote

eestis ei või nii suurte kabariitidega masinat olla. sõidab vist mingi eri loaga siin . kui jutt mis ma kuulsin on õige
13.04.2005 at 20:52
mehaanik666
USA numbritega eestis...
quote:
Ets: 5 päeva saad siin vabalt sõita siis hakatakse kimbutama!
Transiitnumbreid USAst toomiseks vist ei väljastata, või kavatsed Sa mööda maad tulla:D?
USAst väljasaamisega ei tohiks probleeme olla! Aga Eesti Vabariik AS-i sissesaamiseks pead eeltööd tegema, kas üldse saadki, või peab kuuevarbalised appi võtma;)
Alates 1. mai lüüakse "kolmandatest" riikidest toodavatele autodele tollimaks otsa (oli vist 10%)!
Ehk keegi parandab mind!

USAst saab transiit numbreid
13.04.2005 at 20:54
viva
USA numbritega eestis...
Kas Usast euroopa auto toomine ja registreerimine üldse teostatav on? Euroversioonid nendest ju olemas. Iseasi muidugi, kuidas ümberasujaga lood on.

13.04.2005 at 21:54
tqhq.ee foorum : Vaba teema : USA numbritega eestis...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.